Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisiklet sürerken, kulaküstü kulaklık kullanımı yasaklanmalı. Hatta scooterlarda da...

Scudo
@suyunsesi motive oldum. Sağolun. Bu sabah 8'de eşimi Pendik'ten alıp Şile'ye döndüm. 130 km yol yaptım. Sağanak yağmur vardı. Ama çok rahat sürdüm. Sıkıntı olmadan eve döndük.
Gelgelelim kahvaltıya annemlere davetliydik. Rampalı bir yerde oturuyorlar. Park edene kadar canım çıktı. Sanki tüm mahalle bana bakıyor diye bir his oluşuyor insanda.

@suyunsesi motive oldum. Sağolun. Bu sabah 8'de eşimi Pendik'ten alıp Şile'ye döndüm. 130 km yol yaptım. Sağanak yağmur vardı. Ama çok rahat sürdüm. Sıkıntı olmadan eve döndük.
Gelgelelim kahvaltıya annemlere davetliydik. Rampalı bir yerde oturuyorlar. Park edene kadar canım çıktı. Sanki tüm mahalle bana bakıyor diye bir his oluşuyor insanda.
Size bir tavsiye insan acemiyken değil, genelde ''Ben artık öğrendim'' dediği zaman kaza yapabiliyor. Bu duruma dikkat edin.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yokuşta Park gerçekten zordur aracınız neydi

Bir yerden başlamak gerek sanırım, yeniden.

• Muhteşem
Tepkiler: Ricochet
Şile yolunda dikkatli olunuz özellikle hafriyat kamyonu ve deneme yapan motosikletlilere, haricinde kendinizi de geliştirebileceğiniz bir güzargah ama virajlara hızlı girmeyiniz 🙏

Yeni tarayıcımızın adı Atlas

Dün sürüşte kadans sensörüm düşmüş sonradan farkettim, aradım güzergahta bulamadım :(

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
Dün sürüşte kadans sensörüm düşmüş sonradan farkettim, aradım güzergahta bulamadım :(
Sensörleri monte ettikten sonra üstünden iki kat bant çekiyorum. Düşme ihtimali kalmıyor. Tavsiye ederim.

Ben sürüşte sık sık izlediğim için kadans bilgisi kaybolduğunda direkt pedala bakıyorum. ;)

Chatgpt Atlas iş başında, heyecanla kargo bekleyenler için güzel özellik

Image 22.10.2025 at 13.22.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Chatgpt Atlas iş başında, heyecanla kargo bekleyenler için güzel özellik
Chromium tabanlı bir tarayıcı yapıp sadece MacOS için kullanıma sunmak da iyiymiş. Pis fakirler kullanmasın demişler herhalde.

Chromium tabanlı bir tarayıcı yapıp sadece MacOS için kullanıma sunmak da iyiymiş. Pis fakirler kullanmasın demişler herhalde.
Sam Altman taş mı yesin :D şaka bir yana apple ile ortaklıkları var, beklenen bir durum biraz. Google bizi yıllarca bize her şeyi bedava sunup parayı bizim üzerimden kazandı, klasik laftır ''Bir şeye para vermiyorsanız ürün sizsinizdir'' Bu ai işinde ücretli abone olmayınca sadece reklamları izliyor kullanıcılar. Milyarlarca dolar yatırım var ama henüz karlı bir şirket değil.

Miss Germany 2025 adayları:

fp9b675i.jpg

Yakında kıyametin kopacağına dair inancım pekişti...

paslanmaz celikten el yapımı bisiklet nasıl?

Geri