mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.825
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şirin Baba için de "Şirine'ye yürüyor kart zampara" diyorlardı. Takılmamak lazım böyle şeylere.Ten ten gaymiş @ali_ihsan21 biliyordur herhalde
TenTen maceralarında aseksüel bir karakter hiç kadınlarla ilgilenmiyor ama feminen bir havası olmadığı gibi erkeklere de ilgi duyduğu hiç bir hikaye yok. Sırf aseksüel diye gay demek doğru olmaz, bazıları Hegre çocuk kitleyle daha kolay temas kurabilmesi için bu şekilde öyküleri dizayn ettiğini söylüyor. Ben çocukluğumdan beri TenTen hastasıyım. Herhalde 8 yaşımda tüm maceraları okumuştum, 6-7 yaşımda köpeğimin adını Fındık koymuştum.Ten ten gaymiş @ali_ihsan21 biliyordur herhalde
yok bu öyle bir şey değil hocamŞirin Baba için de "Şirine'ye yürüyor kart zampara" diyorlardı. Takılmamak lazım böyle şeylere.
milou koysaydın bari hocamTenTen maceralarında aseksüel bir karakter hiç kadınlarla ilgilenmiyor ama feminen bir havası olmadığı gibi erkeklere de ilgi duyduğu hiç bir hikaye yok. Sırf aseksüel diye gay demek doğru olmaz, bazıları Hegre çocuk kitleyle daha kolay temas kurabilmesi için bu şekilde öyküleri dizayn ettiğini söylüyor. Ben çocukluğumdan beri TenTen hastasıyım. Herhalde 8 yaşımda tüm maceraları okumuştum, 6-7 yaşımda köpeğimin adını Fındık koymuştum.
Bu arada resmi olmayan TenTen maceralarında TenTen James Bond'tan bile daha zampara resmen +18 öyküler var.
köpeğin adı yıllar içinde farklı çevirilerle hep değişiyor milou, snowy, fındık idi 80'lerdeyok bu öyle bir şey değil hocam
milou koysaydın bari hocam
Bu arada şirin baba pis bir gomunisttir
Şirin Baba ile Gargamel'i asansöre binerken görmüşlerBu arada şirin baba pis bir gomunisttir
Ben de sana salça olayım biraz. Dahi anlamındaki de ekini ayırmamışsın.Bende genelde günün fotoğrafında yorum yazanları alttaki "şikayet" butonu ile hallediyorum ama baktım hala yazan var artık bende yıldım.

Üstüme alındım da tekrar okuyunca ben ne anlatıyor ya dedim. 😆(link)
Daha da yeni profil resminizi görünce aklıma Factor'ün Hatsune Miku boyamalı bisikletleri geldiGay Mey diyerek beni kıllandırdınız ben de kız karakter Hatsune Miku reisi koyuyorum avatara eşcinselse de olsa bana ne, akmaz, kokmaz.
Bana mı kaldı TenTen'in cinsel yaşantısını savunmak bulsaymış bir hatun dürzü bütün dünyayı dolaştı hatta Ay'a bile gitti.

Bir terrorist ilan edip Silivri'ye atmadığınız kaldı.Ek bilgi olarak şirine de erkekten dönme idi.