Ryet'in sele borusu var mı bilmiyorum. Varsa da kullanmadım. Ama yaklaşık 2 yıl kadar Toseek'in aşağıdaki sele borusunu kullandım. Ardından başka birine sattım bisikleti. O da kullanıyor hala sorunsuz bi şekilde. Paslanma, vidalarda yalama yapma vs. gibi bir sorunla karşılaşmadım.
329143 dosyayı görüntüle
Direkt linki paylaşmıyorum ama modeli rahatça bulabilirsiniz. Toseek çok uzun süredir markette olan bi marka.
329144 dosyayı görüntüle
Haricinde Ryet'in bu modelini aldım. Beklediğimden daha rahat çıktı kesinlikle. Jel kısımları olsun diye konulmamış, güzel konfor sağlıyor. Baya şık bir sele.
Yani her ne kadar çin desek de belli bir standartta üretiyorlar. Haricinde sırf denemek amaçlı bir kadro almıştım 2016 gibi. Hala tek parça duruyor ki bi kere çok kötü düşmüştü

Bisiklet söz konusu olunca evet Çinli markalar güven vermiyor. Ama global markalarda da şans işi faktörü var. Canyon, Specialized gibi markalarda da bu talihsizlikleri yaşayabiliyorsunuz. Hatta Shimano gibi yıllardır donanım yapan bir marka bile 2 seri aynakollarda ciddi sıkıntı yaratabilecek bir hatalı üretim yaptı ve bütün şikayetlere rağmen ürünün hatalı olduğunu 4-5 yıl sonra kabul etti. Ciddi yaralanmalar yaşayanlar vs. de oldu bu durumdan ötürü.
Maalesef kobay oluyoruz biraz bu süreçte. Global markanın da bize ekstra sunduğu şey genelde iade ile ilgili şeyler oluyor. Biraz da marka itibarı diycem ama pek sallamıyolar gibi onu. Yoksa 2019 TDF'de kırılan Geraint Thomas'ın Pinarello'sundan sonra marka değerinin yerlerde sürünmesi lazımdı...