Scudo Sports

12 Temmuz 2009 Belgrad Ormanı

evt arkadaslar belgrad ylcusu kalmasın saat 06:05 kalkın hazırlığınızı yapın.:)
alibeyköyde haa parçalı bulutlu ama güzel camı açıp öylle yattım sıcakladım:Ddemekki sıcak olucak:D

Scudo
maşallah baya kişi katılmış ama sabahın 7 si olmasaydı inanın katılırdım:S

Çok güzel bir gündü..Rötarlar ve kopmalar olmasa daha iyi olacaktı..Gelen herkes pırlanta gibi insan..4.levent grubu ile bugün biraz kopukluk yaşadık ama bu ilk olduğu için böyle olmuş olmalı.Birdahakine daha güzel organize edeceğiz..Gelen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum..

Not:caylak hava yapma sağa çek :D 17:40 evdeydim :D

@YARGISIZ_INFAZ

işte ben daha önce evdeydim dostum sizi fatih bekletmiş baya sağa sola bakarsan:D

bu gün geziye katılan bütün arkadaslara teşekkürler özellikler yargısız infaz(mehmet) abimize çok teşekkürler böyle bir gezi düzenlediği için çok gzel geçti.
kopmalar neysede rotar olmassaydı daha iyi olurdu;)
katılan bütün herkes ççok iyi çok cici insanlar hpsine tek tek teşekkür ederim.:)

Bu pazarda böyle geçti..
bizim grup (gökan, recep, ismail, burak, zekerya, ömer, burçak, ahmet)
iyi eğlendik.. yorulduk.. koptuk.. bağladık.. düştük.. kalktık.. indik.. çıktık..

Belgrad ın tenhalarında ingilizcenin faydasını gördük..( görmesem inanmazdım.. )
Dağ bisikletinin hakkını verdik... yolyok dediler yeni yollar kurduk.. yol var dediler ne durursun dedik..
ama iyi yedik.. iyi içtik..

ismail 2 yılık nazara geldi..:D

evet gayet iyiydi:
benim için çıkartılacak dersler öğrendim.
-Böyle bir geziden 1 gün önce 45-50 km yapma (benim için)
-Zincir tamir aparatı (en azından küçük parçalar ve pense bulundur ) ve iç lastik
-Bisikleti ve kendini hafiflet (hadi bisikleti değiştiririm de kendimi zor :) )
- büyük çanta getirme :)
- ve kask gerekli

Herkese teşkkürler.

@receptimur

daha dün bisikletimi yıkamış temizlemiştim ama şimdi yine kir pas içinde:) ama hiç üzülmedim çünkü bugün dağ bisikletimin hakkını verdiğimizi düşünüyorum..

bu arada t-wolves kim?? ahmet senmisin:)

arkadaşlar kusura bakmayın bu geziyi kaçırdım. bisikletimin kulakçığı ciddi derece yumulmuş farkına cumartesi gecesi vardım. inş. bir daha ki sefere kısmet değilmiş. katılamadım ama fotoları heyecanla bekliyorum.

siz daha yenimi geldiniz ben saat 15:00da evdeydim :) mehmet bayya geç kalmışsınız siz ya :) ama güzel bir gündü gerçi mehmet biraz fırçaladı ama canı sagolsun hepinize teker teker teşekkür ederim

merhabalar,
herkesin ellerine ayaklarına sağlık diyorum. çok güldük çok eğlendik. kaç km yol yaptık bilmiyorum ama her şeye değdi. özellikle sarıyer yokuşu ve sahil yolu dönüşü çok heyecanlıydı.
iyi geceler,
yeni turlar dileğiyle,
uğur yılmaz'ın arkadaşı :)

(ne geyik yaptık bugün ya! kullanıcı ismi olarak bundan iyisi olamazdı benim için. bu olmasaydı "400tl'ye_boya_yapılır:_0537...:)" ismini de alabilirdim...:)

Çok güzel insanlar tanıdım..Gerçekten değerli insanlar..Bundan sonraki buluşmalarımız daha organize olacak umuyorum..Sizleri tanımak çok güzeldi..Hem kendi grubumuza hemde gökhan kardeşle gelen grup üyelerine çok tşk ederim..Birdahaki off roadda olacağım inş :)

@uguryilmazin_arkadasi:)

Bisikletinin sadece boyası 400 lira olan arkadaşlar vardı :) biz fukara kaldık yanlarında :)

adam daaldı be :D
ılk turu herıfın son damla enerjısını bıle emdık
adam aksam bı yatmıs
bugun kacta kalkar bılmem
arıyorum acmıyor :)
herhalde
ondakı resımler
bugun ogleden sonra gecer foruma inşallah

Geri