Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ah hocam ah, bir de "Fin Karbonu" vardı, ah bir bileydin? :D
@Semih Cavdar @Cemal Ç. @Murat Cömez @MakRo ben, ne cengaverler üzerinde tepindiydik de kıramadıydık. :ssrtcbya:
Bilmez olur muyum hocam? :D finlandiyalı bir dönem bana da sarmıştı. yıl kaç hatırlamıyorum. 2017 ya da 2018 olabilir, belki daha sonrası.

forumun unuttuğum nadir konularından birisiydi, keşke hatırlatmasaydınız.

Sabah akşam finlandiya övgüleri dinlerdik.

hey gidi günler hey.

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
olmalı değil mi çünkü bodrumdaki active marka bisiklette vardı ama ne ebike'ta ne de Bianchi'de var. Yalnız active'in de subap ince bisiklet türünden acaba bu vida işi onlara has bir durum mu?

evet doğru hatırlıyorum onda vida var yalnız bu da ince bisiklet subabı değil ara form sanırım
İç lastik kayma yapıyorsa, üstüne biraz pudra sürüp, öyle takın.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo
Pudra sürerse daha çok kayar. Pudra, sürtünmesizlik sağlamak için kullanılıyor.

hiç sökemem takmış bulundum artık üstünden dökeyim bu seferlik önemli olan niyettir zaten değil mi? :)

hiç sökemem takmış bulundum artık üstünden dökeyim bu seferlik önemli olan niyettir zaten değil mi? :)
Bana geçmiş hayatını, iç dünyanı anlat lütfen. Özele bekliyorum.

3 saattir ön bagaj takmaya çalışıyorum bisiklete. 10 litre ter döktüm muhtemelen. 2 kere duş aldım. Sonunda takabildim.

3 saattir ön bagaj takmaya çalışıyorum bisiklete. 10 litre ter döktüm muhtemelen. 2 kere duş aldım. Sonunda takabildim.
Trek marka bisiklete mi ön bagaj taktınız? Bir fotoğraf olmasını isterdim.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
  • Beğen
Tepkiler: -Deniz-
çok güzel olmuş güle güle kullanın, ben de Bianchi'ye ön sepet takarken baya ter. dökmüştüm.
Teşekkür ederim. Bu yaşlarda normal galiba.

Üst platforma soğutucu çantalardan bir şey ayarlamayı düşünüyorum. Heybeler kışın kullanmak için. Dengeyi nasıl etkileyecek sürünce göreceğiz bakalım 😀

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Yeni eldiven, kask öbür tamir zımbırtıları vs. toplandı sonunda da bi eksik var.

pisiklet yok hala :’)

Dün; Bursa / Osmangazi / Emek ile koruparki birbirine bağlayan ve gün boyu araç ve yaya trafiginin bir an bitmediği cadde üzerine, zaman zaman bölgeye yakin işlerimiz olduğunda, boş yer bulursak herkes gibi biraktigimiz yolda Park cezası yedik hamdolsun..
IMG-20250728-WA0005.jpgIMG-20250728-WA0003.jpgIMG-20250728-WA0004.jpg

Yani bir kez daha ulkemle gurur duydum, yeni yetişen polis kardeşlerimle gurur duydum. Çünkü kural ya da tabela olmadığı halde, ceza yazmışlar...üstelik 61 1/B maddesi ile yazılmış hamdolsun elhamdülillah... Sonra tabeleya baktım, göremedim, her gün 10 larca aracın park ettiği yer, ne kadar çok kural hatası yapılıyormuş dedim... Tıpkı ülkemizdeki yobaz dinci kardeşlerimizin Süper musluman olma noktasindaki tek engeli Atatürk ün heykelleri ya hani, heykelleri olmasa tam süper dehşet müslüman olacaklar ya, aynen öyle düşündüm, Bursa da o kadar çok kurallara uyuluyor , yayasindan şoförüne herkes o kadar nizami trafik icra ediyor ki , polisler ceza yazacak bir şey bulamayınca, mecburen böyle yerlerde daha hızlı ve sağlıklı trafik akışı sağlanması için , ceza yaziyor .. Bu yüzden kimse durustlugumuzu , adaletimizi, insanlığımızı , hele tarafsız ve hakkaniyetli polislerimizin vatandaşını nasıl da sahiplendigini sinamasin, sorgulamasin elhamdülillah 🇹🇷...

Dün; Bursa / Osmangazi / Emek ile koruparki birbirine bağlayan ve gün boyu araç ve yaya trafiginin bir an bitmediği cadde üzerine, zaman zaman bölgeye yakin işlerimiz olduğunda, boş yer bulursak herkes gibi biraktigimiz yolda Park cezası yedik hamdolsun..
329196 dosyayı görüntüle329197 dosyayı görüntüle329198 dosyayı görüntüle

Yani bir kez daha ulkemle gurur duydum, yeni yetişen polis kardeşlerimle gurur duydum. Çünkü kural ya da tabela olmadığı halde, ceza yazmışlar...üstelik 61 1/B maddesi ile yazılmış hamdolsun elhamdülillah... Sonra tabeleya baktım, göremedim, her gün 10 larca aracın park ettiği yer, ne kadar çok kural hatası yapılıyormuş dedim... Tıpkı ülkemizdeki yobaz dinci kardeşlerimizin Süper musluman olma noktasindaki tek engeli Atatürk ün heykelleri ya hani, heykelleri olmasa tam süper dehşet müslüman olacaklar ya, aynen öyle düşündüm, Bursa da o kadar çok kurallara uyuluyor , yayasindan şoförüne herkes o kadar nizami trafik icra ediyor ki , polisler ceza yazacak bir şey bulamayınca, mecburen böyle yerlerde daha hızlı ve sağlıklı trafik akışı sağlanması için , ceza yaziyor .. Bu yüzden kimse durustlugumuzu , adaletimizi, insanlığımızı , hele tarafsız ve hakkaniyetli polislerimizin vatandaşını nasıl da sahiplendigini sinamasin, sorgulamasin elhamdülillah 🇹🇷...
Ben bir gün böyle arabayı koydum park yasağı tabelası da yoktu aracın içinden de görülmeyen kaldırımda bir yerde otobüs durağı tabelası varmış görmedim, zaten durak vs yok bir arabalık yere otobüs de duraklayamaz geldim araba yok durduğu süre 30dk yok. yedi eminden öğrendim ki oradaki kafe sahibi polislerle de kanka olmuş önüne parkedenleri arayıp çektiriyormuş. Senin de öyle bir durum olmuştur, diğerleri çekilmediğine göre. Bil bakalım sonra ne oldu ibbye güzel bir yazı yazdım kafedeki sorunlarla ilgili zaten ruhsatı da yokmuş kapandı.

Bil bakalım sonra ne oldu ibbye güzel bir yazı yazdım kafedeki sorunlarla ilgili zaten ruhsatı da yokmuş kapandı.
Sırça köşkte oturan, başkasının evine taş atmasın, derler. Adamların jurnalciliğe soyunması tam bir gerizekalılık örneği. Hem ruhsatsız işyeri açmış, hem de başkalarını sağa-sola şikayet ediyor :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Bazen foruma giriyorum, yeni mesajların için 10-15 tane konu var son girişimden beri mesaj yazılmış olan ama bakıyorum içlerin 1 bilemedin 2’si takip ettiğim konulardan. Onlarda da anca 1-2 tane mesaj girilmiş oluyor. Canım sıkılıyor. Bazen de bi giriyorum ki 4 tane konu var yeni mesaj olan, 3’ü takip ettiklerimden, üstelik de 8-10 tane yeni mesaj yazılmış. Oh bi keyifleniyorum bi köfte oluyorum ki sormayın, değmeyin keyfime :)

Geri