Hepsi yarım yarım ilaçlar. Hepsini iki defa doktora çıktığımda verdiler. Birinde sağlam bir yerle buluştuyduk buzlanma yüzünden, diğeride daha yeni, yaban arıları sokunca verdiler.Ah gardaşım, çok mu hasta oluyon elin cavur illerinde. Tv ünitesinin yarısı ilaçAlgıda seçicilik mi desem bilemedim.
En çok ben. Adımda ki "Ç" ÇELİK demek, soyadım. Sol bacağımda da titanyum çakılı. E ölemiyorum. En ironman benim. 😁hepimiz ironmaniz
(link)
First they ignore you, then they laugh at you, then Reis wins...
Gandhi Kemal
Etkileşim kasmak için atılmış bir X gönderisi. Haber eski, görüntü Belçika bile değil. Şunlara prim vermeyin artık. Eski ve kirletilmiş bilgi görmekten bıkkınlık geldi. Neyin gerçek neyin palavra olduğunu bile anlamak zorlaştı ama bu kaynaksız "XXXX şunu dedi, gereğini xxxx yaptı, cevap verdi", tarzı gönderiler gayet gerçek dışı gözüküyor. Alenen görüntüsü yoksa, yazılanların çoğu asparagas haber.Eğitim şart ama bizim toplum eğitimle düzelmez bu gibi yöntemler uygulanmalı, canları yanmalı.
Eğer sadece trainer antrenmanı maksadıyla alınıyorsa Shimano SH-IC501 ayakkabı bakılabilir. 39 numarasını göremedim, lakin Shimano ayakkabılar genellikle bir numara büyük alındığı için tam gelebilir.eşim trainer yapmaya karar verdi. 39 numara mtb kali takabilceğim çok da pahalı olmayan bir ayakkabı arıyorum...
ya bu mesajı yazdıktan sonra biraz araştırdım ve bunu aldım, sonra baya yogun çalıştım ve forumu açtım ve bu mesajı gördümEğer sadece trainer antrenmanı maksadıyla alınıyorsa Shimano SH-IC501 ayakkabı bakılabilir. 39 numarasını göremedim, lakin Shimano ayakkabılar genellikle bir numara büyük alındığı için tam gelebilir.
(link)
Shimano sh-rc300 ayakkabıyı 2 boy büyük aldım geçen ay. Alacak olan en az 1 boy büyük almalı. 42.5 giyen beni 43 sıktı açıkçası 44 aldımEğer sadece trainer antrenmanı maksadıyla alınıyorsa Shimano SH-IC501 ayakkabı bakılabilir. 39 numarasını göremedim, lakin Shimano ayakkabılar genellikle bir numara büyük alındığı için tam gelebilir.
(link)
Hamdolsun elhamdülillah... Bir yerde bir söz okumuştum, sahibini hatırlamıyorum.. Şöyleydi: " ..Bir yerde; dinden, imandan, inançtan çokca söz ediliyorsa orada dinsizlik vardır/Müslüman yoktur. Bir yerde; milliyetçilikten, vatandan,bayraktan çokça bahsediliyorsa, orada hainlik vardır/milliyetçi yoktur...." Gibi bir seydi.. Guzel söz..vakıfın adını duyunca cüzdanımın olduğu cebin düğmesini kontrol edesim geldi
"İstanbul’un simgelerinden Gezi Parkı, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “ticari işletme” statüsüyle ihaleye çıkarıldı. Parkın 3 yıllık işletme hakkı için belirlenen aylık kira bedeli 600 bin TL oldu. İBB’den alınarak Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilen park, yeniden tartışma konusu haline geldi."
Shimano sh-rc300 ayakkabıyı 2 boy büyük aldım geçen ay. Alacak olan en az 1 boy büyük almalı. 42.5 giyen beni 43 sıktı açıkçası 44 aldım
Şu telefonlar için mobil park etme uygulamaları var, bence çok faydalı oluyor tavsiye ederim.48 yaşında ilk arabamı aldım çarşamba günü. Ehliyetimi 99'da almıştım. Ama kendime ait arabam olmayınca tam öğrenemedim.
Şehir içinde sürmekte zorlanıyorum. İki araç arasına parketmemek için ne taklalar atıyorum bi bilseniz. Normalde hiç başım ağrımaz ama araçtan inince stres yapıyorum herhalde, başım çok ağrıyor.
Etraf sakinleşince birazdan tenha yerlerde Park problemini çözmeye çalışacağım. Bana şans dileyin.
Issız yerler yerine sürücü adayı sınav güzergahlarındaki Park yerlerinde pratik yapmanız en iyisi olur. Oranın amacı zaten bu, yanlış bir şey yaparsanız ne sizin araca ne başka araca zarar verme şansı 048 yaşında ilk arabamı aldım çarşamba günü. Ehliyetimi 99'da almıştım. Ama kendime ait arabam olmayınca tam öğrenemedim.
Şehir içinde sürmekte zorlanıyorum. İki araç arasına parketmemek için ne taklalar atıyorum bi bilseniz. Normalde hiç başım ağrımaz ama araçtan inince stres yapıyorum herhalde, başım çok ağrıyor.
Etraf sakinleşince birazdan tenha yerlerde Park problemini çözmeye çalışacağım. Bana şans dileyin.
Ataşehir Hıfzıözcan caddesinde evim vardı apartmanın 4 yanı sürücü adayı pratik yolu. Ehliyet kursları yol kenarındaki araçların arasına sokarak pratik yaptırdı sürücü adaylarını. sonradan duba getirip boş sokakta yapmaya başladılarIssız yerler yerine sürücü adayı sınav güzergahlarındaki Park yerlerinde pratik yapmanız en iyisi olur. Oranın amacı zaten bu, yanlış bir şey yaparsanız ne sizin araca ne başka araca zarar verme şansı 0
Paralel park çok kolay aslında ama tekniğini bilmek lazım; ayna öndeki arabanın sonuna gelince tam tur çevirip önü kurtarınca tamamen düzeltip girebilirsiniz, bunu anlatan videolar var youtubeda. Aslında yeni arabalar kendi parkediyor ama sizin de öğrenmeniz şart.48 yaşında ilk arabamı aldım çarşamba günü. Ehliyetimi 99'da almıştım. Ama kendime ait arabam olmayınca tam öğrenemedim.
Evet aslında araba arasına Park yapmak daha iyi ama stresli olur bilmeyene. Arkadan biri gelince bilmeyen kişiler panikliyor. İlk etapta duba daha iyi o yüzden. Kimsenin arabasına zarar verme riski yok stres yok.Ataşehir Hıfzıözcan caddesinde evim vardı apartmanın 4 yanı sürücü adayı pratik yolu. Ehliyet kursları yol kenarındaki araçların arasına sokarak pratik yaptırdı sürücü adaylarını. sonradan duba getirip boş sokakta yapmaya başladılar
Böyle öğrenmeye şahsen karşıyım. Şöyle olunca böyle yap falan ezber hepsi.Paralel park çok kolay aslında ama tekniğini bilmek lazım; ayna öndeki arabanın sonuna gelince tam tur çevirip önü kurtarınca tamamen düzeltip girebilirsiniz, bunu anlatan videolar var youtubeda. Aslında yeni arabalar kendi parkediyor ama sizin de öğrenmeniz şart.
Sadece deneyin tecrübe etmeden bir şeyler olmuyor. Ne kadar pratik o kadar öğrenme. Deneme yanılma yolu asla ŞaşmazBelli bir yaştan sonra bazı refleksleri kazanmak zor ama korkarsan bu işi çözemem. Üstüne üstüne gitmem lazım. Merkezin dışında ki ana yollarda gayet güzel sürüyorum. Sıkıntı yok. Geri vitesi ve park olayını çözersem benden iyisi yok.
Bisiklet sürmeyi 30 yaşında öğrendim. Arabayı da 50 yaşında öğreneceğiz galiba. Hayatı bayağı bir geriden takip ediyorum. Gerici miyim neyim!.. 😊