@cilgin_erdinc_
Dik sürtme nasıl oluyor onu bilmiyorum ama ben yazın 600 km üstünde bir tur yaptım ve tek bir sorun bile yaşamadım disk frenimle. Dediğinizi yanlış anlamadıysam sizin düşündüğünüz şeyin olması için arka bacak ve bağlantı elemanlarının lastik gibi esnemesi lazım. Hatta ve hatta özellikle yaz için düşünürsek yüksek sıcaklıktan dolayı vbrake pabuçlarından yaşanan yapısal değişikliklerden dolayı performans kaybı bile yaşayabilirsiniz.:in:
anladım vallaha bende ilk olarak etraftan başlayacağım il çevresi ama yaza kafaya koydum ısparta antalya ve kıyıdan da fethiyeye çıkmayı düşünüyorum birisi ile konuşmuştum salcano ile zor olur yapamazsın anca tekerleri değiştirirsen olabilir dedi öncelikle bunun için
sonra bu bisiklet bu tur için yeterli olup işimi görür mü yada birazda daha ilerleyince sedona corretec gibi 1000-1500 tl civarı bisiklet mi alayım
Size kim salcano ile zor olur demişse onunda ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Bu işin salcano su scott ımı var. Bisikleti süren sizsiniz sonuçta. 20 kiloluk bisikletle Eskişehir'den Antalya'ya giden bildiğim insanlar var. Özellikle tur için düşünüyorsanız ve bütçe kısıtlıysa trek, scott gibi markalardan önce salcanonun şehir bisikleti seçeneklerine göz atabilirsiniz. Param var dersenizde tecrübe etmiş olduğum Trek 7 serisini tavsiye edebilirim. Ama yinede dağ bisikleti olsun onunla gideyim diyorsanız size önerim Schwalbe Marathon ve Maxxis Overdrive Maxxprotect lastik alıp yola onunla çıkmanızdır. Arazi lastikleri hem yumuşak hamurları hem de genişlikleri nedeniyle sizi biraz fazla yorabilir...