Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Memleketim nedeniyle bulunduğum ESKİŞEHİR, Üniversite sebebiyle yaşadığım DENİZLİ..
İki şehirde benim memleketim sayılır gerçi. Bu şehirlerde yaşayan tüm dostlarıma sevgilerimle.

Henüz bisiklet sahibi olmasam da, aslında bu sevda içimde hep vardı. Küçüklüğümde kullandığım pinokyo bisikletten beri.. Ve çok şükür ki, haziran ayının ortalarında, gözüme kestirdiğim CARRARO FORCE 500 modelini edinebileceğim, şükürler olsun. Ardından özellikle son aylarda körüklenen bu sevdamda ilk somut adımımı atacağım.. Fosforlu yeşil yazılı bisikletim ile. Genellikle eğlence amaçlı, gezip görme amaçlı sürüşler yapmak isteğimle birlikte, bu bisiklet beni toplu taşımalardan kurtaracak! Ve umarım içimdeki / içimizdeki henüz alevlenen bu sevda hiç sönmez.. Arabaların ekzos dumanlarından hem biz, hem de tabiat kurtulur..

Yazıyı şöyle güzel bir BRIAN CRAIN parçası ile bitirmek istiyorum; (link).

:utn:

Volkan Bey foruma hoş geldiniz. Hoş vakit geçirmenizi dilerim. Ben Denizli'liyim üniversite öğrencisi olduğum için Trabzon da yaşıyorum. Umarım en yakın zamanda bisikletinize kavuşursunuz. Forum Çamlık yakınlarında Gülcenbay Accell bayisi var Carraro modellerini orası satıyor ticari ahlakları gayet iyidir. Kendileriyle görüşebilirsiniz. Yada yıkılan 10 Nisan polis karakolunun az üst tarafında Yaşam bisiklet var. Orayla da görüşebilirsiniz.

Ömer kardeşim ilgi ve alakan için gerçekten teşekkür ederim öncelikle..
Yıllardır Eskişehir'de yaşamaktan sıkıldım dediğim anda, Denizli bana tüm doğallığı ile kucak açtı.
Çok sevdim buraya gelince yeşili, ormanını, bağlarını.. Yıllarca hasret kalmışım doğaya.
Öyle ki hele şuan Trabzon'da olsam bir daha ayrılmazdım sanırım.

Bisikletimi hayırlısı ile haziran ayının ortalarında, Eskişehir'den alacağım kardeşim.
Ancak eylül ayı itibariyle de, kargo aracılığı ile getireceğim Denizli'ye tekrar.. Son sene stresinden kurtulmak için şart.
Bu sebeple belirttiğin bayileri burada iken, gerektiği takdirde teknik servis olarak kullanırım.

Tekrardan teşekkürlerimi iletirim ilgi ve alakana, tanıştığıma memnun oldum :rolleyes:

Herkeze selam bugün Kron XC250 Bisikletimi aldım önceden 2 yıldır BMX kullanıyordum fakat bugün bıraktım ve artık MTB kullanıyorum :)https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10363854_10202735143363172_8042471179312818090_n.jpg?oh=8d72a9734d97a53171d1ce2a099076ac&oe=5397C4B5&__gda__=1402461082_b76ff7db80ffb66882b858e13eb31ac7https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10356214_10202735294366947_2390998023069746323_n.jpg?oh=72b4e912cffb748a78894a2e3ec75574&oe=539835E9&__gda__=1402480346_301205c60b43647b71d375a8ea405321

hayirli olsun, bmx birakmaniz iyi olmus bence, hic iyi gozle bakamiyorum o bisikletlere surekli "swag" ibaresi beliriyor gozumde, kimse alinmasin :D

@Berk Ilgar

Aynı şekilde katılıyorum. MTB sizin için iyi olmuş. İyi günlerde kullanın bisikletinizi.

Hayırlı olsun :D Buğün aldık demek Seni göremedim ben Muratoglunda? :) bende ordaydım ama eve gittigim ara aldın demek hayırlı olsun guzel MTB :) Hatta ForeveR MTB bende hergun oralardayım cıkıp gezıyorsan pm at gelirim ;) (hergün 4-6 saat bisiklet binerim )

Güzel bisiklet hayırlı olsun 3 sorum olacak.
Bu xc250 nin 2014 modelimi ?
Maşa kilitlemeli mi ?
Fiyatı nedir ?

Guzel bisiklet zaten kronlarin tasarimlarina bayiliyorum. Kazasiz pedallamalar.

@Halil özcan

Ben cevaplayayım bende de birebir aynısı var :)
Evet 2014 model.
Kilitlemeli maşa.
Liste fiyatı 800 TL ama biraz pazarlıkla 750 TL alınabiliniyor.

Merhabalar..Tek basına Eskişehir'de gezen Dostlarım varsa...Gündüz badideyim..Aksam 7de cıkıyorum serinlikte keyfime göre 10:00 kadar canım isterse 12:00 ye kadar düzenli biniyorum geziyorum..Kendi takılan sıkılan Dostlarımı beklerim arkalı önlü gezeriz kendini yanlız hissetmez..Burdan ulasabılır isteyen Kardeslerim :)
Tesekkurler

Merhaba arkadaşlar, bir süredir forumu takip ediyordum sonunda katılma imkanı bulabildim.Adım Yavuz. 17 Yaşındayım. Bisiklet en büyük hobilerimden bir tanesidir. Yakın bir zaman içinde kendime düzgün bir bisiklet alacağım tavsiyelerinizle. :)

hoşgeldiniz umarım güzel bir bisiklet sahibi oılursunuz.

@E. Yavuz

Selam Dostum Hos geldin..Eskişehir icinde Hergün aktif spor yapan bisiklete binmeyi seven biriyim aldıgında beraber turlama sansımız olur belki..

Herkese merhaba arkadaşlar;
Söze kısa bisiklet serüvenimi anlatarak başlamak istiyorum
1989 yılında Beldesan pinokyo ile başlayan bisiklet sürme serüvenim, ardından gelen 1991 Beldesan Colorado 21 vites MTB ile devam etti, üzerindeki Vites kumanda kollarını bugün bile görenler merakla inceliyor, şu an hala kullanıyorum, tabi bazı parçalarını maalesef orjinal olmayan parçalar ile değişmek zorunda kaldım.
Son zamanlarda uzun şehirler arası turlara ve şehir içi ev-iş gidiş gelişi kullanmak üzere kullanacağım ve sıradan değilde iyi bir bisiklet alma isteğimi engelleyemedim ve aşağıdaki bisikletleri aldım.
Çoğul konuşuyorum çünkü eşimede aynısından aldım.

1. Sedona 345 19" kadrolu, üzerinde bir çok aksesuarı bulunuyor, kendisini İzmir'den bir arkadaştan aldım toplam 124 km kullanılmış ve çok temiz durumda olunca aldım, sonra Kamil Koç ile Eskişehir'e getirdim.
2. Sedona 345 21" kadrolu aksesuarsız :) ama sıfır.
Yarın gerekli aksesuarlarınıda alıp PAzar günü 50 km lik ilk uzun parkurumuza gitmiş olacağız inşallah.

http://www.semkan.com/foto/sedona/sedonas345_1.jpg
http://www.semkan.com/foto/sedona/sedonas345_2.jpg

Herkese merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 15 yıldır Eskişehir'de ikamet ediyorum aslen Elazığ - Maden'liyim.
Söze kısa bisiklet serüvenimi anlatarak başlamak istiyorum
1989 yılında Beldesan pinokyo ile başlayan bisiklet sürme serüvenim, ardından gelen 1991 Beldesan Colorado 21 vites MTB ile devam etti, üzerindeki Vites kumanda kollarını bugün bile görenler merakla inceliyor, şu an hala kullanıyorum, tabi bazı parçalarını maalesef orjinal olmayan parçalar ile değişmek zorunda kaldım.
Son zamanlarda uzun şehirler arası turlara ve şehir içi ev-iş gidiş gelişi kullanmak üzere kullanacağım ve sıradan değilde iyi bir bisiklet alma isteğimi engelleyemedim ve aşağıdaki bisikletleri aldım.
Çoğul konuşuyorum çünkü eşimede aynısından aldım.
1. Sedona 345 19" kadrolu, üzerinde bir çok aksesuarı bulunuyor, kendisini İzmir'den bir arkadaştan aldım toplam 124 km kullanılmış ve çok temiz durumda olunca aldım, sonra Kamil Koç ile Eskişehir'e getirdim.
2. Sedona 345 21" kadrolu aksesuarsız ama sıfır.
Yarın gerekli aksesuarlarınıda alıp Pazar günü 50 km lik ilk uzun parkurumuza gitmiş olacağız inşallah.
http://www.semkan.com/foto/sedona/sedonas345_1.jpg
http://www.semkan.com/foto/sedona/sedonas345_2.jpg

Kazasız belasız pedallamalar. Aman hırsızlara dikkat. Bu aralar yine çoğaldı Eskişehir de hırsızlık olayları.

Geri