Scudo Sports

Aynakolu değiştirmek istesem ne alıcam.

Taxonera

Forum Bağımlısı
Tepki
788
İsim
Gökhan
Bisiklet
Mosso
Bazı bisikletlere bakıyorum şu aynakol o kadar güzel ve hoş duruyor ki gel beni sür diyor. Ama benim iki tekerin ki kalitesiz duruyor. Shimano aynakollara baktım da 45 de var 600tl de var. Hangisini alıcam neye göre seçim yapıcam. Teknik olarak yani her 3 çarklı olmaz sanırım.

Salcano Üsküp kullanıyorum

Scudo
@Taxonera

Merhaba. Aynakol ALACAĞIM diye dert etmeyin. Aynı şekilde ne TAKACAĞIM diye de. Önemli olan vites geçişleri ve kullandığınız dişli oranları. Bisikleti güzelleştirmek ise amacınız o ayrı. Bence daha üste seviye bir bisiklet almalısınız. Amacınızın ne olduğuna karar vermek ile başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@SerkanH
Daha üst seviye bisiklet 750-1000tl veremem üstündeki ekipmanları daha iyileri ile değiştirmek daha mantıklı değil mi sadece güzellik değil tabi.
Salcano sitesinde modelin aynakolu yazmıyor.
7/8/9 sistemli viteslerle uyumlu olanlara mı bakmk gerek

Bence hiç bir yerinde değişiklik yapmayın. Gayet güzel görünüyor. O tip bisikletler modifiye için uygun değil bence. Dişli oranlarını değiştirme gereği duyduğunuz zaman başka bisiklet bakın. Ama bence bu bisiklet bu sekilde daha güzel.

bisiklete baktım da bence hiç kurcalamayın sağını solunu böyle daha güzel. alacağınız shimano güzel gözüken aynakollar biraz sportif duruyorlar. siz klasik arabaya spor jant takmak gibi bişe istiyorsunuz :D
bence bu bisikletin orjinali güzel

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Neyse bu konuyu şimdilik burda kalsın ben derdimi anlatamadım.
Ben hızlandırmak modifiye derdinde değilim.
Ayrıca internetten hiç birşey belli olmuyor. Yakın ve detaylı fotograf atıcam.

Herkese Teşekkür ederim

Sizin derdiniz sadece görsel. Çok iyi anlatmışsınız. Sıkıntı yok. Sadece dolaylı yoldan gereksiz. Masraf yapmayın demeye çalıştım. 2. El sayfalarda çok güzel setler var. Onlardan alın diyecektim o kadar param yok yazdınız. Nasıl bir öneride bulunmamızı istiyorsunuz. Ben sadece orasını anlamadım. ☺

• Beğen
Tepkiler: Uğur Sabuncu
Aynakol olayina hic takilmayin. Ust duzey bisiklet olmadikca hissedilir bir fark yaratmayacak çünkü.

• Beğen
@Taxonera
(link)

(link)
Mahalle bisikletçilerinde falan bu tip aynakol kapakları var.Belki biraz göze hoş gorunmesini saglar aynakolunuzun. ;)

• Beğen
Mesela bu fc-m171 olur mu olmaz mı bana bunun cevabı lazım

yorumu lazım değil

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/07/864f3a57940681da0ad5252417918a1e.jpg

Olur. Ben google à fc-m171 yazdım. Erdoganlar bisikletin linki çıktı karşıma. Linkin devamında da yazıyordu 7-8 uyumlu diye.

Buyrun,

Evet bende ordan baktım zaten
Ben uyum konusunda teknik bilgi istedikçe arkadaşlar ısrarla olayı başka yönde değerlendirip yorum yapıyorlardı. Zaten kesin karar vermiş değilim

Geri