Scudo Sports

'' ucu açık tarih......hava durumuna göre tekirdağ ya olacak ya olacak....''

@Bilal Demir

haklısın bilal benim vakit geldi sahaya çıkayım bu pazar bence bu turu yapın 90 km hazırlık için iyi sonere selam ederim sonerin sizlen gelmesine sevindim

Scudo
Kudret Abi,
Çok ciddi bir aksilik olmazsa yarın tur olacak zaten.
Sana iyi pedallar.

Siz araçla B.çekmece!ye gidersiniz ben oraya kadar pedallarım kudret abi bu sorun değil inan uygun havayı bekliyorum hala ama sanki bu iş bahara kalacak gibi duruyor ona üzülüyorum.Bu arada tavşanlı'ya gidersen haberim olsun mutlaka abi.BOL PEDALLI GÜNLER.:cool:

@Ozkan Aydin
şimdi geçen nisan ayı start yeri uygun bence 97 gidiş ve 97 dönüş toplam 194 km ,evet bu iş bahara kalır aralığın 30 u yağmur 23 aralıkta da yağmur pazarlara hayır diyor hava durumu.ocak ayının 6 sı güneşli ama 64 km rüzgar fırtına,tavşanlı için ayrı bir topik mayıs sonlarına denk gelebilir

özkan kanka senle biliyorsun grubu kurmuş idik morukus performanus grubus
;)

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/534999_3611623658776_2031962238_n.jpg

,,ucu açık tarih

sürate aday dostlarım....

1-enver üstad
2- özkan kanka
3- yetkin
4-korsan hasan

soner dostum dün bilal dostım ile 63 km lik yolu ortalama 17 ile tamamlamışlardır soner dostum takdir ederki ilk 100 km de bu tempo tekirdağ güzergahında az kalacaktır soner dostumun b grubunda yer alması mantıklı olacaktır tuncay dostum 100 km yi yolla 6 saatte almıştır bu durumda b takımın dönüşü otobüs ile olur ayrıca eren dostumda aynı şekilde otobüs ile dönebilir b takımından olan takımın koçu olan tuncay tekirdağ güzergahta bulunmuştur bu bakımdan yolu bilmektedir tecrübelidir enver hocam o.k derse başlangıç geçen nisan ayındaki yerden olur ilk 50 km de serbest süreceğim ve durmayacağım 2 saatte bitireceğim çıkış büyükçekmece olunca tekirdağ köfteci 97 km yazmakta gerek a takımından dostlarım gerekse b takımından dostlarım köfteciye gidebilirler ben gidişte 90 km de kalarak final yerinde 30 dakika bekleyerek geldiğim yolu alacağım daha önce sistemimi yazdım benimle yetkin pedallayabilir ama özkan kanka ve korsan hasan ve enver hocam köfte derse onlar takılabilir ister ise yetkinde takılabilir ben tek dönüşe geçebilirim olay bana 180 e patlar enver hocamdan tek istediğim arabanın anahtarını vermesi önce varırsam arabada beklerim bu tekirdağ güzergahını performans etabı olarak düşünüyorum sistemi tekrar
yazar isem 90 km in ilk 50 sinde durmayacağım sonra 15 dakika mola son 40 ı da 1 saatin içinde bitirmeye çalışacağım mola 30 dakika dönüş aynı sistem senede bir bu tekirdağ güzergahta performans yapmak bence iyi olur ..

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555020_3611570857456_234055522_n.jpg

geçen sene enver hocanın düzenlediği tekirdağ köfte ekşın turundan bir kare ama dostlar benim hedefim köfte olmayacak affınıza sığınırım..

(link)

benim rota toplam 180 km ...ne fazla ne eksik

kudret baba havalar çok belirsiz.ne olacağı hiç belli olmuyor.dediğin gibi tekirdağda fazla kalmayız bizde herhalde.tıkınır çıkarız.hava oradayken bozarsa 3-5 kişiyi otobüs tek seferde almaz.arabanın anahtarını veririm elbette.gider oturursun.hatta o gün yanımda gelirken battanişyede getiririm biz gelene kadar sarılır uyursun gerekirse ama muhtemelen yalnız bırakmayız seni.bizde dönüşe geçeriz beraber...

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@enver avcı

helal babo zati biliyorsun nerde final yapacağımı giderken kopma olursa önemli değil sen ,yetkin ,korsan hasan ve özkan kanka basın derim geçen sene durduğum bi yer vardı hatta özkan kanka benim resmi çekmişti sağa dönen yol orda duracağım oradan tekirdağa girmeyeceğim , yoncanın olduğu kavşak,sonra 30 dakika durmaca yaparım. siz kesin beni dönüşte yakalarsınız .......

Ya abiiii sen arkadaşlara beni sor....O tur neden öyle bitmiş..Görmeden etmeden .....Bir gün öncesi 55 km yapmama...Birgün öncesi.... Cumartesi çalışmamama ragmen 55 km bittikten sonra Cumartesi öğlen işe 14:10 da gidip 22 de çıkmama ragmen ben Pazar günü çok rahat bir tur çıkardım .....Bunları yazmak istemem ..Nevzatla koptuk gittik..Nevzat gece çalışmış 1 saat uyku ile çocuk ne yapsın....Sonraları Devrimde bize ayak uydurdu......Bilalden Soner önden çok kopuyorsun bekle yorumları aldım...Gidip gidip ilerilerde durup çok da bekledim..Bilalle Kıvançta 26 jant dağ bisikleti vardı..2,10 luk toprak lastiklerle ayak uydurmada zorlandılar....Bizde 28 jant ince lastikler...... ...Nekadar iyi tırmanışçı oldugumu arkadaşlar gördü....Bunları yazdıgım içinde turdaki diğer arkadaşlardan özür diliyorum........

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
Ayrıca abi ben yagmurda çamurda kışında bisiklete biniyorum 2 haftada 400 km yol yaptım ...Bilgine .....

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Soner Kanar
soner seninle pedallamadık ama tekirdağda olacağız özellikle bu arkadaşlarım özkan enver yetkin ve korsan hasan 300 km yi bir günde 10 saate sığdırmış adamlardır çok iyi tırmanışçı olmak iyi bir şey ama 200 km yi kısa zamanda yutmak için çok çalışmak lazım şimdi ben kendimi 180 km ye hazırladım evet sana inanıyorum ve a takımında yer almanda sakınca yok benim işim bu turu organize etmektir herşeyi açık ve net konuşacağız, b takımı olacak düşük tempoda ,koçu tuncay o kendini biliyor eren dostta b takımında olacak fatih dostumuz herhalde gelmeyecek..

Ya abiiii sen arkadaşlara beni sor....O tur neden öyle bitmiş..Görmeden etmeden .....Bir gün öncesi 55 km yapmama...Birgün öncesi.... Cumartesi çalışmamama ragmen 55 km bittikten sonra Cumartesi öğlen işe 14:10 da gidip 22 de çıkmama ragmen ben Pazar günü çok rahat bir tur çıkardım

bunları yazacaksınki a- ve b takımındaki pedalşörleri tam olarak iyi ayarlayayım önemli olan aynı performansta olan pedalşörleri a -b şeklinde örgütlemek

@Soner Kanar

dostum soner
2 haftada 400 km yapmak toplam olarak güzel ama bunu bir günde yapan var,onun babası kim dersen sevgili dostum aytekin erzan teknik arıza sonucunda 19 saatte tamamladı, keratayı özledim sayın topbaştan birincilik ödülünü yol yarışlarında almış idi...uluslar arası kurallar dahilinde hareket etmediler partneri tolga gürgün ile .
uluslar arası kurallara göre 400 km yi bir günde kısa zamanda almak için partnerinin rüzgarından faydalanmayacak ve kamyonun deryasına girmeyeceksin tabi tekirdağ güzergahta a takımının pedalşörleri birbirlerinin rüzgarından faydalanacak evet grupta bağımsız sürecek olan benim,
a takımı elemanları süratli sürerken b takımı elemanları a nın gazına gelmeyecek aksi takdirde çatlama olur şimdi kesin olarak korsan hasan yetkin enver ve özkandan kurulu a takımında kesin varsın sahada yapılacak hatalar a ve b den farketmez kendilerini bağlayacak ben ise bütün turun analizini yazacağım hatalarımızı paylaşacağım ben hata yaparsam yazacağım böylelikle tüm forum ahalisine yararlı olacağız önemli olan tecrübelerimizi yazmak hatalarımızı yazmak

@İskender Şerit

evet yuh ki ne yuh insanlar balık hafızalıdır ama aytek burdan gitti gideli ben unutmadım ,
tabi egale edildi olay attila bisiklet takımından 3 sağlam sporcu 24 saatte 565 km yi yediler ,24 saatte ise sadık dedeoğlu 525 km de kaldı ama turun sonuna doğru partneri yoktu.

......Bilalden Soner önden çok kopuyorsun bekle yorumları aldım...Gidip gidip ilerilerde durup çok da bekledim..Bilalle Kıvançta 26 jant dağ bisikleti vardı..2,10 luk toprak lastiklerle ayak uydurmada zorlandılar....Bizde 28 jant ince lastikler......

evet soner dostum işte tur esnasında farklı performansa sahip olan arkadaşlar arasında kopmalar zati olacaktır, senin durman aleyhine ,26 ile 28 arasında tabi fak olacak yalnız yetkin dostum 28 ler ile kapışır yani 26 kullanır bu iş kondüsyon ve alt yapıya bakmakta....bilal dostum benim topiğe antreman olarak bu turu yapacağını söylemiş idi ama bu antremanda sen beklediğin için senin antremanın olmadı ,beklediğin an vücut soğur ben bu tip olaylar ile çok karşılaştım şimdi bu nedenle performans turu olarak düşündüğüm için tekirdağ turunu a- b dedim baştan sahada herkez grubundan mesul olur a dekiler a da b dekiler b de böylelikle sağlıklı bir tur yapmış oluruz

a takım performans kadro.

1- enver üstad
2- özkan kanki
3- yetkin palkın
4- korsan hasan
5 -soner

b -takım no performans
1- tuncay üner
2- eren tublek
3-fatih, belirsiz.

ucu açık tarih olduğundan zamanımız var a- ve b takımlarının çalışması için 3.5 ayları var,,

Geri