Scudo Sports

En çok dinlediğiniz müzik türü

Ne tür müzik dinliyorsunuz?

• Pop

• Rock

• Rap

• Arabesk

• Türk Sanat Müziği

• Diğer

• Türk Halk Müziği

• Toplam katılım
    24
  • Anket kapanışı .
Hafiften hortlatayım, başka bi linkten geldim buraya :)

Trash Metal en çok dinledigim ve sevdigim müzik türü. Onun dışında prodigy, orbital, junkie XL gibi drum&bass tarzı grupları da severim. Ayrıca oyun muziklerine taparım çok geniş bi arşivim var zaten. Final Fantasy serileri ile Silent Hill oyunlarının soundtracklerini bence herkes dinlemeli.

En çok dinledigim 'türler' bunlar. Onun dışında güzel olan herşeyi dinlerim.

Scudo
bu aralar bossa nova'ya takmıs durumdayım.ve ozellıkle bebel gılberto ya.kadıfe seslı bır hatu(bayan):D ınsanı brezılyaya ipenamaya goturen bır ruh halı yaratıyor insanda.ınsanı dınlendıren mutlu eden muzıgın ıcındekı tınıları kesfettıkce daha bır ıcıne gırdıgınız olagan ustu dunya.Tanta tempo albumu 2000 de cıkmasına ragmen amazonda su aralar 3400 kusur satıs sıralamasında.

Kulağıma hoş gelen hertürlü müziği dinlerim.

Bisikletteyken genelde hareketli parcalar , R&B , Rock ama geceleri slow klasik müzik , lorenna mccenit , dead can dance , gregorian vs dinliorum .. BNM için her müziğin yeri ve zamanı ayrıdır .. tutupta gece r&b dinleyince zevk alamıorum basım sisiyor ama gunduzde lorenna mxccenit cekilmior . öle bi durum işte :)

NWOBHM, trash, progressive,rock'n roll,blues,melodic death vs. türkçe sözlü hafif batı müziği :D
maiden,megadeth,led zeppelin,dream theater(bkz. nickname) ve pink floyd vazgeçemeyeceğim gruplar...

U2, Queen, Coldplay, Rammstein, Evanescence, AudioSlave, Dream Theater, Muse, A Perfect Circle, him, Nightwish, opeth, mor ve ötesi, SOAD, direc-t :ci: .. :ci: :ci:

Herkese Selam, Bir Müzisyen Olarak Böyle Bir Konu Açılmış Olmasına Sevindim Bizim Grubumuz Metal Rock Ve Topluluğa Göre Bazen Ska ve Punkta Çalıyoruz..Ama ben Metal Dinliyorum Arkadaşlarım Türlerinide yazmış Bende Biraz Kendimi Anlatıyım :)

Death Metal,Heavy Metal,Melodic Black,Industrial,Trash

Rocker Oldumuz Zamanlar

Gothic Rock,Hard Rock,AlternRock,Punk Rock

Onun Dışındaki Bazı Ara Türleride Şöyle Anlatabilirim

Screamo,Emo,Hardcore,Newly Added,Funk

Olarak Ahlatabilirim Bunları Hem Söylüyor Hemde Dinliyoruz..Herkezi Konserimize Bekliyoruz...;)

Ve Belki Söylemeliyim Ben Brutal Vocal im :) ama Güzel Back vocal de olurum :)

rock metal arabesk türk sanat müziği ben güzzel olan şarkıyı dinlerim medya
maymunlarınınkini hariç.

kesinlikle techno veya trance dinlerim ama house tipide ara sıra uyar bazı(ama bazı)populer club sarkıları da olabılır

@burgazz

+ New Age,80's ve klasikler.Buddha Bar serilerini ve Karunesh'i çok severim.Eskiden rap dinlerdim,populer olunca ve millet cılkını çıkarınca soğudum.Techno&Club dinlerdim,yine aynı şekilde herkes dinlemeye başlayınca bundan da soğudum,kafa da kaldırmamaya başladı tabi zamanla.:) Populer olan hiçbir müzik tarzı hoşuma gitmiyor nedense.

Konuyu bi de ben hortlatayım:

Bunlar da benim en sevdiğim yabancı sanatçılar:

Jefferson Airplane (White Rabbit)
Janis Joplin (The Roller Skate Song)
Led Zeppelin (Stairway to Heaven)
Alan Parsons Project (Eye in the Sky)
Dire Straits (Tunnel of Love)
Mark Knopfler (Prairrie Wedding)
Aerosmith (Dream On)
Fairground Attraction (Alleluah)
Yann Tiersen (Monochrome)
Tori Amos (Power of Orange Knickers)
Dido (Who Makes You Feel)
Evanescence (My Immortal)
Alanis Morisette (King of Pain)
Del Cielo (Tell Me a Lie)
Kathryn Williams (Soul to Feet)
Beth Gibbons (Funny Time of Year)

şifa

techno,pop,arabic,
bazende türk sanat müziği....zevk işte :)

şimdi ben de bunu söyliycektim ki cewaplaer arasında warmı diye bi inceliym dedim:) bence de şıklarda olması gerekirdi tür halk müzigi...benim de oyum ona:)@Serkan Taşdelen

pop dışında hemen tüm müzikleri zevkle dinlerim.ama ağırlık blues yönündedir.

yürüyüş yaptığım zaman irlanda folk müzikleri, celtic; bisiklette iken trance.

bu tarzlar benim hoşuma gider. türk sanat müziği ve barış manço vazgeçilmez, dokunulmaz, eleştirilmezdir benim için.

@nazz

vay techno da var ya dınleyen cok az ya lisede dinleyen iki üc kisi var onlar da eskıden veya az dınleyenler bırı de ozgur hem bısıklet hemde okul arkadasım:)

ağırlıklı olarak doom metal.
playlistin doomdan kalan kısmınıda black,death,gothic metal kaplar.

yani olmayan şıkkımız yerine atılan bir diğer oyu daha.

Geri