İsmail Selçuk
Founder Pelokon Cycling Team on Strava
- Tepki
- 2.481
- İsim
- İsmail SELÇUK
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ben tanıyorum seni Ersin, bu yüzden yazıyorum. Çok geçmiş olsun. Verilmiş sadaka diyelim buradan bariyerin arkasına sağ salim geçmiş olman. Fotoğraf iç açıcı değil çünkü. 2018 Kapadokya'da hemen bir yada birkaç sıra arkamdaki bisikletçi virajı alamayıp yol işaret tabelasına vurup anında vefaat etmişti. O gün sürüşte anladığım kontrolsüz güç güç değildir oldu. Ortalık çok karışıyor gücü olan amatör çok risk oluşturuyor grup içerisinde. Forumda konu açılmıştı, görüşlerimi de yazmıştım öyle hatırlıyorum. Bu risk her zaman söz konusu.İsmail Selçuk, Ersin ben Aziz Ağabey' in orda tanışmıştık hatırlarsan Kayseri'den gelmiştik 2-3 sene olacak.. Organizasyondan hiç bir yetkili aramadı, 2-3 saat kadar Kemer Devlet Hastanesi' nde müşahede altında tutuldum, sonra kendi imkanlarımla otele dönüş sağladım. Ambulansı da oradaki (yanlış hatırlamıyorsam) jandarma arayıp çağırdı.
theGenius evet arka taraftaki benim, bu fotoğraf motorize ekipleri tarafından çekilmiştir büyük ihtimalle.Ambulans baya bekledik, sanırım 25-30 dakika gibi.. Çok zorlu bir süreçti inanın neyse ki taburcu oldum tomografide herhangi bir şey çıkmadı ama vücudumun sağ tarafı komple morluk ve et ezilmeleriyle dolu..
SSCC , Omzu kalabalık, TatanQa_tr çok teşekkür ediyorum.