Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Büyük sıkıntı bu haber 🤦‍♂️
daha büyüğü de ortaya çıktı, yapabilirler mi? Daha önce döviz kısıtlaması, kimlik bilgisi ile satış gerçekleşti ama altın işi piyasayı allak bullak eder. MB başkanının 500 milyar altın Türkiye'de yastık altı dolar var enflasyonla bundan dolayı mücadele edemiyoruz demesinden bir şeyin geleceği belliydi.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: Atasoy ve Ricochet
Scudo
O değil de... Daha yazarken de-da'ları ayıramayan tipler "borsacı, yatırımcı" diye geziyor ortalıkta :)

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
O değil de... Daha yazarken de-da'ları ayıramayan tipler "borsacı, yatırımcı" diye geziyor ortalıkta :)
Bu ülke, eline yazarak dua okuyan " Diyanet işleri bakanı " gördü. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir, dolayısıyla yazım yanlışı yapan bu tipleri çok önemsememek gerekir. 😁

Bu ülke, eline yazarak dua okuyan " Diyanet işleri bakanı " gördü. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir, dolayısıyla yazım yanlışı yapan bu tipleri çok önemsememek gerekir. 😁
Bayram namazını kılmayı bilmeyen imam da gördük hatırlarsanız, neydi o iç işleri bakanının adı gelmedi aklıma, sınır karakollarından birinde bi bayram namazı kılmışlardı canlı yayında evlere şenlik :D

Tam şu an bir tur atıp geleceğim diye yola çıkıp Türkiye turu yapasım var. 🙄 Altımdaki iki tekerin ne olduğunun hiç önemi yok. Tek amaç yolda olmak.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
merhaba,
yeni başlık nasıl açılıyor?:)
bu bisikletin değeri nedir?
Geotech airspeed yol-yarış bisikleti,kadro boyu 54, Tiagra 20 vites,hafifletilmiş alüminyum,karbon maşa,vites geçişi iyi,yeni bakımları yapıldı,arka lastik yeni,yol tutuşu iyi, frenler iyi, kask,suluk,çanta,yol bilgisayarı, ön ve arka lamba var

Tam şu an bir tur atıp geleceğim diye yola çıkıp Türkiye turu yapasım var. 🙄 Altımdaki iki tekerin ne olduğunun hiç önemi yok. Tek amaç yolda olmak.
Zeki Demirkubuz'ın Kader filminde Bekir'in öyle bir tiradı vardı:

"Geçen gece çocuk hastaydı. İlacı bitmiş, almak için dışarı çıktım. Sağa sola saldırıp nöbetçi eczane arıyoruz. birden durup dururken içim cız etti. Bi baktım gene aynı karın ağrısı. Öyle özlemişim ki seni. Dönerken bi meyhane gördüm. Bi tek içeri girdiğimi hatırlıyorum bi de rakıya yumulduğumu. Arkasından en az dört cigaralık…Sonra gözümü bir açtım karşıdan karlı dağlar geçiyor. Bi daha açtım başımda bi çocuk: “Kalk abi.” diyor “Kars’a geldik.”

• Beğen
Tepkiler: bezgingezgin
Zeki Demirkubuz'ın Kader filminde Bekir'in öyle bir tiradı vardı:

"Geçen gece çocuk hastaydı. İlacı bitmiş, almak için dışarı çıktım. Sağa sola saldırıp nöbetçi eczane arıyoruz. birden durup dururken içim cız etti. Bi baktım gene aynı karın ağrısı. Öyle özlemişim ki seni. Dönerken bi meyhane gördüm. Bi tek içeri girdiğimi hatırlıyorum bi de rakıya yumulduğumu. Arkasından en az dört cigaralık…Sonra gözümü bir açtım karşıdan karlı dağlar geçiyor. Bi daha açtım başımda bi çocuk: “Kalk abi.” diyor “Kars’a geldik.”
masumiyetin flash backi
Masumiyeti izlerken Bekire hep amma atıyorum ya yok babası zenginmiş de öyleymiş de he yav he diyerek izlemiştim, bu film biraz bana kapak oldu gibi :D
Bu arada ''yazgı'' filmi yabancı romanının uyarlamasıymış, ben mal gibi izlemişim, sonradan öğrendim.

Algıda seçicilik, arkada ki bisikletliler forum üyesi mi acaba? 😅
Film: Av Mevsimi

20251015_193854.jpg

merhaba,
yeni başlık nasıl açılıyor?:)
bu bisikletin değeri nedir?
Geotech airspeed yol-yarış bisikleti,kadro boyu 54, Tiagra 20 vites,hafifletilmiş alüminyum,karbon maşa,vites geçişi iyi,yeni bakımları yapıldı,arka lastik yeni,yol tutuşu iyi, frenler iyi, kask,suluk,çanta,yol bilgisayarı, ön ve arka lamba var
Burada bisiklet satmanız epey zor. Sarı siteye, ve yerlerde deneyin şansınızı.

Hayat felsefemi doğrular bir kıyaslama olmuş, kötü ne kadar kötü, iyi ne kadar iyi olabilir? Elbette kameradan başka bir çok gelişen bileşen var ve ilk iphone belki uyglama marketine dahi giremez ama Apple'ın bir önceki modeli gömdüğü kadar da ölü değil.

Geri