bilalfidanboy
İstanbul
- Tepki
- 2.325
- İsim
- Bilal Fidanboy
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
organizasyon konusunda her nekadar problemler yaşanmış olsada arkadaşlar en azından öyle yada böyle devam ediyor, ama ne olursa olsun kişiler tarafından şahsen tanınsın yada tanınmasın bu sporun değerli ve sevilen iki simasını karşı karşıya getirmemeliydi diyorum...siz @Osmansirin ve @Basar Giderim yaptıklarınız ile ben yaşım gereği her nekadar genç olmasamda açıkçası ben dahil kimi gençlere göre idoldünüz ve ilham kaynağı oluyordunuz (emin olun hala öyle)umarım her ne sorun yaşanmış olursa olsun haddim olmamakla beraber orda kalsın derim,en azından tura devam eden arkadaşlar var ve onların devam etmesi için olan kırgınlıklar ve polemikler sona erdirilmeli,en azından organizasyon sonrasına bırakılmalı.hepimiz biliyoruz kimler o tur aşkına nerelerden Hopa gibi start noktasına geldi,nelerden vazgeçti kimbilir (aile,tatil,keyif vs)ve dile kolay mesafe 100 200 ile değil, bazılarımızın belki iki hafta hatta bir ayda yaptığı 4 haneli km ve 5 haneli irtifaları bir kaç günde kattediyor ve kattetmeye devam edecekler... son olarak geride devam eden arkadaşların tekerine taş değmesin, yolları açık olsun ve tur öncesi nasıl başladılar ise aynı şekilde tur bitiminde inşallah kazasız belasız ailelerine ulaşsınlar diyorum...