Evet sonradan eklenmiş gibi duruyor. Logonun etrafındaki "Gren" dediğimiz piksel bozulmaları mevcut. Sadece görselde marka iyi görünsün diye koyulmuş olabilir. Logonun görüneceği daha temiz bi alan yok çünkü.
ryet Markanın selesini bi süredir kullanıyorum. Fizik Airone r1, Selle Italia slr vs. gibi seleleri de kullandım. Çin markası full karbon seleler de kullandım. Ryet açıkça baya iyi seleler üretiyor, 2 yıldır 80-90kg arasında olan kiloma rağmen pek bi sorun yaşatmadı. Konfor, ağırlık ve sağlamlık olarak baya tercih edilebilir. Full karbon selelerde bi noktadan sonra rayların birleşim yerindne ayrılması sorunu yaşamıştım. Ryette ise bu yapı çok daha sağlam gibi görünüyor.
Rockbross ürünleri her anlamda belli bi standartın üstünde oluyorlar. Genelde aksesuar vs. gibi şeyler üretiyorlar.
r x sl diye sele borusu, gidon gibi karbon parçaları üreten bir firma var. Onların da bi kaç ürününü yıllarca sorunsuz kullandım.
Toseek markası var yine gidonunu çok uzun sürelerdir kullanıyorum. Yıllardır da olan bi marka.
Haricinde kullanmadığım ama iyi olduğunu düşündüğüm bazı markalar da var. Santic, Og-Evkin, Deng-fu gibi. Bu sene Çin'de yapılan bir fuarda çok acayip bisikletler ve donanımlar vardı. Astana X-Lab sponsorluğu sonrası bence çok da uzun olmayan bi sürede sanırım ciddi bir Çin atağı göreceğiz telefonlardaki gibi. Sensah, L-TWOO gibi grupset üreticileri yavaştan Shimano, Sram serisine rakip olabilecek setler üretiyorlar.
(link)
Yukarıda paylaştığım kanal genelde Çin üzerinden ürünleri alıp ilk izlenim, uzun vadeli kullanım gibi yorumlamalarını yapıyor. Bana çoğu yorumu objektif geliyor. Çünkü "aldım, güzel" diyip bırakmıyor. 6 ay sonra ben bunu aldım ama böyle de bi sorun yaşadım diye video da atıyor. İlgilenenlerin takip etmesini öneririm. Çakma ürün yerine Çinli yerel markaları değerlendiriyor genelde.