20.'nci kilometredeydi sanırım, yaklaşık 700m sonra U yaparak parkurun dönüş kısmına geçecektik ki ana grupta önümdeki sporcunun onun önündekine teker teması sonrası sağa doğru yattı. Ben de onun üzerinden takla atarak banketin altından şarampole yuvarlandım. Tam yarım saat ambulans bekledim, oradaki düşen arkadaşlar da buna şahittir. Vücudumda çok ciddi olmasa da ezikler ve yaralar mevcut. Zaten en ciddi yaralanmayı ben aldım. Hastanede serum takıldı, kan alındı, tansiyon bakıldı, tomografi çekilde ; 2-3 saat kadar iç kanama riskini ortandan kaldırmak amaçlı ve artı olarak kırık tespiti için yatışımı yaptılar. Bu süreçte bisikletim ve diğer ekipmanlarım expo alanına ; o kapalı alana bırakılmış. Şunu da az çok hatırlıyorum motorize ekibi geçti yanımızdan, biz o arada kenardaydık. İlla ki yarış hakeminin haberi oldu kazanın olduğunu.. AKRAGRONFONDO' dan bir yetkili de demedi ki bu bisikletin sahibi düşmüş nerde? öldü mü, kaldı mı? Neyse taburcu ettiler, oradan bir şekilde otelime döndüm. Yaşadıklarımı ben biliyorum, özet geçtim sadece sizleri sıkmama adına... Uzun lafın kısası; büyük bir kaza yaşanıyor bir tane ambulans yok , olmadığı gibi yanımdaki jandarmalar arıyorlar, 30 küsür dakika geç geliyor...!!! Tam anlamıyla rezalet..