Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

Scudo
@plamen
sen ne diyorsun benim arka baldırdaki çiziği görmen lazım..resmen üstte deri yok :) o acıyı bilirim

@Speedy Gonzales
Bisikletle uçmuş biri olarak sanatçıyım o zaman :) beni sizler varettiniz :D

@Süleyman Uzunköprü

Evet arkadaşlar herşey için teşekkürler çok güzel ve eğlenceli bir geziydi. Tüm arkadaşlarla ilk kez görüşmemize rağmen senelerdir tanışıyormuşuz gibi birbirimizi sevdik ve kaynaştık, bu sıcak ortmadan dolayı bütün grup üyesi arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz. Ayrıca dönüşte abimle ben erken ayrılmamız gerektiğinden dolayı tüm arkadaşlarımızdan özür diliyoruz ve gösterdikleri anlayıştan dolayı tekrar teşekkür ediyoruz

evet arkadaşlar doktoa gittim beni genel cerraha sevk ettiler ama bakalımöğle tatili bitsin bakıcaz

@Mehmet Akif MALKOÇ

uçuşunu bizzat gören biri olarak beğendiğimi söyleyebilirim :D sanatını hakkıyla icra ediyorsun :Skull-175

o yara izleri ile gurur duymalısın kanka gerçi duysanda duymasanda ömrünün sonuna kadar artık onlar senin :p

@Mehmet Akif MALKOÇ

Bir aydır foruma girmediğim için yeni gördüm. Allah şifa versin

@haceli yılmaz

geçmiş olsun dostum küçük bir ağrım var dedin ama umarım bişeyin yoktur RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN...BELKİDE birden asıldıysan ondan dolayı kasmış olabilir bir kaç güne bişeyin kalmaz yeni turlarda görüşmek üzere

@plamen

Atlamayın dedim atladınız abi bak ben atlamadım hiç bi yerim çizilmedi :D şaka bi yana geçmiş olsun kardeşim Allah korudu senin düştüğün yer taşların tam üstüydü yine ucuz atlattın ...

@_Faruk_

sıkıntı yok faruk sizleri anlayışla karşıladık ve uğurladık guruptaki bazı arkadaşlar ormanda dağ bayır demeyip oplayıp zıpladığı için biraz yorgundu:( ben biraz performans yaptım ama baktım ki cevap veren olamdı normal tempodan geldik;süleyman abiyede;sanada çoook teşekkür ediyorum birdahaki yeni gezilerde görüşmek üzere ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

@Mehmet Akif MALKOÇ

Kardeşim hep aklımdaydın Allah şahit Gop meydanda yalnız kaldım , zaten genelde sadece ikimiz oluyoruz en kısa zamanda bisikletini halledip aramızda olursun inşallah ....

İbo performans yaptın ha ormanda çanta var diye sızlanıyodun hiç beklemezdim senden yokuşların dibinde kaldın hep :D

gençler bu akşam çıkmayı düşünen var mı ? düzeldiniz mi? ibo lafım sana !?!?

@fatih gül

SELAM FATİH KARDEŞİM ellerine sağlık fotolar süper olmuş birdahaki yeni gezilerde seni tekrar görmek isteriz görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
:D @proxymus

ulen sabah;sabah sırtta çanta;afyon patlamamış;mide booş:boese157: adamı dellendirme pehlivan:D orman havası iyi gelmiş olacakki bacaklar açıldı; ama tıkananlar olduğu için ortama uydum konuyu fazla uzatmayalım eyvallah görüşürüz serdar pehlivan sana seviyorum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: proxymus
@proxymus
@ibrahim yıldırım
Eyw arkadaşlar..İnş en yakın zamanda aranızda olacağım..Hele şu bisikleti bir fabrikaya götüreyim..

@ibrahim yıldırım

Kardeşimsin İbocum ya hemen dellenme makara yapıyom senin performansını taktdir ettim her daim :D

@serisonu

ne gezisi oğlum yaaa:D :D :D öldüm lenn sen geziden bahsediyosun:D ; daha sonra görüşüp pedallarız ok.tel. var zaten bende irtibatı koparmayız dostum hadi eyvallah

Geri