@Hasip Çehre
aytek yalnış anlaşılma olmuştur 60-70 leri gördük derken inişte her inişte değil
istatistikte bir olduysa o da tur başlangıcında ,,60-70 dönüşte inişte güç kalmayınca bu rakam 40 a indi tabi yoksa bundan şu çıkarılmasın turun başından sonuna kadar 70 ile inildi rampalar 20 ile çıkıldı turun sonuna doğru en son rampada ben 5 km ye düştüm en son rampada durum bu idi orda tur bitti ,,,,ama epey süratli idim kendi çapımda tabi yahu,, bu süratimi sona doğru yakalama şansları olan olmadı ve sona doğru bekledim rampada durmadan çıktım 2 km lik rampada orda salih evet geride kaldı ,,şimdi kendi tempom bazı arkadaşların başaramamasını beraberinde getirdi....
bu rakım olayı doğrumu o kadar rakımmı çıktık yahu ...2800 irtifa yok aytek polinez neki iznik yanında ,,,,bi de biliyorsun stabilize yol insanda yorulma yapar, sarsıntı herkez yapamaz o tavşanlı yolunu polinez yolları paso asfalt pek stabilize yol yok burda ama bıçkıdere adamı bıçar harbiden yahu biz kim sana nal toplatmak kim yahu ben gerçekleri burda hep yazdım hiç kimse ama hiç kimse senle o volkanın gittiği güzergahı tersten alamaz alır nasıl alır gece yarılarında eve varır ölmüş vaziyette önemli olan kısa zamanda almak ama biliyorsun üç yerde elimize aldık dönüşte yalnız bide bi hata yaptık galba laktik asidi bu kefir çoğaltmış olabilir yolda kefir içmeye son gene eskiye dönüyorum maden suyu kızılayın sade ,,,,,,,,,,,,,
evet 3 saatte gittik şimdi yazayım nereyi gittik bostancı üsküdar kavacık çavuşbaşı ,,,,,,,,,,ve polinez,,,,,,,,,,dönüş çavuşbaşına polinezden ve ordan dudullu ordan iç erenköy ve bostancı saat 15.00 de evde oldum kısa mesafe fazla değil ,,,,,,,,,,,,,,sabah 08.00 de bostancıdan çıktık 11.00 civarı idi polinezde idik 3 saatte gittik düşük derece tabi ........bi de sendeki o makine bende yok arkadaşlara saat soruyorum sadece bi de arkadaşlar söylüyor kaç km hızla indiklerini biliyorsun biz de km hak getire ,,,,,,,,,,,,,,
evet gerçek bi hesap bu olmalı 75 km toplam polinez bostancı üsküdar kavacık çavuşbaşı polinez dönüş çavuşbaşı dudullu iç erenköy -bostancı rampada kaybedilen kaloriyi hesaba kat hadi 100 diyelim bekleme oldu epey polinezde tabi ,,,,,,,,saat 08.00 de start eve geliş 15.00 ne etti 6 saat ,,, 6 saat kaç dakika 360 dakika bölü 100 ne etti 3.6 tempo bu ne be amma düşük ,,,,,,,,,,,,,,,
evet iznikte ben gerçekten uçmuşum gidişte kendi çapımda tabi teknik arızalar yaşadığım halde ama bu sefer daha iyi derece alacağım ,,,,,gidişte 2 saat 10 dakikanın altına düşmeliyim tavşanlıdan sahil yoluna varış saati önemli benim için ve durmadan yapmalıyım 30 km ye yakın bi mesafe yi giderken su içmek ,,,,,
ve gölün kuzeyinden iznik e dönüş kuzeyden orhangazi ve yalova topçular ,,,,,,,,,,,
2 saat 10 dakika 130 dakika ,,,,bölü 30 de ama yolun yarısı 15 km ye yakın rampa ve eğim 10-19 arası idi tempo ne eder 130 bölü 30 eşittir 4.3 ,,düşüktür tabi ..yaş 54 yaşıtlarıma göre iyi durumda oluyoruz tabi beni geçecek 50 li üstü adam olabilir ,,,,,,,,,,,
hesaplar doğrudur herhal babo,,matematikten hep çakardım,,,
polinezde bir saat mola var idi onu dahil ediyorum onu dahil etmez isem sele üstünde beş saat olur gene tempo düşük çıkar tabi,,
ayrıca aytek her rampa sonu bekleme yaptım tabi yerimde saydım bu hiç bi zaman sen ben onur ile yaptığımız geçen seneki o durmak yok kurallarına kesin kez aykırı bi durum biz asla biliyorsun rampayı aldıktan sonra durmadık paso bastık hiç kimse kendisine acımazdı hey gidi günler hey ,,,