Dün; Bursa / Osmangazi / Emek ile koruparki birbirine bağlayan ve gün boyu araç ve yaya trafiginin bir an bitmediği cadde üzerine, zaman zaman bölgeye yakin işlerimiz olduğunda, boş yer bulursak herkes gibi biraktigimiz yolda Park cezası yedik hamdolsun..
329196 dosyayı görüntüle329197 dosyayı görüntüle329198 dosyayı görüntüle
Yani bir kez daha ulkemle gurur duydum, yeni yetişen polis kardeşlerimle gurur duydum. Çünkü kural ya da tabela olmadığı halde, ceza yazmışlar...üstelik 61 1/B maddesi ile yazılmış hamdolsun elhamdülillah... Sonra tabeleya baktım, göremedim, her gün 10 larca aracın park ettiği yer, ne kadar çok kural hatası yapılıyormuş dedim... Tıpkı ülkemizdeki yobaz dinci kardeşlerimizin Süper musluman olma noktasindaki tek engeli Atatürk ün heykelleri ya hani, heykelleri olmasa tam süper dehşet müslüman olacaklar ya, aynen öyle düşündüm, Bursa da o kadar çok kurallara uyuluyor , yayasindan şoförüne herkes o kadar nizami trafik icra ediyor ki , polisler ceza yazacak bir şey bulamayınca, mecburen böyle yerlerde daha hızlı ve sağlıklı trafik akışı sağlanması için , ceza yaziyor .. Bu yüzden kimse durustlugumuzu , adaletimizi, insanlığımızı , hele tarafsız ve hakkaniyetli polislerimizin vatandaşını nasıl da sahiplendigini sinamasin, sorgulamasin elhamdülillah 🇹🇷...