Scudo Sports

''28 ağustos -4 eylüle hazırlık -tam ring polinez''

İyi güzel sölüyonda abi
Ben samandırada oturuom
bu millet zaten hazmedemedi diosun. doğruda sölüyosun. ama Samandıra halkı hiiiiiiiç hazmedemedi. Valla utanıyom yaa taytla samandıradan bisiklete binmeye. hem samandırayla kalsa iyi bide sarıgaziden geçmek zorundayım. bakanlar zaten maymunum zannediolar. bide tayt giysek hepten taşlayacaklar.

çok acaip acılar çekiorm ama hala cesaret edipte tayt giyemedim açıkçası.

Scudo
@Rıdvan UĞUR

bisiklet pantolon alta petli don benim gibi ol dönüşte polinez dönüşünde neler yaptım görmedin rıdvan öküzün biri kartal steyşın dönerken arkamdan korna çalmıyor çünki farkında değil trafik sıkışıktı dudulluda sen yoktun orda adam tekere değdi ulan dedim ne oluyor baktım arkama araç sıkışık trafikten sağa kaymaya çalışıyor bisikleti kaldırırsın ne oluyor ulan diye bi kükredim varya dudullu tırstı ,,sağ elimde bisiklet yürüyorum tam yolun ortasından karşıma araçları aldım bi anda trafiği açtım adamlar helal olsun dedi bi polisin yapamadığını sen yaptın dediler .....

@Kudret Kurtcebe
Zaten bel çanta var abi bende işte turda bel çantalıydım fakat ip ayarı kaçıyor ona güzel bi dikiş attıracağım kaçmasın diye o kadar

@Ozan Güner

ozan kadıköyde çok güzel 5 liraya bel çantalar var benim çanta o işte herşeyi alır iç lastik artı kuru üzümü, pompa bisiklette olacak zati su matara bisiklette olsun ben forma arkasına koyuyorum,,,,,,,,,,,,

@Ozan Güner

Ozan kardeşim Selam, Madem tayt sevmiyorsun ama ped lazım diyorsun o zaman direk şunu öneriyim sana Fiyatıda çok uygun,, :in:

(link)

Bende tayt'dan pek hoşlanmam ve Kudret abi ninde dediği gibi uzaylı gibi bakıyorlar insana görüşmek üzere..;)

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan UĞUR
@Kudret Kurtcebe

aynen Çavuş bu millet laftan sözden anlamıyor yatıracaksın vereceksin sopayı..:):):):):):):):):):):):):)

@Somer Kozanoğlu

Tayttan hoşlanmadığımdan değil, tayt giydiğim zaman üstüne t-shirt yakışmaz forma lazım. Ona da şuan bütçe olmadığı için üstünden bişey giymeliyim diyorum. Konu tamamen maddi yani.Fakat verdiğin linke baktım gerçekten güzel birşeye benziyor, teşekkürler :)

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi, pompanın bisiklette olması gerektiği söylüyorsunuz. Ama onu bisiklete sabitleyen parça bende yok. Onu mümkün olduğunca en ucuza nasıl edinebilirim ? Ayrıca pompayı bisiklete bağlarsam bundan vites ve fren sistemlerinin olumsuz etkilenmememesini nasıl sağlarım ?

@Somer Kozanoğlu
Ben bu üründen aldım çok beğenmedim. Dün üzerimde o vardı ama padini çıkardım. Çırtları var padi kayıyor, olması gereken yerde pek durmuyor sanki. Üstelik çok ağır, tavsiye etmem!

Ama firma ilk defa alışveriş yapanlara 100 gram Türk kahvesi yolluyor. Maksat 40 yıllık hatır olsun...:)

Cem kablo bağları var ben onlardan kullanıyorum. Yapı marketlerden bir poşet alırsan 1,5-2 TL masrafı olur. Her poşette 100 adet var. Yanına da biraz yedek ve falçata alıyorsun. Kullanacağın zaman kesip atıyorsun ve sonra yine çırtlayıp istediğin yere sabitliyorsun.

Şimdi, kendi verdiğim bilgileri yalanlamak durumunda kaldım :) Hesapta bu da varmış.

Polonez Gps datalarını MapMyRide sitesine yükledim; çok farklı sonuçlar verdi.

http://2.bp.blogspot.com/-eTvMCvvXbJg/TlxsmcNKRDI/AAAAAAAAAPg/K2sbi2FaimU/s1600/s1.JPG

Buna göre; toplam irtifa 738 metre.

Peki bu fark nasıl olabilir? Tahminim şu: Holux irtifa bilgilerini GPS'ten alıyor. MapMyRide ise Google Maps'ten alıyor. Sanıyorum Google Maps ile GPS ölçerin irtifa bilgileri aynı değil. Çünkü GPS ölçer bana 300 m yüksekliği gördüğümüzü söylerken Google Maps ise 231 m'yi geçmedin diyor. Ancak önemli konu şu: Bendeki her iki GPS cihazı da 300 m'yi geçtik diyor. Bu durumda bir hata var ama, ben en iyisi bundan sonra GPS ölçerin değil Google Maps'in değerlerini referans alayım.

@Bahadır Gürel

bahadır bey yalnışlık olur tabi yalnış hesap bağdattan döner yalnız bu topiğin önemi kalmadı artık ve kapandı
artık 4 eylüle odaklanalım .....

çavuş olayın yanlışlığını daha ilk görüşte anladık ama arkadaş ısrar etti tabiki tecrübesizliğinden kaynaklanan bi olay bugün turda sevgili Özgür Nevres ile konuyu konuşurken şunu söyledi o cihazlar feet ayarlı olabilir dedi... ee dedim 1 metrede kaç feet var 3 feetten fazla varmış sanırım şimdi Bahadır beyin hesabına göre sanırım cihazlar feet değerleri veriyor yani siz o gün 2800 feet irtifa toplamışsınız metreye vuruncada 738metre yapıyor....

iyi bayramlar...

yalnız Çavuş bugün Vatan Caddesinde tören kıtasını denetledim keşke sende olsaydın.....:):):):):)

sahil yolunda hava harb okulu araclarının konvoyunu çektim rüzgara karşı 45+ tempolarda..::):):):):):):)

bacaklar davul gibi oldu....

@Hasip Çehre

uleeeeeeeeee denetleme böyle olur kanki,,,,,,,,,,,,,,,,,
iyi bayramlar babo,,,

:D :D :D :D

Yanlışlık nerede bilmiyorum ama yanlış ararsanız her yerde yanlış var.
Bizim bisiklete binebilecek vakit bulmamız bile yanlış ya neyse girmeyim o konulara...

Bu arada MapMyRide'ın hesaplama sitili ya çok farklı ya da eğimlerde sapıtıyor.
Çünkü bir çok yerde yanlış eğim hesapladığını gördüm.
Yani oradan geçmesem ve/veya GPS ile yükseklik verilerini almasam diyeceğim ki doğru ama yanlış işte!

Örneğin bugün Çavuşbaşı Mh.'sinin orayı inceledim.
Hani Pazar günü topluca su içildikten sonra gruptan ayrılmak zorunda kaldığım son yokuşumuz (Necip Fazıl Cd.) var ya...:)

http://b1108.hizliresim.com/11/8/30/5143.png

İşte orayı Lale Sk.'a kadar çizdiğimde -2'den (niye eksiye düşer anlamış değilim!) 17'ye çıktığını gördüm.
Bu zannedersem %19 eğim demek değil mi?
Bir gün orayı tersten almayı düşünüyorum.
Sanırım Çengeldere'nin bir ilerisindeki caddeymiş.
Şu Yeditepe Üniversitesi'nin oradaki Fevzi Çakmak Cd.'si için ise -5-20% eğim demesin mi!
Burada bir iş var yahu!

@Bahadır Gürel
Buradaki hata bence şudur: GPS yükseklik verilerini bilinçli olarak yanlış vermektedir!

Aynı durum benim telefonda da mevcut. Malum bunlar askeri cihazlar değil ve sivillerin kullandığı cinsten. Öyleyse bu teröristin eline de geçer. O yüzden hatalı veri mubahtır...:)

Hatırlıyorum da Garipçe'ye çıktığımız o gün benim telefon Google'a göre yine yanlış gösteriyordu. Ben alıştım artık 45-50 metre eksik olarak düşünüyorum...

salih çarşamba günü tek başına basacaksın nereye kömürlüğe ve ordan geri döneceksin ,,,,,,, dönüşte şile rampalarını alacaksın hemde ömerli rampasını cumada aynısı yapacak ve cumartesi yatacaksın pazara geleceksin ayrıca sen gezi bisikletçiliğini sevdiğini söyledin ,,,o zaman tarzını değiştirip cengize takılacaksın çünki o gezi düzenlemekte yada envere takılacaksın bu kış olur ya da mert arsana takılacaksın bak o da olur ,,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Kömürlük olayını geçen hafta yaptığım ağabey. Şimdi şu Bıçkıdere ve asfalt harici yolları görmeli ona göre hazırlanmalı. Hatta fotoğraflar çekip notlar almalı. Katılacak arkadaşlara rehbet olmalı.

Sevgiler, saygılar...

Geri