TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.608
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Adam genel klasman için yarışıyor, sence kaçış yapmasına izin verirler mi ?remco kaçısa girmeden hiç bir dağ etabı kazanacagını düşünmüyorum
Remconun isi zor . Pogacari gene en fazla zorlayabilecek adam vingegard daglik etaplardaki performansi ile. Ama gidisat +5 dakika pogacar farkiyla tourdefrance galibeyeti gibi gözüküyor şuan.Adam genel klasman için yarışıyor, sence kaçış yapmasına izin verirler mi ?Haa etap kazanmak için, diğer takımların yaptığı gibi 15-20 dk kaybederse ozaman kaçış yapmasına izin verir favoriler.. Ama Remco'nun amacı etap kazanmak değil podyum yapmak.
Ondan yazdım amacı podyum diye ama o bile zor, zira yardım edecek bir takımı yok UEA ve Visma gibi. Artık kişisel becerisi ile ne yaparsa yapacak.Remconun isi zor . Pogacari gene en fazla zorlayabilecek adam vingegard daglik etaplardaki performansi ile. Ama gidisat +5 dakika pogacar farkiyla tourdefrance galibeyeti gibi gözüküyor şuan.
aynen vermezler tabi 😃 diğer türlüde pogacar ile kaldıkçada fark yiyecek , hayatında dağlık etaplarda pogacara atak yapmışlığı varmı hiç sanmam 😀 pogacar güle oynaya rekorlar kıra kıra kazanır artık , vingegard bu yıl toplamışsa bile eski performansa göre pogacarda başka seviyelerdeAdam genel klasman için yarışıyor, sence kaçış yapmasına izin verirler mi ?Haa etap kazanmak için, diğer takımların yaptığı gibi 15-20 dk kaybederse ozaman kaçış yapmasına izin verir favoriler.. Ama Remco'nun amacı etap kazanmak değil podyum yapmak.
İkinci nabız bölgesinde 5 saat boyunca yaklaşık 340w koruyabiliyormuş, genetik harikası adam. pogacar başka bir seviye.aynen vermezler tabi 😃 diğer türlüde pogacar ile kaldıkçada fark yiyecek , hayatında dağlık etaplarda pogacara atak yapmışlığı varmı hiç sanmam 😀 pogacar güle oynaya rekorlar kıra kıra kazanır artık , vingegard bu yıl toplamışsa bile eski performansa göre pogacarda başka seviyelerde
Genetik iyi eywallahta takimida iyi 2senedir. Takimin iyi oldumu bazi kapilar aciliyor. Wismada pogacari yorabilecek bir domestik performansi yok. Belki daglik etaplarda simon yates ve sepp kuss devreye girebilir ama pek sanmiyorum.İkinci nabız bölgesinde 5 saat boyunca yaklaşık 340w koruyabiliyormuş, genetik harikası adam. pogacar başka bir seviye.
Bu zaten parlayan her sporcu için geçerli değil mi hocam? genetik sınırlara dayanmış bir organizasyonda bireysel olarak kimse takım taşıyamaz muhtemelen. Bu arada benim gözümde çoğu tdf efsanesini geçti pogacar.takimida iyi 2senedir.

"Mur" fransızcada "duvar" anlamına geliyor....ikle Mür de Bretagne tepesinin tırmanışıyla bite...
O kadar düzlükten sonrada buna duvar diyorlar. 😅2 kilometre %7 ortalama eğimli...