Scudo Sports

12 Temmuz 2009 Belgrad Ormanı

@Murat Ekinci

valla yaparsanız iyi olur gezinin sonuna gelince bir yokuş tırmanışı yaşadık arkadaşlar pıtır pıtır dökülüyorlardı :) sizde onlar gibi olmayın :)

Scudo
@Hasan Topcan
hatta ben rampada yorulan bir serkan abimiz vardı bisikleti iteleyerek rampa çıkmaya başlayınca bende kendi bisikletimi iteleyerek çıkmıştım destek amaçlı :D

@Murat Ekinci
Sen yeşilpınar yokuşlarını in çık yeter :D hani topraksaha var önceden taşocağıydı ordaki yokuş bayada uzun :)
ben bu akşam mesela tek başıma çıktım gop-rami-edirnekapı-karagümrük-fatih-unkapanı-eminönü-balat-ayvansaray-eyüp(te duralım) bu islambey yokuşunu çıkayım dedim kendi kendime demez olaydım,yukarıya bakmaktan kafayı yicektim çevir babam çevir rampa bitmek bilmiyo :D sonunda çıktım gop meydana ondan sonrası saldım bisikleti bayıra :D
ne olur ne olmaz bisikletini yeni almışsın güle güle parçalada yola çıkmadan önce bisikletinde gevşeyen biyer varmı falan diye bi elle gözle kontrol et ben ilk turumda kontrol etmemiştim vites mekanizmasındaki minik dişliyi elime alarak balat'tan gop a bisikletimi iteleyerek gelmiştim :D

bence arkadas once bı duzde 30 40 km yapsın

ayaklarını devır yapmaya alıstırsın

hatta oncelıkle bısıkletını goturdumu bılmıyorum
servısıne goturup komple bı ayar yaptırsın
jant tellerı gevsekmı yanal ve dıkey yalpa varmı
gevsek somun vıda varmı

eger servıs ayar ıslemlerı bıttııyse bıle kendısı kontrol etsın
ve sonrada kendısını dırekt olarak yokuslara vurup kırmasın
once bı duzde 30 40 km yol yapsın
ayakları sn 2 tur cevırerek devır yapmaya alıstırıp rahatca gıdebılmeye baslasın
hatta mumkunse kadanaslı takometre alsın

ondan sonra yokus cıkmaya baslasın

IYI PEDALLAR...

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
Geri