Size bir tavsiye insan acemiyken değil, genelde ''Ben artık öğrendim'' dediği zaman kaza yapabiliyor. Bu duruma dikkat edin.@suyunsesi motive oldum. Sağolun. Bu sabah 8'de eşimi Pendik'ten alıp Şile'ye döndüm. 130 km yol yaptım. Sağanak yağmur vardı. Ama çok rahat sürdüm. Sıkıntı olmadan eve döndük.
Gelgelelim kahvaltıya annemlere davetliydik. Rampalı bir yerde oturuyorlar. Park edene kadar canım çıktı. Sanki tüm mahalle bana bakıyor diye bir his oluşuyor insanda.
Yokuşta Park gerçekten zordur aracınız neydi@suyunsesi motive oldum. Sağolun. Bu sabah 8'de eşimi Pendik'ten alıp Şile'ye döndüm. 130 km yol yaptım. Sağanak yağmur vardı. Ama çok rahat sürdüm. Sıkıntı olmadan eve döndük.
Gelgelelim kahvaltıya annemlere davetliydik. Rampalı bir yerde oturuyorlar. Park edene kadar canım çıktı. Sanki tüm mahalle bana bakıyor diye bir his oluşuyor insanda.
Şile yolunda dikkatli olunuz özellikle hafriyat kamyonu ve deneme yapan motosikletlilere, haricinde kendinizi de geliştirebileceğiniz bir güzargah ama virajlara hızlı girmeyiniz 🙏@suyunsesi motive oldum. Sağolun. Bu sabah 8'de eşimi Pendik'ten alıp Şile'ye döndüm. 130 km yol yaptım. Sağanak yağmur vardı. Ama çok rahat sürdüm. Sıkıntı olmadan eve döndük.
Sensörleri monte ettikten sonra üstünden iki kat bant çekiyorum. Düşme ihtimali kalmıyor. Tavsiye ederim.Dün sürüşte kadans sensörüm düşmüş sonradan farkettim, aradım güzergahta bulamadım![]()
Chromium tabanlı bir tarayıcı yapıp sadece MacOS için kullanıma sunmak da iyiymiş. Pis fakirler kullanmasın demişler herhalde.Chatgpt Atlas iş başında, heyecanla kargo bekleyenler için güzel özellik
Sam Altman taş mı yesinChromium tabanlı bir tarayıcı yapıp sadece MacOS için kullanıma sunmak da iyiymiş. Pis fakirler kullanmasın demişler herhalde.
Diversity and Inclusion trendinin suyunu çıkardılar.Miss Germany 2025 adayları:
330927 dosyayı görüntüle
Yakında kıyametin kopacağına dair inancım pekişti...
olaya insani açıdan bakarsan zaten güzellik yarışmasının kendisi saçmaMiss Germany 2025 adayları:
330927 dosyayı görüntüle
Yakında kıyametin kopacağına dair inancım pekişti...
olaya insani açıdan bakarsan zaten güzellik yarışmasının kendisi saçma
Niye şaşırdın yahu hepsi beyaz tenli, kumral saçlı, mavi gözlü tipik Cermen tipi işteMiss Germany 2025 adayları: