Scudo Sports

'' ucu açık tarih......hava durumuna göre tekirdağ ya olacak ya olacak....''

A takimindakİ abİlerİme seslenİyorum bu zamani İyİ deĞerlendİrİn ÇaliŞmalriniza Özen gÖsterİn ben zaten formdayim + kondÜsyona ÇaliŞiyorum daha Öncede dedİĞİm gİbİ herhangİ bİr aksİlİk olmazsa o gÜn sadece gİdİŞ olmak Üzere yÜksek tempo kondÜsyon yapmayi planliyorum saygilarimla :)

Scudo
@Tuncay Üner

bu kış aylarında treynır ya da koşu olacak,ocak ayı karlı geçecek ocağın sonu havalar iyi olursa çalışmalar başlar,,,,herkez ferdi çalışma yapabilir...

@yetkin palgın

tasalanma yetkin 2008 den beri kartepenin o amansız rampalarında debelendim zati, sen, ben enver ve özkan kanka ve de korsan hasan ile güneyden gebze üzerinden bir adet kartepe otel çıkarması olabilir ,bunun için müsait ay mayıs.....valla ben gideceğim mayısta.....

Performansdan kasıt nedir ? ben 100 km, ortalama 30 - 35 km ile durrmaksızın pedal basabiliyorum, çok aşırı rampalar olmadıkça elbette, eğer performansım size uyarsa katılmak isterim. teşekkürler.

@sonalp

güzel a takımındasınız ,nisan ayına kadar bekleyeceğiz yalnız duruma bakarak marttada olabilir,aşırı rampa yok ,toplam 180 km eğimler 4-5 arası ,180 km üzerine eşdeğer yol,,performansınız iyi,benim bu turda prosedürüm ilk 60 km de durmadan basmak,15 dakika mola ikinci 30 da basmaca yarım saat mola dönüş aynı 8 saate sığdıracağımı düşünüyorum buluşma yeri büyükçekmece tarafında olacak geçen sene çıktığımız yer.....e-5 üzeri

liste güncelleme

a- takım performans ,

1-enver hocam ,
2-yetkin palgın
3- korsan hasan,
4- özkan kanka
5- soner
6-sonalp

b takımı tempo ortalama 17 ....

1-tuncay üner
2-fırat büyük çoşkun
3- eren tublek
4- fatih aydın- belirsiz
5- devrim uyanık

rota

(link)

eğimlerin 6-7-10-19 olan bıçkıdere antreman sahamızda ilk 60 km ye eşdeğer etapı durmadan 2 saat 10 dakikada alarak 27.7 yi gördüm etap 130 km ye eşdeğer idi,,birinci mola 15 dakika idi son mola aydos cafe idi ama sona doğru ortalamam düştü -25 ortalama-yaş itibariyle kuvvette devamlılık olmuyor tekirdağ turunda genç dostlarım performanslı ise durumları leyhte olur,,tekirdağ turunda teker hacmi 1.18 olan ve altında 7.4 var ise ve kondüsyonda olursa sıkı basacaktır ,tekirdağ yolları tam yol bisikletine göre ,benim teker 1.32 hızımı kesecek,bu arada 26 kullanan yetkin çok sıkı basmakta 28 lere rakip olmakta,,tabi her şey çalışmaya bağlı yetkin çok çalışmıştır üstelik spd kullanmaz ,o istisnadır,evet ben antreman sahamda ocak ayında hava durumuna göre çalışacağım kar istanbula geldi evde treynırı olan 2-3 saat makara yaparak hazırlanabilir olmayan ise sahada karda maraton yapabiilr şubatta durum aynı belli olmaz marttan hava iyi olursa çıkış yapabiliriz, topik burada ve bizler hazırlanıyoruz...

@Kudret Kurtcebe

kudret abi sen sadece yetkin atla gel de gerisi ben de sen gidiyoruz dedinde ben gelmedimmi ?

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
liste güncelleme

a- takım performans ,

1-enver hocam ,
2-yetkin palgın
3- korsan hasan,
4- özkan kanka
5- soner
6-sonalp

1-tuncay üner
2-fırat büyük çoşkun
3- eren tublek
4- fatih aydın- belirsiz
5- devrim uyanık

rota

(link)
[/URL]
​şubat ve marttan bir güzel pazar olsada gitsek
;)

tekirdağ listeler......a-b guplar,,,
nisandan bir pazar....

liste güncelleme

a- takım performans ,

1-enver hocam ,
2-yetkin palgın
3- korsan hasan,
4- özkan kanka
5- soner
6-sonalp

1-tuncay üner
2-fırat büyük çoşkun
3- eren tublek
4- fatih aydın- belirsiz
5- devrim uyanık

rota

(link)[/URL]

a takımında olan dostlar,,,,ocak-şubat- ve martta 130 km ye eşdeğer olan ve rampaların 6-7-10-19 eğimlerden oluştuğu etapta eski ortalamamı sağlamak için
çalışmalara başlayacağım, burdaki ortalamam 27.7 idi 2 saat 10 dakika,,,ilk 60 km de,,,,,
tekirdağa gelince 07.00 de çıkış olursa ben 09.10 a kadar ilk 60 da pedal çevireceğim 30 km kalacak tekirdağ sapağa
, ilk 60 km sonra 15 dakika mola eren a takımına gelecek ise ona göre çalışsın sonalp arkadaşın durumu çok iyi 100 km durmadan gidiyor bu durumda sonalp arkadaş durmadan 100 km basacak haberiniz ola benden söylemesi...

Performansdan kasıt nedir ? ben 100 km, ortalama 30 - 35 km ile durrmaksızın pedal basabiliyorum, çok aşırı rampalar olmadıkça elbette, eğer performansım size uyarsa katılmak isterim. teşekkürler.

evet a takımı haberiniz ola sonalp dostumun mesajı bu...... tekirdağ birincisi sonalptir benden söylemesi .....
evet a takımını bu 3 ay boyunca çalışmaya davet ediyorum sonalp dostumuz durmadan 100 km basacak ve yolu en çok 3 saatte alacak 07.00 çıkış ve saat 10.00 da dostum sonalp tekirdağa ulaşacak helal olsun derim bana böyle adamlar lazım:in:

kudret abi uzun lafın kısası 80 km.2 saat 40 dakika kat ediyorum ve bunu gaziosmanpaşadan çıkıp temden. maslak .bahçeköy(belgrad ormanı) zekeriyabey yolundan aşagı sarıyer sahil yolundan eminönü .fatih edirnekapı g.o.p taşköprü son durak bu bahsi geçen antreman saati bildiğin trafikte yapılıyor ama sana şu kadar söyleyim bu tekirdağ işi beni çok heyecanlandırıyor:)

Bİrde ekİbe yenİ arkadaŞlar katiliyor ve saĞlam olanlar var sanirim bu benİm İÇİn Çok gÜzel olacak saĞlam tempo yapabİlİrİz sonalp kardeŞİmİzle eĞer İsterse deĞİlmİ kudret abİ ::::::::::::::::...........

@yetkin palgın

ivetttttt şimdi sonalp dostumuz 100 km yi durmadan alıyor bu durumda sonalp ve sen at başı gidiyorsunuz yalnız sonalp dönüş için bir değerlendirme yapmamış yani dönüşte 100 km yi de 30-35 ile alırsa kısa molalar ile bu tekirdağ jet gibi biter ben 180 km de kalacağım ,yetkin esas olay kartepe biliyorsun bostancıdan 234 km o da güney yolundan tekirdağdan 54 km fazla olacak tekirdağda 18 km rampa yok üstelik 100 km in üstüne gelecek dava çok büyük yetkin yani....

kartepe -rube 234 km :in:

@yetkin palgın

aynen katılıyorum dehşet tempo yapacaksınız eminim..

@yetkin palgın

çok iyi neden çünki 80 km yi ortalama 26 jantta 30 ile alıyorsun yetkin sen 28 e geçmelisin artık ,ve de spd ye ,artık seni teker izinden takip ederim,,:D 20 km senin için fazla değil sonalp ile başa baş bir tempo olacak bu arada kareye korsan hasanda girer ve akabinde enver ve özkan kanki bana 25 dakika takarsınız ....;)

Tekirdağ sizi beklemekte dostlar

@İslam Gölge
dostum islam,,
şimdi bu tekirdağda benim başlangıç ve bitiş toplam 180 de kalacağından kendimi fazla kasmayacağım geçen sene 194 km yapıldı yine aynı yerde buluşma olur yalnız dediğim gibi geçen sene buluşma noktamız 90 km içinde olursa tur orda biter tabi benim için,
ama zannetmiyorum gidiş 90 olacak bu da tekirdağ yoncasına kadar ,biliyorsun orada geçen sene toplandık arkada kalanları bekledik ,orada stop yapacağım 30 dakika sonra dönüşe geçeceğim yalnız ilk 60 da durmayacağım ikinci 30 dada bu ikinci 30 da sizlen buluşma noktasına ulaşacağım ama durmadan yoncaya kadar basıp bekleyeceğim bu arada a takımdan yetkin ve sonalp 100 km boyunca basacaklarından onlar tekirdağ içine benden önce girecekler ben onlardan geri kalabilirim tahminimce sonalp yetkin kanki özkan hasan enver gidişte benden kopabilir a takımı köfte olayında serbest, bu tekirdağ güzergah kartepe için olmasa bile en azından psikolojik olarak beni hazırlayacak iş kartepede yaman çünki 100 km in üstüne eğimi 9 olan 18 km lik rampalar gelecek çetin sınav mayısta,,,

@Kudret Kurtcebe
kudret baba biz başladığımız işi yarım bıraktıkmı hiç sen söyle

Geri