Linwelin
Üye
- Tepki
- 117
- İsim
- Eren
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@eshquiaa Üretme de sıkıntı yok ama asıl mesele depolamak.
@_Madmexx _ aynen bu tranier var bende. Sensörler sayesinde (1 adet kadans, 1 adet hız ve isteğe bağlı HRM ) Zwift kullanabiliyorum. Zwift giriş ekranında tanımlı bir tranier olduğu için Watt değerleri biraz daha gerçekçi.
Ben öyle yapıyorum genelde de öyle yapılır, pedalınız platform değilse zaten rahat etmezsinizSelamlar herkese, evde trainer kullanan arkadaşlar spd ile mi kullaniyorsunuz sormak istedim.
Profilim, yüksek kadans (100-110) ile düz pedal çevirmek. Dışarıda bile, ayakta hiç kullanmıyorum. Teşekkürler
Selamlar herkese, evde trainer kullanan arkadaşlar spd ile mi kullaniyorsunuz sormak istedim.
Profilim, yüksek kadans (100-110) ile düz pedal çevirmek. Dışarıda bile, ayakta hiç kullanmıyorum. Teşekkürler
Bahsettiğiniz trainerda hız ve kadans sensörü kendinden mevcut, ekstra sensöre ihtiyacınız yok. Zwift ile kullanmak için bluetooth üzerinden bağlanabilirsiniz yada ANT+ plugin kullanmalısınız. Ses konusunda malesef yorum yapamayacağım.Merhaba, ben ELITE - QUBA ELITE QUBO POWER MAG SMART B+ TRAINER almayı düşünüyorum, garmin 820 ant destekli hız ve kadans sensörüm var, bu trainer çok ses çıkarıyor mu ve zwift ile kullanmak için hangi aparatları almam lazım ürünün fiyatı 3500-3600 tl arasında az değil ama en uygunu bu gibi görünüyor, desteklerinizi bekliyorum.
Bahsettiğiniz trainerda hız ve kadans sensörü kendinden mevcut, ekstra sensöre ihtiyacınız yok. Zwift ile kullanmak için bluetooth üzerinden bağlanabilirsiniz yada ANT+ plugin kullanmalısınız. Ses konusunda malesef yorum yapamayacağım.
bBlueetoth için ya da ant+ plugin için almam gereken nedir peki?