Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

@Ahmet ölmezTürk

valla gün benim için fark etmez nasıl derseniz ahmet abi ama cengiz ve bülent abiyede bi görsek hani iyi olacak bayaaadırr kayıplar sen onları ikna edersin abim:D :D :D görüşmek üzere abi saygılar

Scudo
@haceli yılmaz

bununla geçmiş olsun dostum merak etme bi kaç turda böyle yaparsan açılırsın ama o dediğin ızgara sucuk olayını unuttum sanma:D valla yaaa adamlar orda gözümüzün önünde löpür;löpür götürdüler:D birdahakine bizde yapalım akşam turlarımız olacak dostm gelmek katılmak istersen forumu takip et dipnot=(KASKI EN KISA ZAMANDA MUTLAKA TEMİN ET)DOST TAVSİYESİ HADİ GÖRÜŞÜRÜZ HACI EYVALLAH

@serisonu

VALLA kanka yaaa bende anlamadım nasıl gidip geldiğimizi aslına bakarsan gelemiyecektim ama:rolleyes: malüm belgart baya yordu beni biraz ;baktımki yanlızsın forumada yazan olmadı geliyorum diye! dayanamadım hemen zıpladım :D iyi oldu be moruk bacaklarım iyice açıldı heryere varım görüşmek üzere dostum

Eyvallah İbrahİm Kask Olacak Meraklanma Bİdahakİne Mangal Olayina Gelİnce Bİzde LÖpletİrİz Be Elalemden Neremİz Eksİk ŞÜkÜr Fazlamiz Var Eksİmİz Yoktam Olarak İyleŞİm Turlarinza Katilcam Kendİne İyİ Bak KardeŞ

düşme videoları bende yollayamıyorum ir yerlere boyutları çok yüksek oldugundan halaa süleyman beyi bekliyorummm süleyman bey nerelerdesinizzzz :)

Geri