Scudo Sports

26" Jant & Lastik Takımı

Melih Koç

Two wheel addict!
Tepki
245
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Materyal
Alüminyum
Ruble Uyumu
  1. 7'li
Lastik/Jant Parça Tipi
Jant Seti
Jant veya Lastik Türü
Diğer
Lastik/Jant Boyu
26 inch
Marka
Diğer
Model
Bisan Jant + Taiwan Teller
Bulunduğu Şehir
İstanbul (Anadolu)
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
250 TL
Kullanım Süresi
3 ay
Durumu
İkinci El
İletişim
DM
Jantlar ve teller sıfıra yakın kondüsyondadır. Göbekler çok az kullanılmıştır. Lastiklerin diş durumları iyidir.

Bisan jantlar, Taiwan teller ile örülmüştür, arka göbek Shimano, ön göbek Taiwan’dır. Sıfır Shimano mandallar ile birlikte verilecektir.

Arka göbek 7’li ruble uyumludur. İstenirse 7’li ruble ve zincir de elimde mevcuttur.

Teller yeni örülmüş olup akortları yapılması gerekmektedir. Fiyat bu nedenle uygun tutulmuştur. Anlaşılırsa akortları da yapılmış olarak teslim edilir.

Kadıköy civarı elden teslim öncelikli, her yere alıcı ödemeli kargolanır.

Dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    89,1 KB · Okunma: 79
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    75,7 KB · Okunma: 80
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    68,2 KB · Okunma: 73
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    74,1 KB · Okunma: 68
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    62,6 KB · Okunma: 65
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    57,6 KB · Okunma: 63
Scudo
Jant/Lastik türünüz Tubular değil Clincher olacak.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Amacım polemik değil, bişey yazmana da gerek yoktu, gözünden kaçmıştır yanlış giriş olmuştur dedim insanlık namına uyardım, anlayana.

• Beğen
Tanımadığınız insanlara sen değil siz diye hitap etmeniz lazım, bu davranışınızı düzeltin bence. Madem yanlış gördüğünüz şeyi bu kadar dert ediyorsunuz o zaman DM atıp söylersiniz, herkesin göreceği şekilde buraya yazılmaz bu. Bu kadar gerilmenize de gerek yoktu ama neyse artık kusurunuza bakmıyorum. Saygılar.

• Kızgın
Melih bu takım hala satılıksa Kadıköy'de nerede görebilirim telefonum 05356011347

satılmadıysa peugeot mosaique var ben de acaba uyar mı ? bir de janta yol lastıgı takılır kmı ?

Merhaba, satılmadı. Mosaique’e uyar, 26”’lik ince lastik de takılır, sıkıntı olmaz.

Satılmıştır.

Merhaba,bende 2.el 1 çift ön arka jant seti var satmak istiyorum başlık açma yetkim olmadığı için buraya ekliyorum ilgilenen olursa whatsapp dan mesaj atsın.

Garanti durumu: Yok
Materyal: Alüminyum
Ruble uyumu: 8'li
Lastik/Jant Parça Tipi: Jant seti
Jant türü: Dağ/MTB
Lastik/Jant Boyu: 26 İnch
Marka/Model: Bilinmiyor
Bulunduğu Şehir: Kayseri
Kargo seçenekleri: Alıcı ödemeli
Fiyat: 500 TL
Kullanım süresi: 1 Yıl
Durumu: İkinci el
İletişim: 0555 061 1824
IMG_20221225_152944_089.jpg
IMG_20221225_153022_905.jpg
IMG_20221225_153055_547.jpg

Tek sıkıntısı arka jantın üstündeki kaset/ruble,zincir 8.dişlideyken tekleme yapıyor tek sıkıntı 8.dişlideyken pedalı ara sıra boşa çıkartıyor.

Geri