Merhaba arkadaşlar. Herkes tanışıyor. Bende Eskişehirlileri ve ya Eskişehirde yaşayanları tanımak, tanışmak istedim. Siz de istersiniz diye düşündüm. Ben Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencisiyim. 21 yaşındayım. Bisikletim Bianchi Aspid. Eskişehir gibi bir şehirde yaşamaktan mutluyum çünkü bisikletle heryerine gidilebiliniyor. ANCAK Tramway yüzünden şehir içinde bisikletimizi rahatlıkla bırakamaz olduk. Zabıta memurları kilitleri kesip bisikletimi birkere götürdü. Özellikle tramway yolundakileri devamlı topluyorlar. Cezası 128,5ytl ( Bir seferlik affedildik ancak ya bir dahaki sefere ? Cezanın sebebi bisikleti bağladığınız şeylere (ağaç, direk, vb) zarar vermek ve kaldırım işgali imiş ? Yapacak birşey yok. Zabıta yetkilileri de yaptıkları işten memnun değiller ve onaylamıyorlar ama emir büyük yerden miş: Sayın Belediye Başkanı Büyükerşen'in şehir içinde bisiklete karşı olduğunu herkes biliyor. Bu mu dur modernlik, çağdaşlık ? Bisikletlere yol, park yapmaktansa onları şehir içine sokmamak bu işin en kolayı bence... Bu konudaki görüşlerinizi de paylaşmak istedim. Teşekkürler.