emrahozkan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.757
- Bisiklet
- Cube
Asfalt kalitesi ile ilgili kaygılara kısmen katılıyorum, ama yinede yol bisikletini keyfini yaşamak lazım. 25c lastiklerle daha iyi olacağını düşünüyorum. Ankara için konuşursak şu an eskişehir yolu, konya yolu, samsun yolu ve çevreyolu yol bisikletçiler için gayet uygun. ama bir beypazarına gideyim derseniz yolun yarısını titreye titreye gidersiniz, hatta indiğiniz zaman titremeye devam edebilirsiniz bile 
Ankara şehir merkezi ve ana yollarında yol bisikleti ile ilerlemeye fazla bir engel olmadığını düşünüyorum, birkaç sene öncesine göre çok iyi atılan asfalt, belediyenin modifiyeli asfalt diye attığı yollarda akıyor bisiklet.
Şu ana kadar en beğendiğim asfalt ise sivrihisar-eskişehir arası, yağ gibi kayıyor nasıl yapmışlarsa.
Ankara şehir merkezi ve ana yollarında yol bisikleti ile ilerlemeye fazla bir engel olmadığını düşünüyorum, birkaç sene öncesine göre çok iyi atılan asfalt, belediyenin modifiyeli asfalt diye attığı yollarda akıyor bisiklet.
Şu ana kadar en beğendiğim asfalt ise sivrihisar-eskişehir arası, yağ gibi kayıyor nasıl yapmışlarsa.