Scudo Sports

Eskişehir

Kışın ince lastikle karda yağmurda bisiklet sürmen çok zor bence.Mtb düşünmen Eskişehir'de daha uygun olur.Bende Osmangazideyim aklına soru takılırsa faceden ekleyebilirsin.

Scudo
bende onu düşündüm de en iyisi gidip gördükten sonra karar vermek :) teşekkürler aklıma takılırsa sorarım:)

Eskişehirde MTB eziyetten başka bir şey değil. Atatürk Ormanı dışında doğru düzgün toprak yol bile bulamazsın. Şehirlerarası yolların hepsi kaymak asfalt, şehir içi desen bozuk yol yok gibi. Sene 2-3 hafta yağan hepi topu birkaç gün yerde kalan kar için mtb seçip geriye kalan 50 haftada eziyet çekmek istiyorsan buyur MTB alabilirsin.

o zaman ben sana bisikletci ve servis onerisi yapayim akin bike ve muratoglu neredeyse karsi karsiya dukkanlari

Ben istediğim yoldan devam edeyim ozaman. Hava çok kötü olursa zaten mtb de sıkıntı olur bence. Kar lastiği yada çivili lastikle falan uğraşmakta istemediğimden. Birde üniversitede yurtta kalmayı düşünüyorum Barkın Güngül aklıma takıldı bisikleti koyabilecegim güvenli biyer varmı yoksa açıktamı kalacak ? Dert oldu bu üniversite bana :)

Merhaba arkadaşlar, adım Oguzhan. Eskişehir'liyim. Geçtiğimiz ay Anadolu Universitesi İktisat bölümünden mezun oldum. Anadolu Üniv. Doğa sporları külübüne üyeyim. Faaliyetlerimiz oluyor sürekli.
Bir tane Mtb Sedona 711 birde klasik alman Prophete bisikletim var.
Eylül ayında İstanbul'dan Italya Roma' ya gidiyoruz bisikletle. 3 Kişiyiz.
Görüşmek üzere, herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
Merhaba Eskişehir'li arkadaşlarım.

Öğrencilik yıllarımın geçtiği Eskişehir'e günü birlik ziyaret için geliyorum. Saat 14:00 gibi merkeze geçmeyi planlıyorum. Bisiklet ile şehir turu yapmak hevesindeyim. Var mı bisiklet temin edebileceğim bir yer.

@mtkeskin
Bağlar köftecisinin olduğu yerde(hallerin çapraz karşısında) var sanırım bir de esparkın bağlar kapısının tarafındaki börekçilerin oradan ara sokağa girince ilk sola dönünce ya da ilk sağa dönün tam mevkisini hatırlayamadım, bisiklet ve elektirikli bisiklet kiralayan bir yer var.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Eyvallah dostum. Teşekkür ederim.

Sağolsun arkadaşlarım el attılar olaya. Güzel bir Merida Crossway emanet aldılar birinden. Keyifli bir tur yaptık bugün. 25 km kadar.

Yalnız Eskişehir'in trafiği berbat bir hal almış. Allah yardımcınız olsun.

Eskişehir den uzun suredir forumu takip etmekteyim.Artık bir üyelik alıp tanışmanın vakti geldiğini düşündüm.
ismim eren ve eskişehirde yaşıyorum, coğrafya öğretmeniyim.Uzun zamandır tur bisikleti (city bike) almayı planlıyordum fakat sağlıklı tercih yapabilecek kapasitede oldugumu dusunmuyordum.Biraz araştırma ve kendime göre edindiğim bilgiler dahilinde sedona 321 (2013) modelini aldım. umarım ileride pişman olmam diyelim şimdilik ama bende bıraktığı ilk izlenim çok harika bi bisiklet. zaman göstericek bakalım :)

Ben üç senedir kullanıyorum çok iyi bir tercih yapmışsınız güle güle kullanın biraz modifikasyonla tam bir tur bisikleti oluyor bagaj - istenirse kelebek gidon - bunlardan bazıları
rüzgarınız arkadan essin

çok teşekkür ederim, bakalım ekipmanlarıda yavaş yavaş tamamlamaya çalışıcam. Almayı planladıgım tüm malzemeleri fazlasıyla araştırıyorum sonrasında başımı ağrıtmasını istemiyorum, acelem yok zamanla tecrübe ederek ilerleme kaydedicem umarım

@ömer karan

hoşbulduk teşekkürler

Hayırlı olsun bisikletiniz aramıza da hoşgeldiniz, güzel bir seçim olmuş. Bol pedallamalar.

Hayırlı olsun.Hoş geldiniz aramıza.Eskişehir'li çok değerli arkadaşlar var forumda.

Merhaba,

Aramıza hoş geldiniz. Alacağınız ilk aksesuarlar kask ve eldiven olsun lütfen.

Ben de Eskişehir'deyim. Bisikletle ilgili aklınıza takılan bir şeyler, veya herhangi bir sorununuz olursa bilgim ve tecrübem elverdiğince seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: buzçetin
forum içindeki dayanışmanızı ve samimiyetinizi saygıyla selamlıyorum, teşekkür ederim herkese

Geri