Scudo Sports

2 Ağustos Pazar Emirgan Korusu

@gvenc_mtb

güvenç başka arkadaşlara sen uyma doru yoldasın onlar bu tadı anlamaz

bu arada ders çalışmadım başka işlerim vardı:rolleyes:

bende spd var sana uyduruz o kolay msnde konuşuruz

düz yolda nereye kadar bas kardeşim egzoz dumanı içine çekersin kötü olur

düzde yorucağıma parkurda yorulurum

Scudo
en iyisi dimi ama:D:D o toprağın kokusu ormanın sesizliğinde bisikletten çıkan sesle yankılanması:D:D:D allahm:D: ya erdal abi ayarlada işlerini de bu hafta sonu gidelim ya:D:D vallahi burada bizim bahçeye ufak bi parku yaptım:D:D tırmıkla faln düzelttim bide mini wall gibi bisi yaptım dönüşlerde frene çok dokunmadan küt diye dönüyorum:D ama aynı yeri 100 kere geçince insan sıkılıyo:D

@caylak

erdal adamın neden aklını çeliyorsun arkdaşım :D bak sen lisedede böyleydin :D annene derim olm seni :)

@YARGISIZ_INFAZ

NOLDU SEN MACERA SEVİYODUN HANİİİ:D

LİSEDE SENİDE BİLİYOZ:D

ADAM DORU YOLDA

GÜVENÇ PAZAR GÜNÜ MÜSAİT OLABİLİRİM SABAH Bİ KROS YAPABİLİRİZ YARIN BELLİ OLUR PASLAŞIRIZ

ok tmm:)

sabahtan güzel olur öğlende sıcak olmaya baslayınca döneriz yanıp kavrulmayız en azından:D:D

:D:D:D vallahi çok merak ettim nedir bu yıldız parkı mehmet abi anlattı dedi koca koca taşlardan gidiyosun faln kadroyu kırıyodum azdaha faln dedi ama cidden öylemi??

@caylak

görende yılların offroadçısı sanıcak he :D hatırlatırım yıldız parkında ağaçtan dönücem deyip yarı yoldan geri döndüğünü :D adamım :D

Nasil Bİ Yer Burasi Acaba İzİnlİ OlduĞumda Bİ Gİdelİm Dİyorum Benİm Hurda Her Yola AliŞkin:d

Abİ Bİ Ara Unutmada Gİdelİm Şuraya En Azindan GÖrmeye De Olsa Gİdelİm Nasil Bİ Yer OlduĞunu Merak Edİyorum Daha Şİmdİden:) Haftaya Pazar İzİnlİ Olucam Sen Yİne Tur Ayarla Ben Ekmezsem EĞer Gİderİz:d

@YARGISIZ_INFAZ

YA HOCAM Bİ TIRT YOK ADAM ABARTIYO O KADAR YILLARIN OFROADÇISI OLMAYA GEREK YOK KİME SORSAN ORA BASİTTİR
BU ADAM BİRAZ GARİP KADROYU KIRMAK O KADAR KOLAYMI HELE YILDIZ PARKINDA :D :D :D

SADECE ORANIN ZOR YERİ Bİ ÇINAR AĞACININ ETRAFI VAR ORDAN DÖNMEK ZOR OKADAR

NOT : BEN ORDAN DÖNDÜM:D

@caylak

arkadaşım ben senin dönüp dönmediğini görmedim..yanımda gidiyordun yarı yoldan gözüm kesmedi dediğini hatırlıyorum :D şimdi öyle hemen kaypak olma :D ayrıca senin kadron trek yerin kuru :D

para biriktiriyorum carbon scott alıcam sen dur..görüşücez seninle :D seleyi tutmak neymiş öğreneceksin :D

bensiz neler olmuş haberimiz yok be :) bende off roadcı olacagım abiler bananee benide yapın of roadccıı :)

arkadaşım orda yerler yaştı
tuzum kuru falan deil
önceden oraya girdiğim bisikleti bilirsin
bırakta kadroyu kır namın yürüsün:D
her zaman seleni tutcam merak etme:D
bendegıant aldımmı bakalım neler olcak yolda ve dağda:D

HASAN KARDEŞİM BU ARADA SENİDE ORMANDA GÖRMEK BİZE KEYİF VERİR

evt güzel olur şöyle 4lü bi grup offroad yapalım.
bu gün haber gelmedi kimseden gidicez gitmiycez diye.:):):)

ben diyorum ki bi hafta sonu en yakın zamanda bi yıldız parkı yapalım:):):)

@YARGISIZ_INFAZ

sen carbon scoot al bende specializede s-work kadro almazsam. değil sele yi tutmayı tepene çıkıcam:D

@caylak

@çağatay_çankaya

Teker teker gelin ulaa :D kankalarıma bak arkadan vuruyorlar :D

Geri