Scudo Sports

2010 salcano alanlar?

Scudo
beklerken bilgi alayım kafama takılanları sorayım

ng303 ile tekerlekleri değiştirip uzun yolda kullanabilir miyim ?

tabiki kullanabilirsin bende de vardı gecen sene trabzona-samsuna tura cıktım ama diskleri cıkarmanı tavsiye ederim disk uzun yolda sorun oluyor

eğer bikede yük olursa onların yaptığı agırlık nedenıyle dik sürtme yapıoyor onun için uzun yolda diskten cıkan sesleri dinlemek istemiyorsan vbreke tak derim:D

• Beğen
Tepkiler: Burak AŞIK
anladım vallaha bende ilk olarak etraftan başlayacağım il çevresi ama yaza kafaya koydum ısparta antalya ve kıyıdan da fethiyeye çıkmayı düşünüyorum birisi ile konuşmuştum salcano ile zor olur yapamazsın anca tekerleri değiştirirsen olabilir dedi öncelikle bunun için
sonra bu bisiklet bu tur için yeterli olup işimi görür mü yada birazda daha ilerleyince sedona corretec gibi 1000-1500 tl civarı bisiklet mi alayım

@cilgin_erdinc_

Dik sürtme nasıl oluyor onu bilmiyorum ama ben yazın 600 km üstünde bir tur yaptım ve tek bir sorun bile yaşamadım disk frenimle. Dediğinizi yanlış anlamadıysam sizin düşündüğünüz şeyin olması için arka bacak ve bağlantı elemanlarının lastik gibi esnemesi lazım. Hatta ve hatta özellikle yaz için düşünürsek yüksek sıcaklıktan dolayı vbrake pabuçlarından yaşanan yapısal değişikliklerden dolayı performans kaybı bile yaşayabilirsiniz.:in:

anladım vallaha bende ilk olarak etraftan başlayacağım il çevresi ama yaza kafaya koydum ısparta antalya ve kıyıdan da fethiyeye çıkmayı düşünüyorum birisi ile konuşmuştum salcano ile zor olur yapamazsın anca tekerleri değiştirirsen olabilir dedi öncelikle bunun için
sonra bu bisiklet bu tur için yeterli olup işimi görür mü yada birazda daha ilerleyince sedona corretec gibi 1000-1500 tl civarı bisiklet mi alayım

Size kim salcano ile zor olur demişse onunda ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Bu işin salcano su scott ımı var. Bisikleti süren sizsiniz sonuçta. 20 kiloluk bisikletle Eskişehir'den Antalya'ya giden bildiğim insanlar var. Özellikle tur için düşünüyorsanız ve bütçe kısıtlıysa trek, scott gibi markalardan önce salcanonun şehir bisikleti seçeneklerine göz atabilirsiniz. Param var dersenizde tecrübe etmiş olduğum Trek 7 serisini tavsiye edebilirim. Ama yinede dağ bisikleti olsun onunla gideyim diyorsanız size önerim Schwalbe Marathon ve Maxxis Overdrive Maxxprotect lastik alıp yola onunla çıkmanızdır. Arazi lastikleri hem yumuşak hamurları hem de genişlikleri nedeniyle sizi biraz fazla yorabilir...

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
anladım çok saolasın yaa vallaha fethiye de bir bisikletci söyledi. ben de bi garip oldum tamam yeniyim bu işte elimizden geldiği kadar araştırıp bütcenin yettiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum ... salcano astro modeline de cocuk bisikleti vs vs saydı tabii bende bi edebiyat parçalayıp susuturdum. sanırı bisiklet satmak içindi bütün çabası öyle anlaşılıyor :)

bütçe sorunu olduğu için de ilk olarak salcano istanbul modelini düşünmüştüm ama bilmiyorum araştırıyorum ilerisi için arkadaş bu model iş görür gibi ama

@agnostika

Herkes kendi malını satmak için uğraşıyor bana da burda neler dediler. Gittim kendi bildiğimi yaptım pişman da değilim. Astro çocuk bisikleti falan değil ama şunu da belirtmek isterim modifiye etmeyede çok değmez. Sonradan parça değiştiririm derseniz kadro açısından biraz daha iyi modellere bakabilirsiniz.(Şahsi fikrim!)
Ama eğer sadece şehir içinde kullanırım,turlara katılırım derseniz "İstanbul" çok güzel seçenek. Aynı bisikletten babama aldırsamda ben kullansam turlara giderken diye fantazi yapmıştım zamanında:D

• Beğen
anlıyorum ama modifiye etme fikri bana uzak geliyor çünkü ne alsam daima orjinall kalsın isterim. vallaha tur işinde bana da istanbul m işimi görür düşüyorum malum :) tabi para olsa da canondale buna benzer marklarda bisiklet almak :)) ng303 ile başlarız istanbul m ile devam ederim :))

@agnostika

303 aldıktan sonra İstanbul almaya gerek yok. 1.50, 1.75 lastik takın keyfinize bakın...

• Beğen
monstermania disk sürtme şöyle oluyor bende salcano ng303 srd vardı onunla trabzon-samsun turu yaptım arkadaşlarla ve sonuc soyle oldu
bisikletin üstündeki ağırlık nedeniyle esneme olduğu için disk sürmesi oluyor benimde basıma geldığı için söylüyorum ve sonucta ben zaralı cıktım nedeni ise pet teki yay kırıldı ön frenle yola devem etmeye kaldım onun için vbreke takmasını öneriorum

@cilgin_erdinc_

Eleştirmek için cevaplamadım. Yanlış anlaşılmasın. Ama deformasyonun nasıl meydana geldiğini şahsen anlamadım. Bende İzmir-Ölüdeniz turumuz sırasında yaklaşık 20 kilo yük taşıdım ama teklemedi bile frenler. Durum ilginç geldi;)

evet ng 303 srd geliyor... 25 mart gibi diyorlarr ama vallaha nisan 15 i bulacak sanırım :))

bu arada fabrikayı aradım ayın 20 sinden sonra dağıtımlara başlanacakmış 12 gün burdan 10 günde kargo vs dağıtım 22 gün sonra bi terslik olmassa gelecek ...

@agnostika

bisikletin şimdiden hayırlı olsun güle güle pedalla :) :) kemere gelirsen görüşürüz

• Beğen
@sadıkumut

saolasın :) astro astro dedik ng303 te kaldım. 3 aydan berii :)) inşallah bir sorun olmaz en kısa zamanda gelirr... sen de almıştın sanırım ?

kesinlikjle salcano davsiye etmiyorum bundan sonra...

kesinlikle SALCANO bisiklet almayın ben aldım beni bisikletden soğutdular sizlerde aynı duruma düşmeyin.. türk dedik paramız yabancıya gitmesin dedik e birazda seviyorduk marka olarak aldığıma alacağıma bin bişman oldum o kadar para verdik karanti 0 bir halta yaramayan bir firma bisikletleri göbekleri yatmakdan baslanmış zaten ürünleri biyasaya hasarlı satışa sunuyorlar.. para ile parca almak zorunda kaldım daha bir kac aylık bisiklete daha henüz zaten 7 aylık ürün 7 aydır ne cektiğimi ben bilir heram olsun o aldıkları para o satıcı firmada SALCANO firmasıda onun servisi diye gecinen o şerefsizlerde allahdan bulsun ne diyim küfür edecem forum kurallarına uymuyacak yoksa her gün felaket sövüyorum onlara.. mail attım firmaya ağzıma geleni söyledim adamların hic umrund değil milleti sömürmeyi biliyorlar birde şimdi yine reklam yapıyolar bende reklam yapılan ürünü almışdım model hoşuma gitmişdi ama kalite cok kötü heleki servis olayı yok desem yeridir yok yani... ürünler dediğim gibi dışardan geliyor parcalar sanırım cinden ben bizzat gördüm köpeklere bakım yaparken bileyere baslanmış göbek resmen cürümüş, göbek değişdirdim(arka) şimdi yien aynı arızayı verdi yeni göbek anlıcanız sıkıntı hep bu bişey değil firma ilgilense neyse... yani ben uyarım yabılan reklamlara kanmayın işte benim adresim ulaşın detaylı bilgi veriyim.. www.dj-61dunyasi.tr.gg bizim türkler böyle kazıkcı olduğu sürece dünyada bizim ürünler en kötü listesinde yer alır ve herzaman adımız cıkar kimse bizi kaale almaz, hep böyle şerefsizler yüzünden işte...

karanti belgesinde yazıyor not olarak peryodik bakım yapılmayan ürün karanti dışı, peryodik bakım süresi belli değil servis bakım icin dünyanın prasını istiyor nasıl karantili ne işe yarıyor bu ürün karantisi soruyorum ben...

Geri