EmreCavusoglu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.139
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Soruyu sorduk ve cevabı anlattılar yayında.Mount ing Mont fransızca dağ demek sanırım hatta Mont Blanc vardır meşhur kanadadaydı diye hatırlıyorum kalem markası da var hatta
Bisikletleri çalınmış, ondan biraz mutsuz olabilirler. Belki de fit yaptıkları bisikletler falan da gitti :/ 145.000 euroluk bisiklet çalmışlar.Cofidisliler ne yapmaya calisiyo acaba
Italyan alplerinde çekmiştim, dolomites Mont dedikleri böyle oluyor aslenSoruyu sorduk ve cevabı anlattılar yayında.
Kaçıranlar için, anlamı aslında Dağ demekmiş.
Ama bu bölgenin coğrafyasının düşünürsek, başka hiçbir yükselti olmadığı için, bu tip ufak tepelere de mont diyorlarmış.
fakir dağı yani![]()
Paris-Roubaix'de, Arrenberg civarında hep çekerler o dağları. Kömür dağlarını.Soruyu sorduk ve cevabı anlattılar yayında.
Kaçıranlar için, anlamı aslında Dağ demekmiş.
Ama bu bölgenin coğrafyasının düşünürsek, başka hiçbir yükselti olmadığı için, bu tip ufak tepelere de mont diyorlarmış.
fakir dağı yani![]()
İlk mesajda kendimce bişeyler yuvarlamaya çalıştım etaplarla ilgili olarak. Tüm etap profillerinin bi arada olduğu grafiğini şu an bulamadım ama her gün bi sonraki günün etaplarını paylaşmaya çalışıyoruz bu başlık altında yine. Eğer gelecek etapları görmek isterseniz Tour de France resmi internet sitesine bakabilirsiniz, gayet kullanımı kolay hazırlanmış oluyor.bir tdf den daha selamlar🙂 komple etapların grafiği olan fotograf elinde olan varsa atabilirmi? bu yıl etaplar daha soft mu anlamadım en uzun etabın 209km olması felan , kaç tırmanış kaç sprint etabı var merak ettim hiç incelemedim…netflix son sezonda güzeldi cavendish ve girmay bölümleri, bu yıl vingegard form normale geldiyse em güzel tdf izleriz ilk günden roglic ve remco 36sn yemeleri kendilerine hiç yakışmadı şaka gibiler remco bu ikilinin yanına girer umarım gelecekte….
3 defadır denk geldikçe izliyorum ama izlerken uyukluyorum. 😒Bir an önce dağlık etapların gelmesini iple çekiyorum. Genel klasmancıların düz toplu sprintli etaplarını izlerken son 10 km hariç keyif vermiyor. Dağlık etaplarda kan gözyaşı gurur şehvet dehşet aşk kin nefret ne ararsan var
Hocam spikerlerin makarası fena sarıyor 😃 bisiklet hariç her şeyden konuşuyorlar. En son tavuğun bira ile iyi gidip gitmediğini konuşuyolardı 😃😃😃3 defadır denk geldikçe izliyorum ama izlerken uyukluyorum. 😒
Benim burada anayolları kullanarak 100 km dönüşümde ki irtifa grafiğine benziyor. Özellikle son 70 km falan. İn, çık, in, çık, in, çık... bezdiriyor öyle yollar. 😅
Boy 2 metre okunca anca bu kadar oluyor sanırım. Çok acaip görünüyor sprint atarken ama hakkını da yememek lazım, basıyor adam be 😂Bu Jonathan Milan, sprinte kalkınca çok kafa sallıyor ya. Yani o kafanı sallarken harcadığın enerjiyi ayağına 10watt olarak versen sanki daha mı iyi olur be canıtın?![]()
Aklıma Yowamushi Pedal geldi. 😅Bel vurarak kuvvet alıyor aynı zamanda, her yiğidin yoğurt yiyişi...![]()
Bir yemek muhabbeti geçmişti içine her türlü et girip bira ile pişiriyorlarmış, sonrasında bu etlerin jelatinini salıp soğumasını bekliyorlarmış jel dokusu ile soğuk servis ediliyor demişlerdi. Son 55-60km varken geçen yemek muhabbeti buydu, oradan bitişe doğru gelince de ringa balığından lakerda çok güzel olur burası da lakerda ile ünlüdür demişlerdi. Dağlık etapların gelmesini bende bekleyenlerdenim sürekli düz yolunca son 50kmlerde bakmaya başlıyorum.Hocam spikerlerin makarası fena sarıyor 😃 bisiklet hariç her şeyden konuşuyorlar. En son tavuğun bira ile iyi gidip gitmediğini konuşuyolardı 😃😃😃
Neyse ki dil seçeneği var, İngiliz ve İrlanda'lılar doyurucu içerik sunuyorlar, Sean Kelly'nin aksanına alışmak yıllar alsa da, mesela Paris-Nice kazanmış bir adamın o yarışı yorumlaması gerçekten ayrı bir kaliteHocam spikerlerin makarası fena sarıyor 😃 bisiklet hariç her şeyden konuşuyorlar. En son tavuğun bira ile iyi gidip gitmediğini konuşuyolardı 😃😃😃