Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

@ibrahim yıldırım

ooo olm az önce serdar a neler diyordun şimdi ne diyorsun.. geri vites adamsın.. yarım saate 1 saate bi çıkıp bakim ne alemde yollar.

Scudo
@serisonu

o dündü oğlum:D yorgun olmasam gelirdim dostum yaaa birdahaki sefere inşaallah hadi sana iyi pedallamalar dikkat et kendine eyvallah

başkada gelen çıkmaz sanırım.. birazdan çıkım ben son günleri iyi değerlendireyim.

@serisonu

ne tarafa gideceksin oğlum beni ayağa kaldıracaksın haaa yemek yiyim işten yeni geldim rotayı söyle bana tek gitme dayanamam sana bebişim:D :D acil cevap yazzz hadi kuşummm

@serisonu

ulen bi yemek yiyim çıkıcam sen çıktınmı ?fatihe gelince bana çağrı at zıplarım hemen ok.bacaklarımda nsl ağrıyo :( ama olsun seni yanlız bırakmayım hadi görüşürüz tel no:0537-466-51-66 görüşürüz varmı başka gelen dünkü arkadaşlardan:D :D :D bekleriz baran görüşrüz bebişim

@Mehmet Akif MALKOÇ

insan sevdiği insana takılırmış oğlum herşey şakadan ibaret surçi lisan ettiysem affola keşke sende gelebilseydin süper olurdu neyse sen bir iyileşte görüşürüz

@serisonu
ulan baran akşam akşam varya hiç güleceğim yoktu yaa koltuktan düşecektim az daha :)

arkadaşlar bu düşüş videoları yokmu bbiyerlerde baktım ama bulamadım yeni organızasyonnarı bekliyorum bu arada ibrahim sucuk yapalım demiştim belgratta bunuda atlamayalım bence erkek cocuğuyuz ne olur ne olmaz doktor bi jel bide hap verdi fazla zorlamışsın dedi ama neyse dediğiniz gibi bi kac tura daha gidersem fizana kadar gelirim ondan sonra kendinize iyi bakın

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ölmezTürk
@fatih gül

ibrahim abi :)):) aynı karedeyiz:))
bu resme 4. ye bakıyorum anca fark ettim:) ordakinin ben olduğumu:D:D

belgrad bu adama yaramış. köpek gibi bastı hayvan gibi indi çıktı kısa sürede bi rumeli hisarı sahil yaptık döndük.. bir sonraki tura kalabalık gitmek ümidiyle.

Yarın akşam pedallayalım arkadaşlar ...

@proxymus

inşallah kardeşim her gün olsa her gün pedallarımda iş güç çocuklar naaapalım koşullar ortada

bekar olanlaaaaar
hatta hem bekar hem öğrenci olanlaaaaar
günlerinizin kıymetini bilin vaktinizi iyi değerlendirin

söledilerdi dersiniz

yarın akşam pedallarsam yalnız muhtemelen çarşamba gelemem

karar verin çoğunluk salı akşamımı ?
çarşamba akşamımı ?

.

@gvenc_mtb

evet kardeşim aynı karedeyiz süper çıkmıışım bea:D ayakkabılarıma bakk:D tişortüm ;gözlük falan ALLAH KAHRETSİN YAA 10 NUMARA ÇIKMIŞIM:D :D :D BENCE bir belgart daha yapalım valla açtı beniii görüşürüz güvenç

Geri