Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Tavada bi kokoreç yapayım dedim gizlice duman sensörü amerikan başkanı dahil herkese haber vermiş, deminden beri evde yangın olmadığına ikna etmeye çalışıyorum insanları. En kötüsü de güvenlik benim yerime eşimi aramış, ona da yakalandık ;)

Scudo
Tavada bi kokoreç yapayım dedim gizlice duman sensörü amerikan başkanı dahil herkese haber vermiş, deminden beri evde yangın olmadığına ikna etmeye çalışıyorum insanları. En kötüsü de güvenlik benim yerime eşimi aramış, ona da yakalandık ;)
Allah'tan fakir evinde yaşıyoruz da ne güvenlik var ne duman sensörü 🤣🤣 İşimizi gizli yürütebiliyoruz

Şu yapay zekaya artık tüm girdileri verip maksimum verimli fit ayarı yapma bilgisi entegre edip, programlaştırıp, ücretsiz yapamadılar mı?
Bu ne boşvermişlik. :)
Zekidir anlar yorumlar diyoruz. Aaa! pardon! doğru, öyle yapmam lazım diyor.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
bu kısmı silersen yaptılar
Video isteyen online fit programlarına lafım yok, asimetriyi filanda hesaplıyor. Benim söylediğim; Detaylı vücut ölçüleriyle, kullanım amacı ve bisiklet ölçülerini girip, yapay zekayla bir şablon oluştursun. Çok mu zor. Hesap makinasından bile daha basit bir yapı ki hesap makinesi baya karışık diye biliyorum:komik::harika:

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Video isteyen online fit programlarına lafım yok, asimetriyi filanda hesaplıyor. Benim söylediğim; Detaylı vücut ölçüleriyle, kullanım amacı ve bisiklet ölçülerini girip, yapay zekayla bir şablon oluştursun. Çok mu zor. Hesap makinasından bile daha basit bir yapı ki hesap makinesi baya karışık diye biliyorum:komik::harika:
yapay zeka çok hızlı gelişiyor aslında ilk kullandığımda internetten son bilgilere ulaşamıyordu mesela en son2 yıl öncesini görebiliyordu şimdi bilgisayarımı devralıp benim adıma rezervasyon yapıyor (Agent özelliği) çok sürmez senin dediğin şeyleri de kolayca yapar yakında gpt5 çıkacak

IMG_7600.jpeg
IMG_7602.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Ne güzel. Sabırla bekliyoruz efendim:ssrtcbya:
Aslında benim fitim var ama çok parça değiştirdim. değişimleri adapte etsin istiyorum. Çünkü yazdım yaptırdığım yere cevap yok.
Bir de online ulaşayım siteden görmemiş olabilirler. Ayrıca çok soru var ya neyse...
Yapay zekadan hizmet bekliyorum.

Yok Nvidia işlemcileri GBT için şu kadar işlem hacmi zekadan öleceğiz falan filan sonuç:

Ben: Aynakol kısaldı şu kadar oldu falan. Gidon bu oldu Boğaz şu oldu

GBT: Aynakol kısaldıysa koltuğu şu kadar alçalt!:(

Ben: Yükselmesi gerekmez mi?

GBT: OOooo süpersin kıralsın yazıyo bana düşünemedim.

Benii metetme bana para ver süper işlemcili GBT:acpsnr:

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
Türk Bodybuilding forumu vardi.. bugün baktim spamciler basmis. Admin falan yok,ölüme terkedilmis, üzücü.
(link)

Türk Bodybuilding forumu vardi.. bugün baktim spamciler basmis. Admin falan yok,ölüme terkedilmis, üzücü.
(link)
Belki amacına ulaşmıştır site, tüm üyelerin vücudu gelişince havalar da sıcak hepsi forumu terk edip sahillere vurmuşlardır kendilerini.

o yüzden en iyisi bisiklet forum, sürekli yeni aksesuar çıkıyor, arızalanıyor vs. Lazerli arka farı veya sepeti neresine takacak vücut geliştiriciler?

• Hahaha
Tepkiler: TeslaciBey
Artık ülkede bireyler kendi adaletlerini kendileri sağlamaya başladı, çok kötü bir eşiğe geldik.

Devlet şu konuya el atmazsa bu adaletini kendi sağlama işi normalleşmeye başlayacak, yarın bir gün buradakiler dahil hepimiz normalleştireceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri