Scudo Sports

Videolarımızı burada toplayalım

@MeLiSBuRCu

aynı vidyo 26. sayfada lütfü çolak kullanıcısı tarafından verilmişti.

Scudo
@çağatay_çankaya

bütün videoları tek tek izleme gibi bir fırsatım olmadı :) bir daha izlersiniz yaa fena mı,insanın ömrüne ömür katar böyle görüntüler :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
mersin - adana otobanı , uçağa yetişmeye çalışırken
sürate dikkat :D

• Beğen
Tepkiler: eYa
eya,gönderdiğin linkteki yerler benim doğup büyüdüğüm yerler,ama bu vatandaşı ilk defa görüyorum :) uppsala -stockholm arasını hafta en az bir defa gidiyordum,video için tşkler :(

benim gönderdiğim videoda gerçekten uçağa yetişmeye çalışırken çekildi :)rastgele bir çekim zaten yamuk yumuk

• Beğen
Tepkiler: eYa
@MeLiSBuRCu

O vatandağı normalde görmek imkansız zaten :D Ortalama 270'le giden birini nasıl görebilirsin ki :) vınnnnn. bişi mi geçti ? Kedidir kedi :D

Mersin-Adana otobanı gerçekten çok daha fazlasına bile müsait. 6-7 kere geçmişliğim var. Yayla gibi dümdüz yol :) Uçağa kesin yetişmişlerdir o hızla, uçağı geçmediyseler :D

Ben teşekkür ederim cevabınız için.

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
kimsenin bu parçayı dinlemeden göçüp gitmesini istemem :)
herzaman ilham kaynağım olmuştur kendisi :)

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Bu aslında hem sevdiğiniz videolar'a hem de sevdiğiniz şarkılara giriyor. Gene de buraya daha uygun sanki.
Wong Kar Wai'nin In the mood for love (Aşk zamanı) filminden müzikal yansımalar...

MeLiSBuRCu verdiğin video link'i hem içerik hem şarkı olarak hoş değil..

Tercihlerinizi yaparken dorumda 8-9 yaşında genç üyelerimizin olduğunu da göz önünde bulunduralım...
Link edit'lenmiştir..

Uyarı için teşekkür ederim mecaoz1

@Juanito.Laguna

dostum bu film muhteşemdi. şarkılarıda öyle. filmde söylenen bir şarkı vardı. tam telaffuz edemiyorum, kiss as diye. bulmamda yardımcı olursan sevinirim.

@galapagos

İstediğiniz şarkı
Nat King Cole
Quizas, quizas, quizas?

Film gerçekten muhteşem, ve soundtrack'ı da öyle.

Ve şarkı

daha önce verildimi bilmiyorum biraz baktım göremedim ve paylaşmak istedm verildiyese kusura bakmayın.

arkadaşlar herkesin izlediğinden eminim ama ata demirer den ege şivesi:)(link) herkesiz izlemesi lazım...iyi forumlar.

@yunusgibiyim

1, 2, 3, ve 5 nolu vidoların şiddet içerdiği için YouTube'dan bile kaldırılmış. bu tip videoları forumda paylaşmanın sakıncalı olduğunu, çünkü arazmıda 10 yaşında da arkadaşların bulunduğunu hatırlatırım.

Geri