yol bisikleti ,,sene 1976 ...evet pejo ağırdı ...gençtik ,sürat delisi idik ,ağırlık bana koymuyordu ama şimdi altımdaki scott daha doğrusu hibrit ,10 kilo 350 gram bu öyle bi karbonki asla bana sert zeminlerin şiddetini vermiyor ve asla yorgunluk hissetmiyorum tabi bunun nedeni sürekli sele üstünde tepinmem 100 artılar 60 km ler vs vs evet bu ayda her pazar tepiniyoruz bostancı aydos bostancı 60 km lik etapta ,,evet yol bisikleti asfaltta değerini verir hele hele 7 kilo ise ve hele 18 mm ise tekerin hacmi hele hele altınızda zamana karşı bi adet canavar var ise tabi sadece düz yolda gideceksiniz ,istanbulda anadolu yakada en uygun etap bostancı sabiha gökçen bostancıdır ,60 km dir ,evet burada zamana karşı bisiklet değerini verir..insan zevk alır tabi ha benim tarz hep stabilize yollara girmek oradan sert düz toprağa ve oradan asfalta olduğu için tarzım cyclo cross bike a uygun idi ta 76 dan beri...benim girdiğim etaplara malesef yol kullanan arkadaşlar rağbet etmiyor teker hacimleri 23-28 arası olanlar ve haklılar tabi çok riskli tek dostum inat yapıyor ona helal olsun ama az kalsın tavşanlıda yardan uçuyordu tekeri 28 mm lik ağır stabilizeye girdi o teker ile ,,,,,,,şu anda benim bisiklet 28 jant oldu alexrims jantlar, aliminyum çatal ve teker hacmi 700 x32 stabilize canavarı sert düz toprak yolların canavarı, model maxxis over driver bir numara..