Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
organizasyon konusunda her nekadar problemler yaşanmış olsada arkadaşlar en azından öyle yada böyle devam ediyor, ama ne olursa olsun kişiler tarafından şahsen tanınsın yada tanınmasın bu sporun değerli ve sevilen iki simasını karşı karşıya getirmemeliydi diyorum...siz @Osmansirin ve @Basar Giderim yaptıklarınız ile ben yaşım gereği her nekadar genç olmasamda açıkçası ben dahil kimi gençlere göre idoldünüz ve ilham kaynağı oluyordunuz (emin olun hala öyle)umarım her ne sorun yaşanmış olursa olsun haddim olmamakla beraber orda kalsın derim,en azından tura devam eden arkadaşlar var ve onların devam etmesi için olan kırgınlıklar ve polemikler sona erdirilmeli,en azından organizasyon sonrasına bırakılmalı.hepimiz biliyoruz kimler o tur aşkına nerelerden Hopa gibi start noktasına geldi,nelerden vazgeçti kimbilir (aile,tatil,keyif vs)ve dile kolay mesafe 100 200 ile değil, bazılarımızın belki iki hafta hatta bir ayda yaptığı 4 haneli km ve 5 haneli irtifaları bir kaç günde kattediyor ve kattetmeye devam edecekler... son olarak geride devam eden arkadaşların tekerine taş değmesin, yolları açık olsun ve tur öncesi nasıl başladılar ise aynı şekilde tur bitiminde inşallah kazasız belasız ailelerine ulaşsınlar diyorum...

Scudo
Şaka maka adamlar Bursa'ya girmişler :)
Ağzım açık takip ediyorum, Fransa turundan daha eğlenceli. 1300km desek, 4 gün 6 saat olmuş yarış başlayalı, müthiş bir mesafe.
67A/B ve 59 numara, şu an kategori birincisi olarak gidiyorlar. Umarım yorgunluktan dikkat dağınıklığı başlamaz, kazasız belasız bitirirler yarışı.

Yarışı bırakan bırakmış, tartışmaya gerek yok, devam edenlere odaklanalım bence. 16 kişi devam ediyor görünüyor uygulamaya göre, buna araçta dahilse 15 kişi. İlk organizasyon için gayet güzel rakam, seneye 70-80 olur. Uğraşıp organize eden herkese teşekkür etmek gerek.

Birol abinin zorunlu yarışı bırakması ve akabinde Osman abimin bu durumdan dolayı yarışı bırakması beni şaşırtmadı. rekabetin en güzel örneklerisiniz.. sizi seviyor saygı duyuyorum :)) şu an yarışmakta olan arkadaşların enerjisi harika değilmi? ben bunu görebiliyorum.. bunaltıcı sıcaklarda ciddi mesafeler katediyorlar.. tam olarak buraya odaklanmamız lazım! tüm kalbimle destekliyorum. bir msjın bile onları ne kadar mutlu ettiğini kendimden biliyorum. :)

Yarışı belki de bir organizasyon şirketi duzenleseydi bu polemikler hiç olmayacaktı.kendi içinde bir sürü riski barındıran böylesine zorlu bir yarista daha profesyonel bir yaklaşım şart gibi sanki.

Hava güzel yarış şahane bitime daha çok var. Yarışmacıların şevkini kirmamak adına yunus kardeşimin dediği gibi sadece yarışa ve yariscilara odaklanalim.

Aslında şahsen Emre KALAYCI adıyla yarışan @JusTiMe arkadaşımızıda tebrik ederim ?. Adam baya baya sahil gezisi yapıyor ?.

Bu organizasyonu yapmamızın sebebi profesyonel organizasyon şirketinin yanlislariydi

Abi demek ki turkiyede hala bu işlerin zemini oluşmadı. Keşke seni sadece yarışa odaklanirken görebilseydik.hem organizasyon yapmaya çalışmak hem de yarışa hazırlanmak mümkün olmasa gerek. Mike hall TCR'in kurucusuydu ama yarismiyordu.

Anlaşılan yarış sonrası bu mevzu uzunlamasına masaya yatırılacak. Bu pilav daha çok su kaldıracağa benzer. neyse suhuletle yarışın bitmesini bekleyelim.

@mehmetsunu
Hiç uzunlamasına masaya yatırılacak bir mevzu değil. Kanıtlar varsa paylaşılır biter.

Daha çok su tutacak bir olay da yok. Yarışma gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Sosyal medya eksikliği her geçen gün daha iyi şekilde tamamlanıyor. İnstagramdan canlı yayınlar dahi olur gün içinde 3/4 defa.

Takipte kalıp desteklemekte fayda var diye düşünüyorum. Pesimist olmaya gerek yok. Bilgi sahibi olanlar gerekli açıklamaları yarış sonu yapar. Takipçi arkadaşlar yarışa odaklanırlarsa yarışın ritmini, doğasını, zorluklarını ve muhteşem zevkini yakalayacaklardır:harika:

Yarış bitmeden bu konuda başka bir açıklama beklemeyin. Mümkünse sizde kurcalamayin. Her şey olması gerektiği gibi olacaktır. Keşke bu konuları yarış bittiğinde açsaydık.
Odaklanmamız gereken canla başla ilerleyen yarışçı arkadaşlar.
Hiç şüphesiz ki bu yarış hepimizin. Bu yarışa sahip çıkalım.

18 Temmuzda bende kemer de olacağım. Yarışı bırakmak zorunda olan arkadaslarimi da beklerim.

@Basar Giderim İnşallah gelmeye çalışıcam kendi adima bi aksilik çıkmassa .. Hem destek olmaya hem 1. Agizdan yolculugu, anilari dinlemeye hem de bitirememenin verdigi hüznü finişte foto çekinerek geçirmeye çalışicam :koptum:

Gelmişken az tatil de yapmış oluruz Kemerde deniz kum günes :cool:

Inşallah kazasiz belasiz gelir herkes Bolu tarafında fena anı biriktirdiler yağmur fırtina derken cidden zor ama unutulmaz anlar bence .. Bütün yarışmacı abilerimin bacagına kuvvet 4 gözle bekliyor olucaz Kemerde :harika:

Canlı yayınlar hangi platformda oluyor?
(link) Bu hesapta oluyor da kayıt mı olmuyor?
Şu an destek aracı öndeki yarışmacılarla yan yana mesela ama instagramda birşey yok.

67A-B Çanakkale kontrol noktasına varmak üzere, 59 numara Bandırma civarında.

Forumdaki her başlıkta, her konuda polemik çıkarmaya bayılan bazı vatandaşlar şimdi de bu başlığı gözlerine kestirmişler. Yarışanlar orada günde 250-300 km. yol katetme derdinde. Birkaç zirzop da ortalığı karıştırıp bulandırıp kendince zevklenme hevesinde.

Yarışla ilgim olmamasına rağmen, konuyu baştan sona mesaj kalabalığı yapmamak için sessizce takip ettim. Öncelikle organizetörleri, sonrasında yarışa katılan herkesi kutluyorum. Herkese kazasız, kendilerini yendikleri bir yarış diliyorum.

@hamlet2006 son zamanlarda foruma pek uğrayamıyorum. Denizli' ye geldiğinizi çok sonradan gördüm ama bugüne bugün, ultra mesafe yarışçısı olduğunuza göre artık sabah yola çıkıp akşama Denizli' ye varmanız işten bile değil :D Pedalına kuvvet abi :tskler:

@Süper Dede

Yukarıda linkini verdiğim istagram hesabında mı yani abi? Bende görünmüyor, fotoğraflar var sadece.
İnstagram hiç kullanmıyorum normalde, farklı bir yerden mi bakılıyor acaba?

Ben de ttubr2019 hesabında video bulamadım. Instagram kullanıcısı değilim, belki nasıl bakılacağını bilemiyorumdur.
@hamlet2006 kardeşim kendisini iyi hissetmiyordu, dizinde sıkıntı baş göstermişti. Ancak şimdi uygulamadan baktım, yine sürmeye başlamış.
Maşallah, ha gayret diyorum. Tüm yarışmacıları tebrik ediyorum. Marmara bölgesi bugün çok sağanaklar gördü, onlar yine de sürdü. :harika: :harika:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri