Uçağa yetişmek bahanesini hiç yiyesim gelmedi Uçağa yetişmek için yola çıkıyor video kaydı yapacak kadar telaşsız ve müzik dinliyor. Yersen uzay eriği hesabı
eya,gönderdiğin linkteki yerler benim doğup büyüdüğüm yerler,ama bu vatandaşı ilk defa görüyorum uppsala -stockholm arasını hafta en az bir defa gidiyordum,video için tşkler
benim gönderdiğim videoda gerçekten uçağa yetişmeye çalışırken çekildi rastgele bir çekim zaten yamuk yumuk
O vatandağı normalde görmek imkansız zaten Ortalama 270'le giden birini nasıl görebilirsin ki vınnnnn. bişi mi geçti ? Kedidir kedi
Mersin-Adana otobanı gerçekten çok daha fazlasına bile müsait. 6-7 kere geçmişliğim var. Yayla gibi dümdüz yol Uçağa kesin yetişmişlerdir o hızla, uçağı geçmediyseler
Bu aslında hem sevdiğiniz videolar'a hem de sevdiğiniz şarkılara giriyor. Gene de buraya daha uygun sanki.
Wong Kar Wai'nin In the mood for love (Aşk zamanı) filminden müzikal yansımalar...
dostum bu film muhteşemdi. şarkılarıda öyle. filmde söylenen bir şarkı vardı. tam telaffuz edemiyorum, kiss as diye. bulmamda yardımcı olursan sevinirim.
1, 2, 3, ve 5 nolu vidoların şiddet içerdiği için YouTube'dan bile kaldırılmış. bu tip videoları forumda paylaşmanın sakıncalı olduğunu, çünkü arazmıda 10 yaşında da arkadaşların bulunduğunu hatırlatırım.