mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.295
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Allah'tan fakir evinde yaşıyoruz da ne güvenlik var ne duman sensörü 🤣🤣 İşimizi gizli yürütebiliyoruzTavada bi kokoreç yapayım dedim gizlice duman sensörü amerikan başkanı dahil herkese haber vermiş, deminden beri evde yangın olmadığına ikna etmeye çalışıyorum insanları. En kötüsü de güvenlik benim yerime eşimi aramış, ona da yakalandık![]()
Video isteyen online fit programlarına lafım yok, asimetriyi filanda hesaplıyor. Benim söylediğim; Detaylı vücut ölçüleriyle, kullanım amacı ve bisiklet ölçülerini girip, yapay zekayla bir şablon oluştursun. Çok mu zor. Hesap makinasından bile daha basit bir yapı ki hesap makinesi baya karışık diye biliyorumbu kısmı silersen yaptılar
yapay zeka çok hızlı gelişiyor aslında ilk kullandığımda internetten son bilgilere ulaşamıyordu mesela en son2 yıl öncesini görebiliyordu şimdi bilgisayarımı devralıp benim adıma rezervasyon yapıyor (Agent özelliği) çok sürmez senin dediğin şeyleri de kolayca yapar yakında gpt5 çıkacakVideo isteyen online fit programlarına lafım yok, asimetriyi filanda hesaplıyor. Benim söylediğim; Detaylı vücut ölçüleriyle, kullanım amacı ve bisiklet ölçülerini girip, yapay zekayla bir şablon oluştursun. Çok mu zor. Hesap makinasından bile daha basit bir yapı ki hesap makinesi baya karışık diye biliyorum![]()
Belki amacına ulaşmıştır site, tüm üyelerin vücudu gelişince havalar da sıcak hepsi forumu terk edip sahillere vurmuşlardır kendilerini.Türk Bodybuilding forumu vardi.. bugün baktim spamciler basmis. Admin falan yok,ölüme terkedilmis, üzücü.
(link)