Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Merhaba arkadaslar bir sorum olucakti kapadokya bisiklet grubu varmis o gruba katilmak istiyorum ilgili kisilere nasil ulasabilirim biliyor musunuz?

Ten ten gaymiş @ali_ihsan21 biliyordur herhalde
TenTen maceralarında aseksüel bir karakter hiç kadınlarla ilgilenmiyor ama feminen bir havası olmadığı gibi erkeklere de ilgi duyduğu hiç bir hikaye yok. Sırf aseksüel diye gay demek doğru olmaz, bazıları Hegre çocuk kitleyle daha kolay temas kurabilmesi için bu şekilde öyküleri dizayn ettiğini söylüyor. Ben çocukluğumdan beri TenTen hastasıyım. Herhalde 8 yaşımda tüm maceraları okumuştum, 6-7 yaşımda köpeğimin adını Fındık koymuştum.

Bu arada resmi olmayan TenTen maceralarında TenTen James Bond'tan bile daha zampara resmen +18 öyküler var.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve specific
Şirin Baba için de "Şirine'ye yürüyor kart zampara" diyorlardı. Takılmamak lazım böyle şeylere.
yok bu öyle bir şey değil hocam
TenTen maceralarında aseksüel bir karakter hiç kadınlarla ilgilenmiyor ama feminen bir havası olmadığı gibi erkeklere de ilgi duyduğu hiç bir hikaye yok. Sırf aseksüel diye gay demek doğru olmaz, bazıları Hegre çocuk kitleyle daha kolay temas kurabilmesi için bu şekilde öyküleri dizayn ettiğini söylüyor. Ben çocukluğumdan beri TenTen hastasıyım. Herhalde 8 yaşımda tüm maceraları okumuştum, 6-7 yaşımda köpeğimin adını Fındık koymuştum.

Bu arada resmi olmayan TenTen maceralarında TenTen James Bond'tan bile daha zampara resmen +18 öyküler var.
milou koysaydın bari hocam :D
Bu arada şirin baba pis bir gomunisttir

yok bu öyle bir şey değil hocam

milou koysaydın bari hocam :D
Bu arada şirin baba pis bir gomunisttir
köpeğin adı yıllar içinde farklı çevirilerle hep değişiyor milou, snowy, fındık idi 80'lerde

Son düzenleme:
"Neden başlık açmak için 50 mesaj sınır var?" diyenlere gelsin. @Can Çelik ortamı boş bırakmışsın. Bende genelde günün fotoğrafında yorum yazanları alttaki "şikayet" butonu ile hallediyorum ama baktım hala yazan var artık bende yıldım.
adminler şu konuyu siler misiniz

Gay Mey diyerek beni kıllandırdınız ben de kız karakter Hatsune Miku reisi koyuyorum avatara eşcinsel de olsa bana ne, akmaz, kokmaz.

Bana mı kaldı TenTen'in cinsel yaşantısını savunmak bulsaymış bir hatun dürzü bütün dünyayı dolaştı hatta Ay'a bile gitti.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Dünkü 300 km denemem dönüşe geçtikten sonra duvara toslamış gibi halsizlik, mide bulantısı, nefes alamama gibi nedenlerle 180. km'lerde Abbeville'den trene binecektim ki trenin çok geç olduğunu gördüm.
Yürü Cemal diyerek Amiens'e kadar zor bela gelebildim. Sıcağın etkisiyle sanırım patron isyan etti, yeter dedi. 😖
Hal böyle olunca biletimizi alıp garda iki saat rahat bir koltukta yayıldım.

Tabloda nasıl bir siklon içinden geçtiysem sıcaklık artışını ve dengesizliğini görüyorsunuz.
Screenshot_20250622_154959_iGPSPORT.jpg

Ben birkaç gün semere oturamam sanıyordum ama "ne olursa olsun lan" diyerek haftayı 300'le kapatmak için bugünde 30 km daha sürdüm Saint-Quentin içinde.

Gay Mey diyerek beni kıllandırdınız ben de kız karakter Hatsune Miku reisi koyuyorum avatara eşcinselse de olsa bana ne, akmaz, kokmaz.

Bana mı kaldı TenTen'in cinsel yaşantısını savunmak bulsaymış bir hatun dürzü bütün dünyayı dolaştı hatta Ay'a bile gitti.
Daha da yeni profil resminizi görünce aklıma Factor'ün Hatsune Miku boyamalı bisikletleri geldi :)

new_hero_miku_0423.pngOstro-vam-v2-2024miku-CB-Red-4858Silver-4472x4472.png

Öyleyse yeni avatarımın şerefine Hatsune Miku reisten güzel bir parça gelsin.

Günde bir saat oynamazsam bu oyunu o günü boşa geçmiş sayıyorum, fena bağımlılık yaptı bende bu abla yıllardır.

Ek bilgi olarak şirine de erkekten dönme idi.

Hocalar bir şey soracağım internette kimisi öyle kimisi böyle diyor

Ben antrenmandan geldim leş gibi terlemişim, direk çeşmeden gelen en soğuk suyun altında duşa girsem bu sağlıklı mı zararli mi??

Kimisi kalp krizi diyor kimisi ömür uzatır diyor.

Ben yazın soğuk duştan asla şaşmam. Sizce bu olayın aslı nedir

Geri