Scudo Sports

Eskişehir

Eren foruma hoşgeldin :) Hoca Ahmed den Seçkin Ütükler ben.Bisikleti güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

Scudo
Eren bey aramıza hoş geldin bisiklet konusunda 321 seçmekte güzel bir seçim yapmışsınız kazasız belasız pedallamalar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: buzçetin
@SeçkinÜ

vay, sağol kardeşim teşekkür ederim :)

@Tunakan Önen

hoşbulduk teşekkür ederim

bu sene osmangazi üniversetesini kazandım. eskişehire gelmeden bisiklet almayı aklıma koymuştum. lisede ve ilköğretim yıllarımda bisiklet kullanmamıştım. eskişehire geldikten 3-5 gün sonra bisiklete binmeye başladım ve kendim için çok üzüldüm daha önceden bisiklete neden binmediğimden . hafta içinde okula gideceksem eğer bisikletle gidiyorum .kışın bir kaç gün gitmedim yağmurdan dolayı buzda kaymak korkusundan dolayı.

bisiklete başladığım günden beri bisiklete büyük bir merak sardı. şu anda giriş seviyesi bir dağ bisikleti arıyorum. yardımcı olurmusunuz? daha yeni başladım bisiklete ve bu konuda çok az bir bilgim var .

Eskişehir`in yolları güzeldir, dağ bisikleti kullanmak istediğinden eminmisin, önce ondan emin olalım.
Çok bisiklet olduğu için, bisiklet hırsızlığı da fazladır Eskişehirde, sağa sola bırakmamanı öneririm.
Aradığın bisiklet sıfır mı yoksa 2. el mi? Bütçeni de belirtirsen yardımcı olunur.

• Beğen
@T. Korkut

Ben Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü'nde okudum. Keşke Üniversite yıllarımda tanışsaydım bisikletle. Dolmuşlarda süründüm yıllarca :(

• Beğen
dağ bisikleti baya hantal kalıyor. şuan yol ve şehir bisikletlerine bakıyorum.bütçem ise 700-800 e kadar bütçemi bisiklete ayırabilirim. ilk bisikletim ikinci el oldu ve aldığım bisikletin bir çok sorunu vardı. çelik kadroydu , frenleri iyi değildi , jantları ise baya kötüydü. şu an kullandığım bisiklette ikinci el ama gittiğim bir bisikletçinin topladığı bir bisiklet. ikinci el temiz bir bisiklette olabilir.

ve bisiklete yeni başladığım için bir çok kavrama karşı fransızım. bisiklet konusunda bilgim devede kulak diyebilirim.

bende arada biniyorum otobüse . tepebaşında osmangaziye giderken 23 ve 54 numaralı otobüslere biniyorum . bindikten sonra çok sıkılıyorum ve bir an önce inmek istiyorum. hele birde 23 numaralı otobüs osmangaziye 1 saatte gidiyor . bu yüzden de bisiklet kullanıyorum. bazen arkadaşlarım otobüs parasını biz verelim , otobüsle gel diyorlarda , yinede bisiklete binmenin keyfinden vazgeçemiyorum.

Okulunuz hayırlı olsun.
Eskişehirde bisiklet yolları yapılmış durumda ancak trafikteki araçlar için pozitif şeyler söyleyemeyeceğim.
Dikkatli olup ışıklarda bile kolayarak gitmek gerekli.
Eser beyin dediği gibi bisiklet hırsızlığı da epey yaygın.
Tepebaşında veya odunpazarında bir ikinci el bisiklet pazarı kurulduğu söyleniyor ama kendim gitmedim.
Belki Eskişehir'li arkadaşlar daha açıklayıcı bilgi verebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
@T. Korkut

Özel mesaj da attım sana eğer boyun 180 ve üzeri ise bir mesai arkadaşımda çok uygun fiyata şehir içi kullanabileceğin bisiklet mevcut yanında kask pompa bagaj aydınlatma km saati gibi pek cok aksesuarda veriyor bisikleti bıraktıgı için komple verecek madem eskişehir içindesin bir değerlendir derim.

• Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
teşekkür ederim . ikinci el bisiklet pazarı olduğunu bilmiyordum. bisiklet yollarını kullanıyorum ama ya araçlar dikkatsiz oluyor yada bisiklet yolları çakıllı , cam kırıkları ıle dolu oluyor.

boyum 1.80 üzeri değil . boyuma uygun bir bisiklet arıyorum.

@T. Korkut

zaten uygun olmayan bisikleti tavsiye etmem :) esnaf değiliz sonuçta :) eskişehirdeki bazı bisiklet esnafları elindeki kadroyu müşteriye uydurmasıyla ünlüdür :) müşterinin boyuna göre değil de, elinde kalan malın müşteriye tam olduğunu ikna eder. bu konuda dikkatli ol derim :)

daha eskişehire yeni geldiğim için nereden bisiklet almalıyım bilmiyorum. size sormak istiyorum nereden bisiklet almalıyım?

@T. Korkut

acele etme derim forumda biraz arastirma yap oku ogrenmeye calis ne istedigini tam olarak anla sonrasi kolay yine isin icinden cikamaz isen ozel mesaj at elimden geldigince yardimci olurum.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Eğer bisikletten anlıyorsanız, sahibinden de şehir filtremesi yaparak Eskişehir'de satılan bir çok ikinci el bisiklet bulabilirsiniz.

teşekkür ederim . biraz daha araştırma yapmalıyım sanırım

yazdıklarınızı okuyunca biraz aceleci olduğunuzu düşündüm açıkçası. şahsi fikrim bir süre araştırın ve kullanım amacınıza cevap verebilecek tipte, kadroda, lastik ebadında ve donanımda olan bisiklette karar verin derim. sonuçta uzun süre kullanacağınızı ve sürekli değişim yapmak istemeyeceğinizi de düşünün.

değerli üyeler su an sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var .dün akşam bir kaç tane bisiklet buldum onlara bakabilir misiniz?

(link) Astro 270 sv

(link) Astro 240 srv

(link) Astro 241 sv

(link) Astro 212 hd

Geri