Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

hepimiz ironmaniz :D
(link)

Scudo
Ah gardaşım, çok mu hasta oluyon elin cavur illerinde. Tv ünitesinin yarısı ilaç:( Algıda seçicilik mi desem bilemedim.
Hepsi yarım yarım ilaçlar. Hepsini iki defa doktora çıktığımda verdiler. Birinde sağlam bir yerle buluştuyduk buzlanma yüzünden, diğeride daha yeni, yaban arıları sokunca verdiler.
Ha haricen yara bandı ve kas gevşetici krem var içlerinde. 😁
Kullanmıyorum, çöpe atayım bari. 🤣
hepimiz ironmaniz :D
(link)
En çok ben. Adımda ki "Ç" ÇELİK demek, soyadım. Sol bacağımda da titanyum çakılı. E ölemiyorum. En ironman benim. 😁
Aklıma Erol BÜYÜKBURÇ geldi ya. 🤣

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Mahatma Gandhi

Eğitim şart ama bizim toplum eğitimle düzelmez bu gibi yöntemler uygulanmalı, canları yanmalı.

Etkileşim kasmak için atılmış bir X gönderisi. Haber eski, görüntü Belçika bile değil. Şunlara prim vermeyin artık. Eski ve kirletilmiş bilgi görmekten bıkkınlık geldi. Neyin gerçek neyin palavra olduğunu bile anlamak zorlaştı ama bu kaynaksız "XXXX şunu dedi, gereğini xxxx yaptı, cevap verdi", tarzı gönderiler gayet gerçek dışı gözüküyor. Alenen görüntüsü yoksa, yazılanların çoğu asparagas haber.

eşim trainer yapmaya karar verdi. 39 numara mtb kali takabilceğim çok da pahalı olmayan bir ayakkabı arıyorum...

eşim trainer yapmaya karar verdi. 39 numara mtb kali takabilceğim çok da pahalı olmayan bir ayakkabı arıyorum...
Eğer sadece trainer antrenmanı maksadıyla alınıyorsa Shimano SH-IC501 ayakkabı bakılabilir. 39 numarasını göremedim, lakin Shimano ayakkabılar genellikle bir numara büyük alındığı için tam gelebilir.

(link)

vakıfın adını duyunca cüzdanımın olduğu cebin düğmesini kontrol edesim geldi

"İstanbul’un simgelerinden Gezi Parkı, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “ticari işletme” statüsüyle ihaleye çıkarıldı. Parkın 3 yıllık işletme hakkı için belirlenen aylık kira bedeli 600 bin TL oldu. İBB’den alınarak Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilen park, yeniden tartışma konusu haline geldi."

Eğer sadece trainer antrenmanı maksadıyla alınıyorsa Shimano SH-IC501 ayakkabı bakılabilir. 39 numarasını göremedim, lakin Shimano ayakkabılar genellikle bir numara büyük alındığı için tam gelebilir.

(link)
ya bu mesajı yazdıktan sonra biraz araştırdım ve bunu aldım, sonra baya yogun çalıştım ve forumu açtım ve bu mesajı gördüm :)

çok teşekkür ederim tam aradıgım tipte bir ayakkabı gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.

(link)
Shimano sh-rc300 ayakkabıyı 2 boy büyük aldım geçen ay. Alacak olan en az 1 boy büyük almalı. 42.5 giyen beni 43 sıktı açıkçası 44 aldım

vakıfın adını duyunca cüzdanımın olduğu cebin düğmesini kontrol edesim geldi

"İstanbul’un simgelerinden Gezi Parkı, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “ticari işletme” statüsüyle ihaleye çıkarıldı. Parkın 3 yıllık işletme hakkı için belirlenen aylık kira bedeli 600 bin TL oldu. İBB’den alınarak Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilen park, yeniden tartışma konusu haline geldi."
Hamdolsun elhamdülillah... Bir yerde bir söz okumuştum, sahibini hatırlamıyorum.. Şöyleydi: " ..Bir yerde; dinden, imandan, inançtan çokca söz ediliyorsa orada dinsizlik vardır/Müslüman yoktur. Bir yerde; milliyetçilikten, vatandan,bayraktan çokça bahsediliyorsa, orada hainlik vardır/milliyetçi yoktur...." Gibi bir seydi.. Guzel söz..

48 yaşında ilk arabamı aldım çarşamba günü. Ehliyetimi 99'da almıştım. Ama kendime ait arabam olmayınca tam öğrenemedim.
Şehir içinde sürmekte zorlanıyorum. İki araç arasına parketmemek için ne taklalar atıyorum bi bilseniz. Normalde hiç başım ağrımaz ama araçtan inince stres yapıyorum herhalde, başım çok ağrıyor.
Etraf sakinleşince birazdan tenha yerlerde Park problemini çözmeye çalışacağım. Bana şans dileyin.

48 yaşında ilk arabamı aldım çarşamba günü. Ehliyetimi 99'da almıştım. Ama kendime ait arabam olmayınca tam öğrenemedim.
Şehir içinde sürmekte zorlanıyorum. İki araç arasına parketmemek için ne taklalar atıyorum bi bilseniz. Normalde hiç başım ağrımaz ama araçtan inince stres yapıyorum herhalde, başım çok ağrıyor.
Etraf sakinleşince birazdan tenha yerlerde Park problemini çözmeye çalışacağım. Bana şans dileyin.
Şu telefonlar için mobil park etme uygulamaları var, bence çok faydalı oluyor tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Issız yerler yerine sürücü adayı sınav güzergahlarındaki Park yerlerinde pratik yapmanız en iyisi olur. Oranın amacı zaten bu, yanlış bir şey yaparsanız ne sizin araca ne başka araca zarar verme şansı 0

Issız yerler yerine sürücü adayı sınav güzergahlarındaki Park yerlerinde pratik yapmanız en iyisi olur. Oranın amacı zaten bu, yanlış bir şey yaparsanız ne sizin araca ne başka araca zarar verme şansı 0
Ataşehir Hıfzıözcan caddesinde evim vardı apartmanın 4 yanı sürücü adayı pratik yolu. Ehliyet kursları yol kenarındaki araçların arasına sokarak pratik yaptırdı sürücü adaylarını. sonradan duba getirip boş sokakta yapmaya başladılar

Paralel park çok kolay aslında ama tekniğini bilmek lazım; ayna öndeki arabanın sonuna gelince tam tur çevirip önü kurtarınca tamamen düzeltip girebilirsiniz, bunu anlatan videolar var youtubeda. Aslında yeni arabalar kendi parkediyor ama sizin de öğrenmeniz şart.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Belli bir yaştan sonra bazı refleksleri kazanmak zor ama korkarsan bu işi çözemem. Üstüne üstüne gitmem lazım. Merkezin dışında ki ana yollarda gayet güzel sürüyorum. Sıkıntı yok. Geri vitesi ve park olayını çözersem benden iyisi yok.

Bisiklet sürmeyi 30 yaşında öğrendim. Arabayı da 50 yaşında öğreneceğiz galiba. Hayatı bayağı bir geriden takip ediyorum. Gerici miyim neyim!.. 😊

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Ataşehir Hıfzıözcan caddesinde evim vardı apartmanın 4 yanı sürücü adayı pratik yolu. Ehliyet kursları yol kenarındaki araçların arasına sokarak pratik yaptırdı sürücü adaylarını. sonradan duba getirip boş sokakta yapmaya başladılar
Evet aslında araba arasına Park yapmak daha iyi ama stresli olur bilmeyene. Arkadan biri gelince bilmeyen kişiler panikliyor. İlk etapta duba daha iyi o yüzden. Kimsenin arabasına zarar verme riski yok stres yok.
Paralel park çok kolay aslında ama tekniğini bilmek lazım; ayna öndeki arabanın sonuna gelince tam tur çevirip önü kurtarınca tamamen düzeltip girebilirsiniz, bunu anlatan videolar var youtubeda. Aslında yeni arabalar kendi parkediyor ama sizin de öğrenmeniz şart.
Böyle öğrenmeye şahsen karşıyım. Şöyle olunca böyle yap falan ezber hepsi.

Park yeri hep aynı genişlikte olmuyor, kaldırıma 0 yanaşman gereken yerler oluyor dar alanlar oluyor. En iyisi arabanın direksiyonu kırdığında ne kadar döndüğünü kavrayıp mantığını oturtmak.

Ülkedeki kadın sürücülerin çoğunun kullanamama sebebi bu. Instagram'da illa denk geliyordur. Arabanızda sola dönerken aynaniz sol arabayı geçince sola kırıp sola dönün falan... Trafik anlık gelişir, ezber değil anlık en iyi karar verilmeli. En baştan sistem hatalı, araba sürmeyi değil sınavı geçmeyi öğretiyorlar
Belli bir yaştan sonra bazı refleksleri kazanmak zor ama korkarsan bu işi çözemem. Üstüne üstüne gitmem lazım. Merkezin dışında ki ana yollarda gayet güzel sürüyorum. Sıkıntı yok. Geri vitesi ve park olayını çözersem benden iyisi yok.

Bisiklet sürmeyi 30 yaşında öğrendim. Arabayı da 50 yaşında öğreneceğiz galiba. Hayatı bayağı bir geriden takip ediyorum. Gerici miyim neyim!.. 😊
Sadece deneyin tecrübe etmeden bir şeyler olmuyor. Ne kadar pratik o kadar öğrenme. Deneme yanılma yolu asla Şaşmaz

Geri