Scudo Sports

12 Temmuz 2009 Belgrad Ormanı

Yine şahane bir tur olmuş.Gökhan hocam sende yine döktürmüşsün. Ama hepten merakıma mucib oldu o damacanayı kim nasıl getirdi baba ya.Bi açıklama bekliyoruz valla.

Scudo
çok güzel bir gezi olmuş. bende yeşilpınarda oturuyorum bisikleti cumartesi aldım sonunda bir dahaki turunuza gelmek isterim biraz antreman yapyımda kondüsyon olsun hehe :D

yeşilpınarın neresindesiniz?? bende tura yeşilpınardan katıldım...:)

@ahmet türkölmez

güzel abicim sana açık destek sunuyorum.Elimden ne gelirse yaparım söz:)ne istersen yapmaya hazırım. yeterki bırak şu zıkkımı:)

@ahmet türkölmez

işte benim ahmet abim bea şu anda bisiklet forum huzurunda yaptığın bu onurlu davranış için teşekkürler

diğer fotoları uploadlıyorum saygılar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@caylak

ay birde rarladım upload ettim diyor :D mehmet akif yaptı ben upload ettim demiyor :D

@çirkin

Çirkin Bu sefer damacana yoktu ama o nefis keklerden yedik. Hatta yabancıya gitmesin diye taşımayı göze alıp çantamda taşıdım. :)

Yapanların ellerine kollarına sağlık diyim tekrar burdan...

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
@çirkin

aslında bu soruyu vuraldan bekliyordum. piknikçilerin getirdiği damacanayı görünce aklıma sapancadaki damacana muhabbeti geldi çekeyim dedim. olay bu. bu gidişle bir geziye damacana getirecem artık:D :D

@YARGISIZ_INFAZ

hayır memet akif bunları ben rarladım başka arkadaştan aldığım başka resimlerde var sen indir bak sonra caz yap:D

bu arada rapıdde sorun yok

yargısız infaz pm ni okudum mesaj kotam dolmadığı için pm atamıyorum. haber verirseniz sevinirm gezilerde. Birde gvenç_mtb arkadaş sen nerde oturuyorsun? yakınmıyız :)

@Murat Ekinci
Haber veririz yeterki ekme bizi :D Çoğunlukla hafta sonları olur tur.haftaiçi ise aşırı uzak olmayan yerlere gidip gelinir :)
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekinci
@uslu uslu

hehe ekmemde kondüsyon yapmam gerek yoksa tozunuzu toplarım :D bisikleti cumartesi aldım, üniversite (İTÜ Makina Müh.) öğrencisiyim bu haftada vizeler vardı pek binicek zamanım olmadı (yaz okulu maalesef...). kondüsyon yaparım artık önümüzdeki günlerde çalışırım.

Geri