Ali Pülhan
Üye
- Tepki
- 93
- Bisiklet
- Bianchi
Toplumumuzda adettendir yaşam tarzın yaptığın iş önemli değil. genellikle 20 küsür yaşlarda evenilir 2-3 yıl geçmeden yumurta göbek yapmaya başlarsın 30 lu yaşlarda kalınlaşır yağlanırsın çocuklarda ikilemiştir aile reisi sıfatıyla artık arasıra halısaha maçı hariç hareketsiz bir yaşam sürmeye başlarsın, şeker tansiyon kolesterol üçlüsüyle yaşamaya alışırsın Wc ye dahi araç ile gitme eğilimi ağır basar hep... ha ereksiyonmu kimse böyleyken böyle oldum bana bişeyler oluyor diyemez kimse erkekliğe b..sürdürmez çünkü bu manzara çokmu iyi sanki, geniş rahat bir sele kullanırım eşofman yada kaprinin altına pedli tayt giyiyorum her 15-20 km de inip kan akışımı normal hale getiriyorum iki güne bir mesai çıkışı 30-40 km yarı yüksek yarı normal kadansta bisiklet biniyorum eve geliyorum kuş gibi hafifliyorum şükür halimden memnunum fizyolojik hiçbir sorunda yaşamıyorum,,, birçok arkadaşım çeşitli meslek gruplarından kendimde memur olduğumdan çoğunluğu memur olan boş zamanlarını kafelerde lokallerde geçiren arasıra bana göre tehlikeli halı saha maçı yapan maç bitimi sigara ve biralarla yada baklava tepsileriyle kendilerini ödüllendiren arkadaşlar ve sağlık sorunları ile boğuşuyorlar yavaş yavaş ve bunu normal görmeleri bana anormal geliyor artık.