Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

Scudo
ne fotolardan haber var ne videolardan,hala beklemedeyiz.Ama diğer gruptan olan arkadaş bi atlayış yaptı helal olsun dalga geçiyordular ooo falan bide Türkiye şampiyonluğu varmış.amortisörsüz bisikletimle ben bile düşmedim ordan :D gelsin o ben onunla kapışırım :D ne olsa atlamayı bilmiyo ama düşmeyi süper biliyo :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ölmezTürk
valla aldığım bi duyuma göre öyleymiş ama sanmıyorum anca uçma şampiyonudur o garibim.aklıma geliyorda acaba bende şampiyon olabilirmiyim :D bodozlama gibi oldu atlayışı video yu bi upload yapsalar :) hepimiz görürüz akıllı tv ye bile yollanır o çekilen video.:D

• Beğen
Tepkiler: proxymus
@Speedy Gonzales

volkan savaş ben sana ulaşamıyorum nedenini öğrenmek istiyorum bir proje verdim sana müşterime mahçup oldum kardeş sayende!!!
lütfen ararmısın beni şu işi bitirelim. 05337270822

(Projeyide iptal edeceksende haber ver yine ne sorun anlamadım? aramızda problem olduğunuda düşünmüyorum lütfen ara!!!)

arkadaşlar katılan herkese teşekkür ederim

yeni tanıştığımız arkadaşlar da hakikaten hepsi çok iyi ve çok sıcak kanlı insanlar
inşallah ileriki turlarımızdada bizleri yalnız bırakmazlar

gezi nasıl oldu diyen varsa
anlatmayla tadı anlaşılmaz gelmek gerek yaşamak gerek ...

geçen seferkinden daha bereketli daha zevkli daha neşeli ve daha hareketli geçti dersem herhalde abartmamış olmam...

bu arada fotolar için serdar kardeşimden ALLAH c.c. razı olsun

üşengeçliğinden gelmeyenler dizini dövsün :)
uykusundan vazgeçemeyenlere duyrulur...

ANLADIN SEN ONU....

başta mehmet dostumun tekrar sahalara dönmesini canı gönülden istiyorum bu geziye katılmış olan arkadaşlarımı kutluyorum bir insanlık örneği verilmiştir bu forumda mehmet dostum bu turu organize etmiş ama kendi katılamamıştır bu forumda görülmemiş bir olaydır
günümüzde dostlukların kaybolduğu ve menfaatlere dayandığını görürsek mehmet dostumun bu hareketinin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz
saygılar sevgiler
go pedal ismi çok güzel mehmet dostum bu ismi yaşatacaktır

Harika bir gezi oldu. Dostluklar ise geziden daha da güzeldi. Mehmet Akif kardeşimle tanışamadık ama arkadaşları ve dostları onu aratmadılar. Bu güzel gezi için herkese çok teşekkür ediyoruz. Akaşam hava kararmaya başlayınca, farlarımız da olmadığı/bisikletimize uymadığı için kardeşimle beraber gruptan izin alarak hızla eve pedalladık, bu nedenle tüm grup arkadaşlarımızdan tekrar tekrar özür diliyoruz.

Eğlenmenize çok sevindim arkadaşlar..Umarım herkes sağsağlim sorunsuz evine gitmiştir..Gönül isterdi ki bende aranızda olayım.Ama herşeyde bir hayır vardır..En yakın zamanda tanışmak nasip olmayan arkadaşlarla da tanışacağımı umuyorum.Hepiniz çok değerli insanlarsınız..Dostlukların devamlılığını temenni ediyorum..Saygılar..

@kudu
Eyw kudret abi..Geziler devam edecek inş..Amaç herkes eğlensin ve paylaşımın doruk noktası olan dostluklar yaşansın..Kazalar olur..Olacaktırda..Bundan en az hasar ile çıkıp tekrar gruba katılmak tüm arkadaşların yapması gerekendir diye düşünüyorum..Bende bunu yapacağım..

arkadaşlar gezi süeperdi ufak tefek kazalar oldu ama ufak tefek ciziklerle kurtulduk büyük bişey yok ama benim acımdan cok eylenceliydi inş herkez içinde öyle gecmiştir benim de sol kasığımda ağrı oluştu gece eve zor vardık ibrahimde sanayi mahallesinden yolculadık levente cıkaracaktım onu ama kasığımın ağrısından bırakamadım hatta bugün bile ayağımı cekemiyorum bizim burdakiler fıtık olabilir diyolar ama bakalım güvenci durakta bıraktık babası alacaktı ibrahimide sanayinin alttarafında yolculadık bizde eve sa sağlım geldik herkeze tekrar teşekkürler iyi gezi oldu ne kadar işleri olan arkadaşlar aramızdan ayrılsada onnarada cok teşekkürler

@haceli yılmaz
Saygılar..
Bisiklet fıtık yapmaz..Bilakis şöyle birşey..Avrupa teknolojilerini kullanan fizyoterapist bir tanıdığım var..Üstüne yok diyebilirim..Michiganda master yapmış birisi..Fıtık ameliyatlarından belli bir süre sonra muayenehanesinde bisiklet çevirtiyor hastalarına..Bunun hem beldeki sinirlere çok iyi geldiğini hemde omuriliğin dik durmasına yardımcı olduğunu defalarca vurguladı..İmkanı olanların her sabah bisiklet sürmesini öneriyor..

Biraz zorladıysan kendini o yüzden ağrı girmiş olmalı..Olur öyle şeyler..Birkaç defa üstüste uzun turlar yaptınmı birşeyin kalmaz :)

@haceli yılmaz

büyük ihtimalle tam olarak ısınmadan pedallara asıldığınız içindir. birkaç gün dinlenme ile geçecektir. ama bir doktora görünmekte fayda var. fıtık olması pek mümkün değil gibi.

Geri