Cem Şentin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.264
Bugünkü tura gelemeyeceğim. Ancak dün boş durmadım. Kartal-Maltepe-Başıbüyük (Eski yoldan)-Büyükbakkalköy (Merkeze girmedim)-Ferhatpaşa-Yeni Çamlıca-İmes-Dudullu-Çekmeköy-Çavuşbaşı-Kavacık-Anadoluhisarı-Üsküdar-Harem-Kadıköy-Haydarpaşa güzergahını izledim. Eğer rüzgar karşıdan esmeseydi Kadıköy'den devam edebilirdim. Haydarpaşa'dan banliyöye binip Atalar'da indim. Oradan da eve pedalladım. 4 saat 25 dakikası bisiklet üstünde olmak üzere toplam 6 saat 37 dakikada 73 km yapmışım. Cebin şarjının azalması nedeniyle Yeni Çamlıca'dan sonra fotoğraf çekemedim. Beni en çok Başıbüyük-Büyükbakkalköy etabı zorladı, orada 1-1'e düştüm. Ama diğer önemli yokuşlarda 1-2 ve 1-3 yetti. Bu turda şunu söyleyebilirim: Üsküdar-Polonezköy arasında rüzgar karşınızdan esecek, Polonezköy-Bostancı arasından da genel olarak sizi arkanızdan itecek. Turumda normalde Tuzla üzerinden Darlık-Yeşilvadi-Polonez yapmayı düşünüyordum. Ama doğudan esen rüzgar, kararımı değiştirip dünkü güzergahı yapmaya itti. Başıbüyük-Büyükbakkalköy etabında rüzgarı karşıdan aldım. Ondan sonra rüzgarın etkisi Dudullu-Çavuşbaşı arasında nerdeyse yok oldu. Ama Çavuşbaşı'ndan Kavacık'a çıkarken yine rüzgar başladı. Ama Anadoluhisarı'ndan Üsküdar'a döner dönmez rüzgar beni adeta itti ve 35 dakikada Üsküdar'da oldum.