H hakan atar Üye Kayıt 4 Temmuz 2009 Mesaj 12 Tepki 1 Şehir izmir / karşıyaka Bisiklet Lapierre 1 Nisan 2014 #1 Selamlar arkadaşlar. Bütçe olarak 1000 - 1300 tl civarı bir bisiklet düşünüyorum. Seçimim Carraro CRP 690 modelinden yana sizce iyi bir seçimmi Şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Bol pedallı kazasız günler diliyorum.
Selamlar arkadaşlar. Bütçe olarak 1000 - 1300 tl civarı bir bisiklet düşünüyorum. Seçimim Carraro CRP 690 modelinden yana sizce iyi bir seçimmi Şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Bol pedallı kazasız günler diliyorum.
H hakan atar Üye Kayıt 4 Temmuz 2009 Mesaj 12 Tepki 1 Şehir izmir / karşıyaka Bisiklet Lapierre 3 Nisan 2014 #2 hiç yanıt gelmediği için merak ettim yanlış bi yerdemi konu açtım ya da msj yazma kısmımı engelli kimse yorum yapma zahmetınde bulunmuyor.
hiç yanıt gelmediği için merak ettim yanlış bi yerdemi konu açtım ya da msj yazma kısmımı engelli kimse yorum yapma zahmetınde bulunmuyor.
sedatdurgun Üye Kayıt 1 Nisan 2015 Mesaj 49 Tepki 37 Şehir Kayseri Adana İsim Sedat Durgun Bisiklet Bianchi 1 Nisan 2015 #3 Hocam merhabalar. Ben de bu ürünle Bianchi Tdl 1300 arasında kaldım. Acaba hangisi alınır?