Scudo Sports

2 Ağustos Pazar Emirgan Korusu

@serdar pehlivan

Süperdi ya..Keşke kendine doğru döndürmüşken karışmasaydık güzel bir anı olurdu :D

Scudo
ya benimde hep mölüm mölüm baktığım zamanlarda çekmişiniz ya:D:D
bide düştüğümü çekseydiniz en eylencelisi oldu...:):)

ama bi dahakine bi arazi sürüşü yapalım şöyle mümkünse belgradda yarışların yapıldığı parkurda:):)

aslında bir belgrad turu daha fena olmaz hani..ama sen benim arkamda gitme :D kulakçığı kırıcan yine :D

:D:D ya abi düz yolda frene basıyosun sonra kulakçığı kırcan diyon:D:D:D
nese bişey olmaz sedona borumu:D:D

@gvenc_mtb

orada frene basmayıpta kendimi unkapanı köprüsüne asfaltmı yaptırsaydım :D

@YARGISIZ_INFAZ

arkadaşlar belliki matrak bi gezi olmuş bu cumartesi günü izin kullanabilirim bi tur ayarlamaya calısın katılma sansım cok cok yüksek bu kez inşallah başlarım böyle işe:D

@oğuz tüm

Hakikaten çok güldük gezide ya..Bu hafta bakalım ayarlarız belki bir gezi..

@gvenc_mtb

Güvenç kardeşimin offroad tutkusu o kadar yüksek seviyede ki dayanamadı sahil yolunda kendini yerlere attı :D

Arkadaşlar sizinle olamadım üzgünüm bi gün ofroada kaçalım güvenç içinde iyi olur:D
ormanda mtb ile gitmenin yerini hiç bişi tutmaz

• Beğen
Tepkiler: DoğanKaya
@caylak

üzgünmüş :D bırak yaa :D sen git dersine çalış genç :D

bu arada güvençin aklını çelme o bizden :D

@caylak

vallaha süper olur düz yolda düşüpte asfaltın zıpara yapmasındansa ormanda düşüp toza toprağa bulaşmayı tercih ederim:D:D mehmet abi satmak gibi olmasın ama ben dağcıyım ya:D he her ortama ayak uydururm onda sorun yok ancak toprak olmadan olmuyo:):)

erdal abi süper olur mehmet abi dedi yıldız parkında az kalsın kadroyu krıyodum dedi bilemem tabi :D ama merak ettim o kadar varmı cidden??
olmadı yine belgrad yapıcaz:D:D bu arada kasımda kaçkar bisiklet yarışlarına katılıcam eksiklerimi giderirsem tayt SPD ve ayakkabisı faln... kaskı aldım.

bu arada sen SPD leri satıyomusun bisikleti satılığa çıkardın ama??

@YARGISIZ_INFAZ

yav benim izin yarın oldu arkadaşlar çarşamba müsaitseniz kaçalım bi yerlere????

@oğuz tüm

Haftaiçi büyük bir gezi olmaz ancak bir tur olur.Çünkü birçok kişi çalışıyor,buna bende dahil..Akşam 19:00 veya 19:30 gibi müsait olunuyor..Bu saatten sonra bir taksim yapılıp gelinir :)

@YARGISIZ_INFAZ

bakalım nasip kısmet ben tek cıkarım birisini bulamazsam artık hayırlısı

Geri