Scudo Sports

2 Ağustos Pazar Emirgan Korusu

@gvenc_mtb

tamam dostum yinede kusura bakmayın herkesten özür diliyorum

bende istemezdim böyle olmasını da bu patron yaktı beni

Scudo
:) ne diyelim hayırlısı olsun yarın görüşürüz dostlar 9 kişide güzel olur beee :)

Arkadaşlar kahvaltıyı koruda yaparız demişsiniz evdenmi bişeyler alcaz yoksa yoldanmı yada koruda cafe falanmı var merak ettim ??

koruda cafe yok kardeş yoldan veya evden getirirseniz daha iyi olur ben bizzat öyle yapıyorum

vayy be siz gezin biz burda işe gidelim varmı kardeşim böyle şey:):)

uyanabilirsem geliyorum bende gazi den gop a gelmem 20-25 dk alır sabah 6.30 gibi burdan çıkarım da bir sorun var hala uyanık var ise kask yok -eldiven yok ^^ tur a daha önceden mehmet akif abiyle katılmıştım hayırlısı gelebilirsem kask sız olucam inş. bir musubet başımıza gelmez =)

@oğuz tüm

Özür dilenecek bir durum yokki ortada.Gelememek sizin elinizde olan bir durum değil.Gelmeyi düşünmeseydiniz zaten geleceğim demezdiniz.Zaten bir gün öncedende haber vermişsiniz.

Ayrıca dünyanın binbir türlü hali var.Herkesin başına bazı şeyler gelebilir.Son anda gelemeyeceklerde olabilir.Geç kalanlar için fazla beklemeye gerek yok.Zaten geç kalan telefonla arasın.Aramıyorsa beklenmesin bence.

@oğuz tüm

yeni karakol hava sağnak yağış diyor ^^ hidronik disk frenimiz yokki yağarsa yağsın diyelim xD

@DoğanKaya

görüş için teşekkürler olsun ben yinede söz verip tutamama gibi bi durum yaptım istemeyerekte olsa özür dilemek gerektiğini düşündüm sağolun yinede böyle düşünmeniz sevindirdi beni

Arkadaşlar eğerki sabah hava çok kötüyse,ne kadar çok gelmek istesemde isteyeyim kötü hava şartlarında çıkmayı düşünmüyorum.Sabah bakarım kötü ise sizlere gelemeyeceğim diye telefon ederim.Eğlenceli turu zevksiz bir hale getirmenin bir anlamı yok.

@oğuz tüm

sen neresinden ?

Arkadaşlar eğerki sabah hava çok kötüyse,ne kadar çok gelmek istesemde isteyeyim kötü hava şartlarında çıkmayı düşünmüyorum.Sabah bakarım kötü ise sizlere gelemeyeceğim diye telefon ederim.Eğlenceli turu zevksiz bir hale getirmenin bir anlamı yok.

fren sisteminden gazi çıkış a kadar bir sorun yaşamazsam giderim xD

-----------------------------------------------------------------------

15 dk sonra yaşış yoksa kalkamıcam ^^ hayırlı geceler

ben de yunus emre deyim yakın sayılır 2 dk bile yok arada:) hadi hayırlı geceler iyi eğlenceler size giderken tavsiyem bizim o taraftan git daha sakin olur sabah otobanın o tarafı kullanma bence yoğunluk olur sabah

• Beğen
Tepkiler: Xipetotec
@oğuz tüm

alayına isyan :boese157: :D normal otobüs yolunu kullanarak k.köy a kadar gidip ordan edirnekapı vs kendimi zorlamadan 25 30 dk da gop a varıyorum sabah trafiği ne durum olur onu pek bilemicem :eek: sabah kalkimde gitmesi sorun olsun peder e 2 laf atatım gop a kadar bırakır xD

Hasan sen kaçta çıkıcan? benim bisiklette biraz sorun var ama gelmek istiyorum yine de.

saat 06:30da çıkacagım havayı sorarsanız şu an ne yağış var ne güneş var en yakın ben olduğum için söylüyorum

:(( Üzgünüm arkadaşlar.Ancak geri çevirmem mümkün olmayan bir işim çıktı.Gelmeyi çok istiyordum.İnşallah başka sefere diyorum.Sağlık olsun.Umarım siz çok eğlenirsiniz.

arkadaslar hava açık su anda biraz serin ama olsun
doğan bey sorun değil insallah baska bir gezide beraber katılmıs oluruz...

evt arkadaslar uyumayın kalkın sabah oldu artık haydi gidiyoruzzz:)
yanınıza ikinci bi tshirt faln alın nolur nolmaz:)

Geri