Başlıktaki yazının orjinalini okudum, kemikleri vs de ölçtüm ancak bu iş daha çok can ve cüzdan acıtacak gibi görünüyor. Bana garip gelen scott s nin üzerinde gelen sele de bana sıkıntılıyken dayımın her iki farklı seri trek MTB sinde tayt mayt olmadan sele agrısı çekmeden saatlerce binebilmem. Demek ki onların seleler bana uygun. Tabi ki biraz daha yumuşaklar ancak almadan ve 300-500 gitmeden emin olamayacaksak ne kadar ölçsek de garantisi yok gibi.
Çünkü sele modellerine bakıyorsun, genişliklerine bakıyorsun, yapılan malzemelere bakıyorsun. E sonuç dönüp dolaşıp denemeden olmaz a geliyor.
-iyi de kardeşim ucuz değiller ki! alıp alıp deneyelim. 180-250 den baslıyor kaliteli ve denenecek seleler.
Kaldı ki Ülkemizde PROLOGO reklamındaki gibi ölçe biçe sele veren bir yer varsa orası da eminim bu ölçme işleminin karşılığını hakkıyla istiyordur. Bir çok kişi de bunu vermeyeceği için bu iş yatar abi... Biz bakkal bisikletine binelim olsun bitsin. Ne taytı ne selesi ne lastiği, bitmezmiş arkadaş