Scudo Sports

2 Ağustos Pazar Emirgan Korusu

hey masallah siz gezin gezin:) fotoları bekliyorum ona göre arkadaşlar

Scudo
sabah havanın sisli olmasından dolayı biraz bekledim gop a 7.50 gibi vardım kimse yoktu eyüp e kadar islambey yolundan gittim ama kimseyi göremedim :S sahilden tekrar evin yolunu tuttum :S

ps:evi buluşma noktasına uzak olanlar için bir sonraki buluşmada şu saat bari 8 olsa :S 6 da uyanıp evden çıkmam gerekiyor :S

hadi be kötü olmuş bende şimdi işe gidiyorum haydi görüşürüz artık haftaya yada haftaiçi bi organizasyon olursa katılmaya calısıcam

Selamun aleyküm..
Arkadaşlar müthiş bir geziydi.Bu gezi için İlhami abiye,Serdar abiye,Hasan kardeşime ve Güvenç kardeşime sonsuz teşekkürler..Çok güldük..Çok eğlendik..Çok zevkli geçti..Hasan kardeşimin arka lastiği patladı..Sarıyer sahilinde 10 dk da hallettik..İç lastiği denize sokarak deliği bulduk :D Benimde dönüşte beşiktaşta kulakçığım kırıldı..Beşiktaş bikeandoutdoor yakındı..Uzun uğraşlar sonucu boş bir kadroda bulunan kulakçık benim kadroya uydu.Başka bir kulakçığı eyelemek zorunda kalmadık :)
Yeni arkadaşlar tanıdım..Gerçekten iyi insanlar..Gelmeyen arkadaşlar içinde üzüldüm..Böyle bir geziyi kaçırmayı istemezlerdi.Buna eminim..Neyse sağlık olsun..En yakın zamanda fotoğrafları koyacağız..

Not:Serdar abi ile ilk çekildiğimiz fotoğrafı hiç unutmayacağım :)

Gezi resimlerinden benim çektiklerimi upload ettim..Ama asıl çekilenler serdar abi ile ilhami abide..

(link)

kardeşim benim çok güzel çekmişsin bee serdar ile ilhami abideki resimleride görseydik güzel olurdu hepinize sonsuz teşekürler hee şeyi unutmuşsun güvenç'in düştüğünü serdarın zincirinin attığını :)

ilhami abim ellerine sağlık bayya güzel çıkmışısız ya turlarda her zaman yerin var abim teşekkür ederim

güzel olmuş ayaklarınıza sağlık arkadaşlar bidahaki sefere aranızda olmak dileğiyle

resimler güzel çıkmış beni hep düşünürken yakalamışsın şambireli bile çekmişiz :)

Çekebildiğim kadar fazlasını çekmeye çalıştım evet şu çok yavaş inen meşhur şambrel...

Bu arada Mehmetin bahsettiği ilk fotoğraf albümdede ilk sırada. Rica ettiğimiz bir abi resmimizi çekmedi yolun karşısından bizi gören temizlik görevlisi abi koşarak yanımıza geldi verin ben çekerim dedi belli ki hayatında ilk defa fotoğraf makinesi almış eline , ilk olarak objektifi kendi yüzüne tutması bizi güldürdü bende onun süpürgesini aldım öyle poz verdik kısacası günümüz çok keyifli başladı.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
Geri