Scudo Sports

Videolarımızı burada toplayalım

Scudo
güzel video güzel bisiklet paylaşım için saol

Bisikletli Vs. Polis...

Süper ya o tır kimin tarafında belli değil :D

(link)

Her ne kadar buraya komik, ilginç videolar konsa da ben de buradakilere göre ilginç bir video koyayım dedim.
Sezen Aksu'nun Vazgeçtim adlı şarkısını hasta halimle yorumladım.Şarkıyı çalan arkadaşım Neyzen ve Udi Ömer Oral.Fotoklip şeklinde hazırladım.Webcam'imin dahili dandik mikrofonunu ve hasta oluşumu hesaba katarak dinleyin :)
Sayfaya yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.Tanıdıklarınıza da linki yollayarak videoyu ilgi odağı yapabiliriz.
İlginize şimdiden teşekkürler.İyi seyirler.

(link)

@athletic

Neyseki hasta halinle söylemişsin...
Gerçekten çok hoşuma gitti başka çalışmalarınızı da takip edeceğim...
Yorumlamanız muhteşem nete her girdiğimde dinliyorum.Bugün indirip iPod uma atmayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
Şu facebook ta dolaşan bazı videolar çok ilgimi çekiyo işte buda onlardan biri...

Sigara içen arkadaşlar bi kere daha düşünsünler.

paylaşım için sağol...
insan tüm bunlara rağmen en büyük silahlarından birini kullanıyor....:UNUTMAK

• Beğen
Tepkiler: Burak Taha
@v@npir817

videoda argo söler var biraz daha dikkat edelim video koyarken....

@matrixod

:) İlginize ve beğeninize teşekkür ederim.Hasta olduğum için sesimi kasıtlı olarak ön plana çıkarmadım, yine de birçok kişi tarafından beğenildi.Hatta insanlar şarkımı yollarda, arabalarında dinliyorlarmış.Bir bayan mesaj yolladı, Singapur'dayım ve burada seni dinliyorum diye.Bu benim için ne kadar gurur verici bir durum anlatamam.
Sizden de ricam mp3 olarak dinleyin, dinletin.Linkini yollayın, çevrenizle paylaşın.Ne kadar fazla insana ulaşırsa ve beğenilirse, bana da o denli ilham verecektir ve yeni parçalar için de girişimlerde bulunacağımdır.
Şimdilik en büyük sıkıntım şarkıların enstrumental versiyonlarını bulamıyorum.Ancak bir enstruman çalan ile yeniden çalıp söylemek olabilir, bununla da bir ara ilgileneceğim.Diğer eksiğim ise bir mikrofon, onu da aldım mı sesimi daha net dinletebileceğim :)
İstek parçaları da alıyorum fakat dediğim gibi enstrumental versiyonunu bulabileceğim şarkılar olmalı.

Geri