@Cem Şentin
şimdi cem şöyle bi durum var a takımı iyi basıyor b takımı ise çok daha hızlı
basıyor ben zati kaybolurum sen ne yapacaksın yolu bilmen gerekecek şöyle olur tek başına turu tamamlarsın ama biz senden koparız baştan söylüyorum kesin kez ama darılmaca yok çünki hiç kimse bi başkasını beklemeyecek sadece takımlarda görev alan arkadaşlar birbirlerini bekleme yapar
4 eylülün prosedürü şudur ,, a takımı temposunda gidecek b takımda çok hızlı arkadaşlar var onlar a takımını beklemeyecek yani tempo yapacak diğer antremanlarda görülen olaylar bize şunu öğretmiştir yüksek basanlar bekleyemez beklediği an kaslar biter gevşer temposu düşer 4 eylül a takım kendi başınadır b takım kendi başınadır senin a takımı elamanlarını yakalayıp yakalayamayacağını bilmiyorum ama bence sen bir hafta içersinde rampaları 6 km hızla çıkmaya çalış dikkat 6 km diyorum oldukça hızlı sayılır bu seni kurtarabilir rampa çalışacaksın dragosa gidip oralarda bi hafta çalışma yapman lazım ayrıca şile otobanına daha önce çıktınmı o yolda tecrüben varmı ,,çünki o yolda rampa başlar up uzun gider ,,,,,,,,,,,,,,,,olayın zorluk derecesini a takımda görevli olan bi arkadaşım görmüştür kendini sakatlamanı hiç istemem.....bu gün polineze gelme durumun olsa idi 50 km hızlar görüldü resmen yokuş aşağı 60-70 lerı gördük ,,,süratli bisiklet kullanmak içim çok çalışılması gerektiğine inanırım ,,,tabi yukardaki km ler aslında düşüktür neyi baz alacağız tabi yol bisikletini dehşet tempolar yol bisikleti ile olur ,,,,,
ayrıca rampada 6 km hız derken sakın kendini zorlama ama bence deneyeceksin gücünü tartman lazım ,,,başka nasıl gelişebilirsinki..