Scudo Sports

Videolarımızı burada toplayalım

Scudo
bisiklet ayrıca cembio arizonadır.2005 modeldir 21 vites çift amortisörlüdür.(çift amortisörlüler hızlı gitmez diyenlere de bu vidyoyu özellikle izlesinler diyorum çünkü kimse beni geçemiyo yaptığım yarışlarda yarışlar 5 km falan...)şu an 1 sene önce taktığım km ye göre de 600 km dir yani 1000 km civarı bişey oluyo geçen seneyle beraber...
ayrıca üstteki vidyolar soran arkadaşlara söliym benim konu kitlenmişti.nokia 6630 telefon.ve kaskım yok ama en kısa zamanda alcam:D

Kardes actınız konu ve paylastınız videolar için hepinize cook cook tesekurler..:)

bu da bizim ailenin delisi :Dmurat(cer) abi senide terkimizde görmek istiyoruz :p
sürate dikkat, 8 saniyede 100-300 ivmelenmesi,motor gaz yemiyor daha fazla,devir saatindeki ibre duvara çarpıyor :)deli bu çocukkuzenin önünden gidene dikkat edin,yetişemiyor bizim deli

• Beğen
Tepkiler: Alican
@abdullahabdullah

Paylasim icin gercekten cok tesekkurler:):)

Ozellikle en sonda ki bayan sunucunun mimiklerine hayran kaldim,hem sirin hem komikti:)

''Bisikletle suya atlamak nasıl bir duygudur?''
Diye soranlara...(link)

Ben nasıl olduğunu biliyorum...Bodrum'da rampamda bu iş için öel bisikletimde vardı(özel dediğim hurda:D:D:D)Keşke o zamanlar videomda olsaydı...
Neyseki yapanları bulp izleyebiliyoruz:p
İzleyin bakalım beğenecek misiniz:rolleyes: ...

Bu çocuğun ergenliğini, gençliğini düşünmek bile istemiyorum :)

Diğer yandan annesinin de onu "Aç yatıcaksın" diyerek bu kadar üzmesini de tasvip etmedim :(

@Murat EVGİN

Ben bile bu kadar hızlı söyleyemem:D:p:p

Adana Turgut Özal Bulvarında şehitler için yapılan yürüyüş ... Yaklaşık özal boyunca 4-5 saat sürdü ...

Tarafımdan balkondan çekilmiştir .

Merhaba arkadaşlar buda benden tavsie bir video. Zonguldak Kdz. Ereğli den bsikletçi arkadaşım Kadirhan ın videosu.beğeneceğinize eminim.

(link)

Geri